Ferie i feriehus med ekstra trygghetspakke

Sol og Strand har i 2015 tilføyet avbestillingsforsikring og innboforsikring til leiebetingelsene og vi kaller dette for vår trygghetspakke. Dette har vi som noen av de eneste i bransjen valgt å gjøre. Vi vil nemlig gjerne gi dere en ferie i vissheten om, at dere er i ekstra gode hender - og naturligvis uten ekstra kostnader for dere. Med trygghetspakken vår er dere nå sikret ekstra bra både før, etter og naturligvis under oppholdet. Sol og Strand samarbeider med den meget erfarne reiseforsikring, Gouda Rejseforsikring, som også er meget erfaren innenfor bransjen.

Avbestillingsforsikring

Med vår nye avbestillingsforsikring står dere bedre, dersom dere mot forventning blir nødt til å avbestille ferien på grunn av følgende årsaker:

  • Dødsfall
  • Alvorlig, akutt sykdom eller tilskadekomst
  • Akutt forverring av eksisterende sykdom (gjelder kun hvis sykdommen har vært hvilende i 3 måneder)
  • Betydelig skade på eiendom pga. naturbegivenheter, hærverk eller brann
  • Uventet oppsigelse av fulltidsjobb
  • Start på ny jobb, hvis personen ved bestilling av oppholdet var uten arbejd og oppholdet var godkjent av arbejdsformidlingen
  • Vaksinasjonsintoleranse
  • Graviditet, oppstått i forsikringsperioden

Dersom dere ikke kan gjennomføre ferien av ovennevnte årsaker, går trygghetspakken inn og dekker de kostnader, en avbestilling ville koste dere. Er dere nødt til at tiltre ferien senere eller avbryte den uventet, dekker forsikringen likeledes de reisedagene, dere mister.

Lille grønt modelhus i et par hænder  

Innboforsikring og utvidet legehjelp

Under ferien i feriehus har dere dessuten en innboforsikring, som går inn og dekker, hvis dere skulle komme til å ødelegge noe av inventaret i feriehuset. Vindusruter, vaske-, spa- og badekarskummer er også forsikret med den ekstra trygghetspakken, som Sol og Strand har innført.

Skulle dere bli syke eller komme til skade, mens dere er på ferie, har dere med vår trygghetspakke adgang til Goudas 24 timers legevakt. Dere skal bare kontakte Gouda alarm på tlf.nr. +45 33 15 60 60, og de vil så guide dere i forhold til legebehandling og medisinering.

Voksen- og børnehænder stablet ovenpå hinanden 

Dere er i gode hender

Vi håper, at vi med disse nye forsikringstiltakene kan leve opp til det, dere ønsker og gi dere en enda bedre ferie i feriehus. Vi sørger med vår trygghetspakke for at dere kan få en deilig ferie, hvor dere kan slappe av og nyte samværet med hverandre i vissheten om, at vi står klar til å hjelpe, hvis noe ikke går helt som det skal. Det er viktig å understreke, at trygghetspakken ikke koster dere noe ekstra - den er naturligvis inkludert i leieprisen.

Vi viser i øvrig til leiebetingelserne, som dere finner her og ønsker dere en riktig deilig ferie i feriehus.

Book now knap på hvidt tastatur