Bestill sommerhuset for 2024 nå

Vurderer du et sommerhus i Danmark til ferien i 2024? Da må du ikke vente for lenge. Sommerhusferie i Danmark er svært populært, og jo lenger du venter, desto færre sommerhus kan dere velge mellom. Bestiller du sommerhuset til ferien i 2024 nå, unngår du at drømmehuset leies ut rett for nesen på dere. Dette har skjedd mange ganger, både i år og i fjor.

Bestill sommerhuset for 2024 nå

Hos oss kan du trygt bestille sommerhuset for 2024

Hvis dere ikke får muligheten til å komme til sommerhuset på grunn av stengte grenser, vil vi utstede et tilgodebevis på leiebeløpet.

Dette beviset vil være gyldig i fem år i hele Danmark. Forhåndsbetaling av ekstrakostnader, eventuell sluttrengjøring og bestilling av sengetøypakker, barnesenger, barnestoler m.m. tilbakebetales.
Hvis dere blir pålagt karantene kan vi ikke utstede et tilgodebevis.

Fordeler ved å bestille et sommerhus for 2024 nå

Argumentene for å være ute i god tid er mange. Faktisk vil det øke muligheten til å finne drømmehuset når dere bestiller i god tid, da utvalget da er størst. Jo tidligere, jo bedre utvalg.

De mest populære sommerhusene blir alltid leid ut raskt, spesielt i de meste populære ferieperiodene, f.eks. Høysesongen i sommerferien, og hvis dere ønsker å kunne være sikret ferie i drømmehuset til ferien bør dere bestille et allerede nå.

Bestill et sommerhus for 2024

På samme måte som de forskjellige ferieperiodene er ettertraktede, så finnes det også populære ferietyper, som:

Ferietypene ovenfor blir raskt bestilt. Hvis dere har lovet ungene en ferie med basseng, eller er havutsikt viktig for dere? Bestill i dag!

Kanskje er det flere som skal leie sommerhus sammen i 2024? Da kan det kreve litt mer planlegging og koordinering, og det kan derfor være en fordel å bestille i god tid, slik at dere kan være sikre på at kabalen går opp.

Ferie 2024 i Danmark, og i sommerhus

Danmark som mål for ferien 2024 rommer mange opplevelser – både store og små. Her finner dere det meste, fra severdigheter, fantastisk natur, utrolige sandstrender, bølgende sanddyner og et sjarmerende dyreliv.

Uansett om dere ønsker å feriere ved herlige Vesterhaveteller mot den stille Østersjøen, kan dere velge mellom mange nydelige og hyggelige sommerhus til danmarksferien i 2024. Begge de to kystene har lekre og unike feriesteder, som dere kan utforske på hjemmesidene våre, før dere bestiller ferien.

Hos Sol og strand vil dere kunne finne sommerhus over hele landet, og selvfølgelig i alle de populære sommerhusområdene.

Bestill sommerhusferien 2024 med rabatter og opplevelser

Når du melder deg på Sol og Strand+, får du tilgang til fordeler og rabatter hos våre samarbeidspartnere. Dette innebærer blant annet rabatt på attraksjoner og fornøyelsesparker over hele Danmark. Og dette gjelder ikke bare når du er på ferie - det gjelder hele året.

Samtidig garanterer vi at du som medlem av Sol og Strand+ alltid får den beste prisen når du bestiller ditt neste opphold i et feriehus utleid av Sol og Strand.

Ferie i Danmark

Bestill sommerhuset for 2024 nå

Vurderer du et sommerhus i Danmark til ferien i 2024? Da må du ikke vente for lenge. Sommerhusferie i Danmark er svært populært, og jo lenger du venter, desto færre sommerhus kan dere velge mellom.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommerkvelder – det danske ferielandet byr på masse ferieopplevelser, hyggelig samvær og avslapping i feriehus.

Høstferie

Hold høstferie i et feriehus, hvor dere kan hygge dere med familien foran vedovnen, nyte skogens gylne farger og være aktive i naturen.

Juleferie

Saml familien i et feriehus i julen. Hygg dere med god mad, gløgg og ild i vedovnen. Vi har feriehus med plass til hele familien.

Nyttår

Fest og farger eller en stille nyttårsaften, hvor familien koser seg? Uansett hva dere gjerne vil, så er nyttårsferien i feriehus noe helt spesielt.

Vinterferie

Når vinterkulden er verst, har dere fortjent ekstra forkjælelse. Ta i feriehus og nyt et varmt spabad eller les en god bok ved vedovnen.

Påskeferie

Lukk våren inn og hold påskeferie i et feriehus. Slapp av og gi dere tid til å lete etter påskeegg, spise en god lunsj og nyte naturen.