SOL OG STRAND

Sommerhusutleie i Danmark

Hos Sol og Strand har vi mer enn 40 års erfaring innen for feriehusutleie i Danmark. Det gjør oss til en kompetent og stabil partner, når dere skal finne det rette feriehus eller ferieleilighet til ferien.

Sommerhusutleie i Danmark

Populære feriehusdestinasjoner

Velg mellom mer enn 5000 skjønne feriehus og finn det helt riktige til ferien.

Nordvestjylland

Fra Skagen i nord over Løkken og Blokhus til Klitmøller i sør strekker Lysets Land seg på den nordjyske vestkysten. Lyset trekker til især kunstneriske sjeler, men også strand- og naturelskere.

Jyllands vestkyst

Vesterhavet er en opplevelse hele året rundt. Vilt, brusende og vakkert på høsten og vinteren. Mildt og innbydende på sommeren. De uendelige, hvite sandstrendene kan dere få oppleve fra våre deilige feriehus.

Limfjordslandet

Langs Limfjorden er det fin mulighet for aktiv ferie, spesielt hvis interessen er vann- og seilsport. For naturelskere er den jyske hede særlig interessant. Gled dere til å oppleve den blomestrende lyngen på sensommeren.

Bornholm

Klippeøya i Østersjøen er mye mer enn smørrebrødet ’Sol over Gudhjem’ med røkt sild, rå eggeplomme og reddik. Bornholm smaker ganske enkelt av feriestemning, historie og kultur. Lei et feriehus og nyt de hvite sandstrendene og den fantastiske naturen.

Nordøstjylland

Den nordjyske østkysten utmerker seg ved å være veldig barnevennlig. Det grunne vannet gjør, at badegjesten skal langt ut, før vannet når navlen. Dette gjør området særdeles velegnet for småbarnsfamilier.

Djursland og Mols

Danmarks nese er kjent for store opplevelser og nydelig natur. Bo i feriehus og besøk Fregatten Jylland, ta på vandretur i Mols Bjerge eller nyt en familiedag i Djurs Sommerland.

Sørøstjylland

Helt fra Flensborg Fjord mot sør og opp til Norsminde i nord strekker den østjyske kysten seg i skjønne, naturlige omgivelser. Nyt ferien og opplev naturen fra et av de nydelige feriehusene våre.

Fyn og øyene

På Fyn og øyene hersker det en utpreget avslappende stemning. En særlig ro som kan få ethvert stressnivå til å holde ferie. Vi anbefaler at dere utforsker de lokale bryggeriene og den lokale gastronomien.

Lolland, Falster og Møn

Møns Klint er uten diskusjon en av Danmarks vakreste og mest spektakulære naturopplevelser. Både på Lolland, Falster og Møn har vi deilige feriehus, hvorfra dere lett kan nå Møns Klint i bil.

Sjælland

Sjælland er kjent for de deilige feriebyene sine. Nydelige feriehus og en avslappet feriestemning er en del av hemmeligheten. På Sydsjælland ligger BonBon-Land, en herlig dag for hele familien.

Feriehus for enhver smak

Enten dere gjerne vil ha et feriehus eller en ferieleilighet tett på strand og skog eller vil skjemme dere bort med en ferie full av luksus, finner dere det riktige her hos vår feriehusutleie. I online katalogen får dere lett og raskt et overblikk over vårt store utvalg innen for feriehusutleie. Vi kan tilby mange ulike feriehus og har derelyst til et luksusferiehus med pool, spabad eller sauna, kan dere også finne det hos oss. Dere skal bare velge, hvilken del av landet, dere helst vil ha, at feriehuset skal ligge i. Under hvert område kan dere dessuten lese nyheter om arrangementer og begivenheter, som kan være med til å inspirere til gode ferieopplevelser i feriehus eller ferieleilighet.

