Vinterferie i feriehus i Danmark

Velger dere å holde vinterferie i Danmark, velger dere en vinterferie i sus og dus - og det er samtidig et fint alternativ til en tur sørover eller en skiferie.

Vinterferie i feriehus i Danmark
Feriehuse i vinterferien

Vinterferien i Danmark er en deilig kald opplevelse, der dere kan gå noen raske spaserturer i skogen eller langs vannet. Sjøene er kanskje frosset så mye, at dere kan gå på skøyter- eller dere kan få og holde varmen med en skikkelig vill snøballkamp med familien. Er dere de aktive typene, kan vinterferien også brukes på å prøve seg på langrennsski. Danmark har jo ikke så mange bakker, at slalom kan anbefales. Hvis det ikke er noe snø, så er det sannsynligvis i hvert fall frost, og det er vel neppe noe nydeligere enn å gå en tur i klittlandskapet på en klar frostdag, hvor frosten skinner i solen som små perler.

Sommerhus i Blokhus om vinteren

Vinterferie med barn

Har dere med barn på ferien, vil de elske å leke i snøen. Sammen med de kan dere ta en litt rolig snøballkamp og dere kan trekke av gårde med barna på kjelken. Er barna litt større, kan dere finne en veldig fin akebakke i nærheten av feriehuset deres, som dere kan suse nedover i full fart. Det er helt sikkert ikke kun barna, som vil synes at dette er gøy! Dere kan også bygge en snømann uten for feriehuset, og så kan dere vinke til ham, mens dere koser dere inne.

Lille dreng griner i sneen efter at være faldet af slæden

Vinterferie for HELE familien

Har dere med hund, vil den elske å løpe rundt i snøen, snuse, og kanskje prøve på å fange en av de snøballene, dere kaster. I vintermånedene er det tillatt å la hunden løpe fritt på stranden, så det blir i sannhet ferie for HELE familien på denne måten. Det er også så godt som sikkert, at hunden deres vil elske å putte seg foran vedovnen og bare slappe av og vite, at den har dere like i nærheten.

Hvid hund sover foran tændt brændeovn

Hygge og varme i feriehuset

Når dere da føler dere kalde etter å ha lekt i snøen, kan dere varme de kalde tærne i saunaen i feriehuset eller foran vedovnen med en kopp varm kakao i hånden. Dere kan også ta en dukkert i det oppvarmede svømmebassenget, som dere ikke skal dele med andre enn med dem dere selv vil.

Dere kan også hygge dere inne feriehuset, hvis været ikke akkurat passer til å være ute - for sånn kan det danske været jo også være av og til. Så er det frem med tingene fra bagasjen eller brettspillene, så hele familien kan samles og kan hygge seg sammen. Kanskje er det da endelig tid til å få lese den gode boken, dere fikk til jul, mens barna hygger seg med de nye lekene, leser høyt for hverandre - eller tar en dukkert i svømmebassenget.

To piger hygger og læser bog sammen

Tilbud i vinterferien - ferie med rabatt

Vinterferien er også den perioden, der dere får feriehusene til de laveste prisene. I Danmark kan dere vinter-kose dere sammen i sus og dus. Sjekk prisen på et luksus feriehus i vinterferien - vintermånedene er nemlig lavsesong i Danmark, så da er det masse luksus til lavpris. I vinterferien kan dere booke fleksibel ankomst til feriehuset. Book vinterferien fra onsdag til onsdag, eller en hvilken som helst annen dag i uken. Hos oss kan dere nemlig holde vinterferie slik det passer dere best.

Bortsett fra å spare penger på feriehuset, kan dere dessuten spare penger ved å gå på vinterutsalg i de hyggelige kystbyene - eller dere kan ta til den nærmeste storbyen, hvor det er ved å være på slutten med utsalget, og mange ting derfor vil være satt ned med opp til 70 %.

Sommerhus 20-2004

Vinterferie i ferieleilighet i feriesenter

Dere kan også velge å holde vinterferie i en ferieleilighet som er tilknyttet et feriesenter. Feriesentrene ligger i naturskjønne omgivelser og det vil være mange innendørs aktiviteter, dere kan ta del i og hygge dere med som familie. Alle aktiviteter ligger i spaseravstand fra ferieleiligheten. Feriesentrene våre ligger typisk på veldig attraktive destinasjoner og ferieleilighetene er av høy standard. Ofte er det også noe billigere å leie en ferieleilighet frem for et alminnelig feriehus. Så i en ferieleilighet kan dere oppleve ekte familiehygge og masse festlige aktiviteter for hele familien. Dere kan se vårt store utvalg av ferieleiligheter her.

 

 

Ferie i Danmark

Bestill sommerhuset for 2024 nå

Vurderer du et sommerhus i Danmark til ferien i 2024? Da må du ikke vente for lenge. Sommerhusferie i Danmark er svært populært, og jo lenger du venter, desto færre sommerhus kan dere velge mellom.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommerkvelder – det danske ferielandet byr på masse ferieopplevelser, hyggelig samvær og avslapping i feriehus.

Høstferie

Hold høstferie i et feriehus, hvor dere kan hygge dere med familien foran vedovnen, nyte skogens gylne farger og være aktive i naturen.

Juleferie

Saml familien i et feriehus i julen. Hygg dere med god mad, gløgg og ild i vedovnen. Vi har feriehus med plass til hele familien.

Nyttår

Fest og farger eller en stille nyttårsaften, hvor familien koser seg? Uansett hva dere gjerne vil, så er nyttårsferien i feriehus noe helt spesielt.

Vinterferie

Når vinterkulden er verst, har dere fortjent ekstra forkjælelse. Ta i feriehus og nyt et varmt spabad eller les en god bok ved vedovnen.

Påskeferie

Lukk våren inn og hold påskeferie i et feriehus. Slapp av og gi dere tid til å lete etter påskeegg, spise en god lunsj og nyte naturen.