Kjæledyr/hund

Husdyr er kun tillatt, hvis det fremgår av huspresentasjonen. Likeledes er det anført, hvor mange husdyr dere må ta med (1, 2 eller flere). Hvis dere medbringer husdyr, blir det krevd opp et ekstragebyr pr. leiemål. Gebyrets størrelse fremgår av huspresentasjonene på hjemmesiden og av leiebeviset. Den enkelte feriegjest hefter for eventuelle striper, riper, flekker på gulv, møbler og så videre. Dersom du tar med kjæledyr, påløper det et gebyr pr. leieforhold. Vi ber om forståelse for at fritidsboligen MÅ rengjøres for hunde-/kattehår og dyreavfall på eiendommen før avreise- selv om sluttrengjøring er bestilt.

Dere må ikke etterlate hunden og/eller katten alene i feriehuset. Normalt kan dere ta med hunden på stranden, og iflg. dansk lov skal dere ha hunden i line. På tomten til feriehuset skal hunden være i line av hensyn til naboene.

Hvis våre ansatte, for eksempel serviceteknikere eller rengjøringspersonale, skal inn i huset, kan ikke hunden din gå fritt rundt. Den må enten være i bånd eller holdes inne i et rom mens vi er i huset, ellers kan vi dessverre ikke utføre arbeidet vårt.

Hunder, katte eller fritter som skal reise med til EU-land, skal ha et pass som dokumenterer, at dyret har blitt vaksinert mot rabies. Det skal også være mulig å identifisere dyrene ved hjelp av chipmerke. Husdyret skal senest tre uker før avreise være vaksinert for å kunne få laget et pass. Vær dessuten oppmerksom på regler vedrørende inn- og utreise med hund og katt til Danmark og eget hjemland.

13 hunderaser er forbudt i Danmark. Forbudet gjelder også for dere som bare gjerne vil ha med hunden på ferien. Les mer her.