LEI FERIEHUS MED POOL

Hold ferie i feriehus med pool i Danmark

Lei et feriehus med pool hos Sol og Strand og vær uavhengig av været. Skjem bort familien med et feriehus med pool og nyt varmen og vannet innenfor.

Hold ferie i feriehus med pool i Danmark

Hytteutleie med innendørsbasseng

Ønsker dere å holde ferie i Danmark med barn, da er Sol og Strands pool-hus ideelle. Når været ikke akkurat inviterer til å bade i havet, er et feriehus med egen pool den ideelle muligheten for beskjeftigelse for barna.

Sol og Strand Sommerhusudlejning har mer enn 500 private feriehus med pool i alle de populære ferieområdene i Danmark inklusive Bornholm. Størsteparten av pool-husene våre ligger dog på vestkysten, især ved Blåvand og på øyene Fanø og Rømø samt ved Marielyst på Falster. Mange av våre pool-hus har også spabad og sauna, så dere har muligheten for å lage deres egen wellness-oase og kombinere svømmeturen med en herlig omgang wellness. I et feriehus med pool kan dere bade året rundt, og dere er sikre på, at det er mange timers underholdning for både barn og voksne. Det er ren nytelse for alle vannelskere!

Store hus

Mange av pool-husene våre er store, romslige feriehus med masse plass og mange soverom. Her er det plass til, at dere kan holde ferie med flere generasjoner og hygge dere sammen. Barnebarna kan boltre seg i poolen så ofte de har lyst, mens besteforeldrene ser på og nyter å se barnebarna leke. I de store pool-husene er det også plass til, at dere kan holde ferie med alle vennene eller dere kan velge å leie et feriehus med pool til den neste festen - et poolparty for voksne.

Mange av de store husene har billardbord, bordtennisbord, bordfotball eller lignende. Men det er også tenkt på de voksne, idet noen av de store feriehusene har fitnessrom med forskjellige fitnessredskaper. Lei et av våre store pool-hus med plass til forskjellige aktiviteter. Et stort feriehus med pool vil danne rammen om en fantastisk ferie.

Luksus feriehus med pool

Når dere leier et luksus feriehus med pool fra Sol og Strand, kan dere holde ferie på 1. klasse.

Feriehus med felles pool

Sol og Strand byr også på feriehus med felles innendørs og utendørs pool, f.eks. i feriebyen, Rømø, Havneby, der det er mulighet for å leke og ha hyggelig samvær med andre barn og voksne.

 

Vannkvalitet og sikkerhet i topp!

Den økte etterspørselen på pool-hus har gjort det nødvendig å fokusere på sikkerhet og kvalitet. Alle feriehus med pool eller standvannsspa, som leies ut gjennom Sol og Strand, får derfor gratis kontrollbesøk av våre spesialutdannede servicemedarbeidere minst én gang om uken. Under besøket blir vannets klor- og pH-verdi analysert, kontrollert og eventuelt justert. Samtidig blir vannets temperatur og klarhet kontrollert, og teknikken avprøvd.

Alle Sol og Strand-servicemedarbejdere er utdannet av Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen og har diplom i poolteknikk og vannkvalitet. Det er garantien deres for korrekt kontroll, og som leiere behøver dere derfor ikke å bekymre dere om kvalteten på vannet.

Vanntemperaturen i en innendørs pool ligger typisk på 24-28° C. Det koster energi å varme opp store mengder vann, men dere kan redusere energiforbruket ved å legge termoteppet over poolen og på den måten redusere både energiforbruket og fordampningen i poolrommet.

 

Vannkvaliteten

Vannkvaliteten i feriehusenes pool og standvannsspabad er i topp. Derfor er det viktig, at dere overholder noen simple baderegler, som forefinnes i huset. For at vi kan gi dere optimal vannkvalitet, skal antallet av personer svare til personantallet, som ble angitt ved bookingen. Det er avgjørende for, at servicemedarbeideren kan dosere den optimale mengde klor. Klor blir brukt opp fortere jo flere personer som benytter poolen. Derfor blir klorverdien justert individuelt med hensyn til nettopp ferien deres.

En vellykket ferie i et feriehus med pool krever, at dere overholder noen simple baderegler, som finnes i huset.

 

Attraksjoner i nærheten av feriehus med pool

Hvis dere holder ferie i et Sol og Strand feriehus med pool, har dere også mulighet for å besøke noen av de mange attraksjonene, som finnes i de forskjellige områdene. Sol og Strand sommerhusudlejning har utarbejdet en app med beskrivelse av ca. 1.500 attraksjoner i Danmark. Beskrivelsen inneholder også ruteveiledninger, telefonnummer og lenker til hjemmesider, men ingen åpnetider og priser. Dere velger det som interesserer dere og får relevante attraksjoner vist på en liste eller et kart i forhold til deres aktuelle posisjon.

Finn det perfekte feriehuset med pool til ferien.

Feriehuse med svømmebasseng

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.