SOL OG STRAND

Om oss

Om oss
Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

Ferien deres er viktig! Dere snakker om, hvor dere vil, hva dere skal oppleve, når på året dere skal reise og dere gleder dere til endelig å komme vekk fra hverdagen og bare nyte tiden. Ferien er dyrebar, og dere ønsker å få en vellykket ferie, hvor alt det praktiske bare virker. Hos Sol og Strand vet vi, at ferien er viktig, at tiden er dyrebar og at ferieopplevelsene varer evig og, som H.C. Andersen skrev, å reise er å leve. Hos Sol og Strand ønsker vi å hjelpe dere med å få den beste ferie i Danmark.

Ferie i et feriehus

Hos Sol og Strand leier vi ut danske feriehus. Vi kan dessverre ikke hjelpe med feriehus i andre land eller andre former for overnatting, som f.eks. hotell eller camping. Det betyr til gjengjeld, at vi godt kan hjelpe dere med å finne det perfekte danske feriehuset. Vi har et inngående kjennskap til den danske feriehusbransjen. Vi vet, hva dere som gjester ønsker, hvilke fasiliteter dere ønsker skal være i feriehuset og hvilke krav dere har til ferien som helhet. Alle feriehusene våre er privateid, og det gir oss en meget stor variasjon i de feriehusene, vi leier ut. Dette gir dere muligheten for å finne akkurat det feriehuset, som dere mener, passer best til dere. Vi utvikler, tester og oppdaterer hele tiden systemene våre og tilpasser både søkebokser og bestillingsflyt, slik at dere lett kan finne og leie drømmeferiehuset. Skulle dere allikevel fare vill på vår website, sitter våre byråssistenter og ferierådgivere klar ved telefonene. Dere kan også møte opp på et av våre mange lokalbyråer, som ligger rundt i hele Danmark, og få en god prat med en av byråmedarbeiderne.

Online gjestebøker

Hvert Sol og Strand feriehus har sin egen personlige online gjestebok. Her kan dere lese om andre gjesters ferieopplevelser og erfaringer med feriehuset. Vi er alltid glad, når en gjest velger å dele opplevelsene sine med oss og feriehuseieren. Etter endt opphold er dere også velkommen til å dele opplevelsene deres i feriehuset i gjesteboken eller på Trustpilot. Vi har litt over 42.000 gjesteboksinnlegg, og generelt er gjestene våre veldig glade i oss og feriehusene våre, og det er vi selvsagt veldig glad for.

Dere kan trygt leie feriehus hos oss

Sol og Strand har, som det eneste utleiebyrå i Danmark, valgt å tegne en avbestillings- og innboforsikring på vegne våre gjester. Denne kaller vi vår trygghetspakke, og den er gratis for dere. Det betyr, at dere kan ta på feriehusferie med vissheten om, at dere er i ekstra gode hender. Dere er sikret ekstra godt før, etter og selvfølgelig under oppholdet i feriehuset.

Det dreier seg om hele ferien

Vi vet, at ferien består av mange elementer og ikke bare et godt sted å sove. Vi har gjennom mange år samlet opplysninger om Danmarks mange små og store attraksjoner og har gjort dem lett tilgjengelige for dere. Ved hvert feriehus finner dere fanen ”Vis på kart”. Her får dere et overblikk over alle de attraksjoner, som finnes i nærheten av feriehuset. Slik et det lett for dere å velge hvilke opplevelser, som skal inngå i ferien.

Vi gleder oss til å hilse dere velkommen i et av feriehusene våre.