Hos Sol og Strand feriehusutleie kan vi tilby mange former for feriehus og ferieleiligheter, så dere har mulighet for å finne den type bolig, som passer best til ferieformen. Våre private feriehus og ferieleiligheter ligger ofte langs kysten, hvor dere kan nyte de deilige danske sandstrendene til både avslapping og en aktiv ferie for hele familien. Dere kan bygge flotte sandslott og pynte dem med strandskjell eller dere kan ta en dukkert i det deilige badevannet. Ved mange av de danske strendene kan dere surfe og fiske, så dere lett kan kombinere mange av familiens interesser på derien i et privat feriehus.

Naturen i Danmark rommer mer enn bare nydelige sandstrender. Rundt i landet er det nydelig skog og plantasjer, som med et variert landskap og et rikholdig fulge- og dyreliv kan gi dere mange fine naturopplevelser. I mange av skogene finner dere naturlekeplasser og hundeskoger, der både barn og hund kan bruke mange timer på å boltre seg i den skjønne naturen. Ta på deilige spaserturer eller lei sykler og kom lenger rundt i naturen ved feriehuset. Mange steder kan man leie hester og ta på deilige guidede turer på hesterygg.

Danmark byr på mange spennende attraksjoner og aktiviteter. Dere finner bl.a. golfbaner, paintball og bowlingsentre, hvor dere kan være aktive og skape gode ferieminner. Det er også mange forlystelsesparker med rutsjebaner, store is og lekeplasser, hvor hele familien kan få en festlig dag. Har dere lyst på å oppleve kunst og kultur, finner dere både store kunstmuseer og små gallerier med arbeidende verksteder. Få et innblikk i kunstens tilblivelse og gjør spennende unikafunn på ferien i feriehus.

Ferie i feriehus ved kysten

Vi har mange skjønne feriedestinasjoner på både Vestkysten og Østkysten, hvor dere kan nyte å bo i et feriehus tett på stranden og dens mange muligheter. På Vestkysten finner dere bl.a. de populære feriedestinasjonene Rømø og Fanø. På disse skjønne øyene ved Vestkysten kan dere oppleve en ferie i feriehus med ekte øy-stemning og massevis av nydelige, hvite badestrender. Rømø byr på en meget vakker natur med skog, hede og deilige sandstrender. På Rømø har dere mange muligheter for å holde en ferie, som passer akkurat til dere. Med vår feriehusutleie kan dere leie et luksusferiehus, en ferieleilighet eller et feriehus, hvor der kan ta med hunden. Vi har bl.a. ferieleiligheter i det luksuriøse Enjoy Resorts Rømø og i Feriesenter RIM Rømø. Når dere besøker Rømø kan dere ta på en spennende selsafari, hvor en naturveileder gir dere en guidet tur, som byr på seler og skjønne naturopplevelser. På Rømø finner dere også spennende museer om øyas historie og natur.

Etå Fanø finner dere nydelig natur ved Vadehavet og den store hvite sandstranden er et deilig sted til en ferie i feriehus. Naturen her har et meget variert fugle- og dyreliv, så kanskje er dere heldige å oppleve bl.a. sjeldne fuglearter, seler og ville kaniner. Fanø er en livlig øy, hvor dere alltid finner mange spennende aktiviteter og severdigheter. Øya danner ofte ramme om forskjellige festivaler, hvor dere kan få mange gode opplevelser. Vår feriehusutleie på Rømø gir dere mulighet for å leie et deilig, privat feriehus og dere kan også her finne et skjønt luksusferiehus med pool, spabad eller sauna. I mange av feriehusene våre kan dere ha med hunden. På Fanø finner dere lett en deilig ferieleilighet og velger dere en i Fanø Bad, kan hele familien nyte de mange deilige felles fasilitetene.

Et stort utbut av feriehus

Sol og Strand feriehusutleie tilbyr et bredt utbud av deilige feriehus. Skal ferien tilføres litt ekstra luksus, kan dere leie et av de deilige luksusferiehusene våre. Her har dere mulighet for å holde en ferie med ekstra fokus på wellness, hygge og avslapping. Et luksusferiehus inneholder ofte en privat pool, spabad og sauna, hvor dere kan nyte en ekstra luksus. Dere finner spesielt mange luksusferiehus i skjønne Blåvand ved Vestkysten.

