Sluttrengjøring

Rengjøringen av feriehuset tar ofte 2 - 4 timer - avhengig av husets størrelse - og krever en del hardt arbeid.

Ønsker dere selv å foreta rengjøringen, så husk, at Sol og Strand kontrollerer rengjøringen umiddelbart etter avreisen. Er det mangler, vil Sol og Strand ettersende regning for den tiden som eventuelt blir brukt på ekstra rengjøring.

Som feriegjester er dere selv ansvarlige for følgende, som sluttrengjøringen vår ikke omfatter:

- oppvask
- generell opprydning inne og ute
- rengjøring av grill og hagemøbler
- Tømme søppelbøtter og fjerne tomme flasker med mer
- fjernelse av hår fra husdyr

Husk derfor å ta med kjøkkenhåndklær, kluter og rengjøringsmidler. Ved leie av lintøyspakker er det et kjøkkenhåndkle i hver lintøyspakke. Se Lintøyspakker.

Spesielt feriehus med svømmebasseng og/eller spa krever en omfattende sluttrengjøring, og vi anbefaler derfor feriegjestene våre å overlate sluttrengjøringen av slike feriehus til oss mot betaling. En sluttrengjøring omfatter vinduspussing, gulvvask, rengjøring av bord, harde hvitevarer, toaletter og baderom. Velger dere å ta sluttrengjøringen selv, skal dere huske å ha med nødvendige rengjøringsmidler. Rengjøringsartikler som bøtte, kost, gulvskrubbe og støvsuger er tilgjengelig i huset.

Dere kan bestille en sluttrengjøring, når dere bestiller feriehuset deres, eller på lokalbyrået opp til 4 dager før avreise.

Priser på sluttrengjøring fremgår av menypunktet "Priser" for hvert enkelt hus.