I vårt store utvalg av feriehus finner dere også deilige ferieleiligheter på populære destinasjoner. Det er mulig å velge en ferieleilighet i helt særlige omgivelser, en ferieleilighet i en lystbåthavn eller en ferieleilighet, som er tilknyttet et feriesenter eller en ferieby. Noen av våre ferieleiligheter har akkurat litt ekstra. Det kan være en spesiell beliggenhet, en særlig luksus i boligen eller noe helt annet. Disse ferieleilighetene er ikke alltid tilknyttet felles fasiliteter.

Dere kan også velge en ferieleilighet i form av et marinahus og nyte en skjønn utsikt over vannet. Et marinahus er en ferieleilighet, som ligger i en lystbåthavn og dere har således muligheten for å nyte en deilig, maritim stemning på ferien. Dere kan gå tur på lystbåthavnen og se de flotte båtene ligge på det blanke vannet. Ofte har dere heller ikke lange veien til spennende severdigheter og gode spisesteder, når dere leier en ferieleilighet ved en lystbåthavn.

Velger dere en ferieleilighet i et feriesenter eller en ferieby kan dere nyte godt at de mange felles fasilitetene, som f.eks. vannland, lekeplass og ballbaner. I en ferieleilighet i et feriesenter kan dere ha lett adgang til å drive med mange festlige aktiviteter sammen og samtidig ha glede av naturen utenom. Ofte ligger ferieleiligheten tett på nydelige badestrender, der dere kan nyte deilige dager med å bygge sandslott og bade i vannet. Til en ferieleilighet i et feriesenter eller en ferieby er det tilknyttet en resepsjon, hvor dere kan få hjelp og veiledning.

Ferie i feriehus med rabatt

Feriehusutleie behøver ikke å være en dyr ferieform. Hos Sol og Strand har vi mange billige feriehus og mange former for rabatter, som dere kan gjøre bruk av, når dere skal leie feriehus. Spar-Ferie er en god rabatt til de, som ønsker en ekstra lang ferie i feriehus. Her holder dere minimum 14 dagers ferie uten for høysesongen og oppnår herved rabatt på ferien. Bruk den ekstra lange ferien til å få slappet av og nyte områdets severdigheter. Er dere to personer, som trenger til en ferie i nydelige omgivelser i et feriehus, kan dere benytte 2-personers rabatten. Med denne rabattformen kan dere få opp til 25 % rabatt på feriehuset. Velger dere en ferie i et privat feriehus i siste øyeblikk, kan dere være heldige å finne et med Last Minute rabatt. Med Last Minute har dere mulighet for å få en spontan ferie med opp til 40 % rabatt.

Ta med hunden på ferie

Ta med hunden på ferie i feriehus. Velg feriehusutleie og nyt at hunden kan tilbringe ferien sammen med dere. Det kan være at dere finner et privat feriehus, som er innhegnet, så man hare kan la hunden være ute. Ellers er det mange steder i Danmark hundeskoger, hvor dere kan gå tur med hunden i skjønne omgivelser. Det kan være at det er en hundeskog tett på som har en agilitybane og ellers er det ofte border og benkesett, så dere kan nyte en kopp kaffe, mens hunden hygger seg. En ferie med hund i feriehus kan være en aktiv ferie, der hunden kan være med på en deilig løpetur på stranden eller en hyggelige gåtur i skogen.

En ferie i feriehus kan skape deilige minner. Her kan dere være sammen som familie og nyte å ha tid til hverandre. Uansett hvilken destinasjon og hvilken type feriebolig, dere velger, så finner dere skjønne naturopplevelser og attraksjoner i nærheten. En ferie i feriehus kan dere variere år etter år med ulike destinasjoner og boligtyper. Dere kan også besøke et sted, som dere har blitt spesielt glad for og nyte gleden ved å gjenoppleve stedet eller tilmed gjøre nye oppdagelser. Så velg feriehusutleie og hold en ferie, som passer til det, dere ønsker og har behov for.