Store feriehus med plass til storfamilien, tre generasjoner eller mange vennepar

Lei et stort feriehus med plass til å holde ferie med storfamilien, tre generasjoner i samme hus eller ferie med mange vennepar.

 

Store feriehus med plass til storfamilien, tre generasjoner eller mange vennepar
Store feriehus

Storfamilie-ferie

Ta på ferie i et stort feriehus med plass til storfamilien, "dine, mine og våre barn". Sol og Strand byr på store eksklusive, kystnære feriehus med plass til både 14 og 32 personer. Her er det god plass til alle barna og masse aktivitetsmuligheter både i og uten for huset. Mange av de store feriehusene har lekesaker på tomten, der småbarna kan boltre seg. Alle de store husene, vi har valgt ut til dere, har svømmebasseng med plass til hele storfamilien samt spa og sauna. Mange av de store husene har biljardbord, bordtennisbord, bordfotball eller lignende. Men man har også tenkt på de voksne, da noen av de store feriehusene har fitnessrom med forskjellige fitnessredskaper.

Reis tre generasjoner og få en deilig ferie i feriehus med hele familien

Det har blitt populært å holde ferie i et stort feriehus, der hele familien på tvers av generasjoner er med. Besteforeldre, foreldre, barnebarn, søsken, fettere og kusiner. Når flere generasjoner reiser på feriehusferie sammen, så er det mange, som kan bidra i forhold til å være sammen med barna. På den måten kan for eksempel småbarnsforeldrene få en liten pause og ha tid til å nyte hverande. Men samspillet i familien, når flere generasjoner reiser sammen, kan være meget berikende. Å se barna sine i samspill med foreldrene sine, den relasjonen mellom barnebarn og besteforeldre, kan være meget berikende. Når tre generasjoner tar på feriehusferie sammen, er det rik mulighet for å få store opplevelser og skape glade ferieminner for hele familien.

De store husene, vi har valgt ut, er ideelle til en ferie med tre generasjoner. Dere bor 14-32 personer i veldig romslige feriehus med god plass til, at alle tre generasjoner samles og koser seg sammen. Barnebarna kan boltre seg i svømmebassenget akkurat så ofte, som de har lyst, mens besteforeldrene ser på og nyter å se hvordan barnebarna leker. Foreldrene kan forberede maten eller handle med god samvittighet, for det er noen som passer på barna. Om dagen kan dere ta en tur på stranden og bade, og de voksne kan skiftes til å holde øye med barna. Og om kvelden kan alle tre generasjoner kose seg med deilig måltid mat og kanskje gå en tur på stranden eller spille ball og vikingspill på tomten. Og hvis været ikke arter seg, så kan man i noen av de store husene spille biljard, bordfotball eller bordtennis. For de voksne er det ev. også mulighet for å dyrke litt mosjon på en mosjonssykkel eller lignende.

Weekend eller ferie med flere vennepar

Dra av gårde sammen med flere vennepar eller alle vennene på en tur over helgen fylt med hygge og ferigøy. Gå en lang tur i den danske natur, lag konkurranser på stranden eller på tomten, lag mat sammen, nyt å ha tid til hverandre og skap nye, herlige ferieminner i et stort eksklusivt feriehus med alle moderne bekvemmeligheter. Grunnleggende skal alle vennene være enig om å nyte. Nyte samværet, naturen, slappe av, sove lenge og nyte maten. Noen elsker å gå tur, andre å slappe av med en bok foran vedovnen, atter andre å være aktive med spill og sport. I et stort feriehus behøver man ikke å være sammen hele tiden. Her er det plass til, at man kan være sammen på kryss og tvers og lære nytt av andres måte å gjøre ulike ting på.

Ferierhusferie med to barnefamilier

De store og eksklusive feriehusene våre passer også perfekt til en feriehusferie for to barnefamilier, hvor foreldrene er gamle venner. De har fått barn i mellomtiden, og kunne egentlig gjerne tenke seg at barna deres skal lære å kjenne hverandre bedre. Hvorfor så ikke holde ferie sammen i et lekkert feriehus med plass til dem alle sammen. Her kan dere gjenoppfriske gamle minner, bade med barna i poolen, leke med dem inne i stuen eller utenfor samt gå tur med dem på stranden. Hvis familiene kjenner hverandre godt i forveien, får de voksne mulighet for både å være aktive og slappe av sammen. Barn nyter å være sammen i et stort feriehus med mange fasiliteter og kan ha stor glede av å være sammen. De har hele tiden lekekammerater rundt seg og kan bade sammen i poolen eller leke med lekeredskapene utenfor. Og de litt større barna kan spille kort eller bordfotball og bordtennis, eller de kan gå ned på stranden og bade eller spille forskjellige ballspill.

Uansett, om dere er 10, 14 eller 32 personer, så finner dere helt sikkert det perfekte feriehuset til ferien deres hos Sol og Strand.

Her kan dere et se et utplukk av store eksklusive, kystnære feriehus med plass til både 14 og 32 personer.

Sommerhus, 82-1000, Marielyst

Det andre sommerhuset ligger i skjønne Marielyst på Falster, med 900 meter til vannet, og er den perfekte rammen til familiefesten, firmakonferansen, bursdagsfeiringen og som et feriehus som kan samle generasjoner til samvær, nærhet og lek.
Huset på 360 kvadratmeter er et overflødighetshorn med mange aktivitetsmuligheter som oser av luksus. Hjertet i huset er det store og lyse kjøkkenet, der alle kan samles om matlagingen. Slapp av i spaet, kos dere i det oppvarmede bassenget, spill petanque eller minigolf i hagen, eller lag en hagefest rundt det eksklusive grillområdet.
Huset har fått prisen "Best family friendly holiday home" fraden europeiske organisasjonen European Holiday Home Association (EHHA).

Feriehus, 26-0684, Blåvand

Det femte feriehuset ligger også i Blåvand og er helt eksepsjonelt. Det egner seg perfekt til en ferie med vennene eller flere vennepar med eller uten barn. Her kan dere nyte en drøm av et svømmebasseng og en strandvannsspa, som er hevet over poolen og med en fin utsikt. I poolområdet kan dere benytte dere av en poolbar med blant annet eget kjøleskap, dampkabin med aromaduft og sauna. Dersom dere gjerne vil være litt aktive, er det også et fitnessrom med mosjonssykler, crosstrainer og løpebånd. Dere kan også lage mat sammen på kjøkkenet utenfor med innbygd kulegrill og nyte en deilig middag på den flotte terrassen.

Feriehus, 11-2087, Nr. Lyngby

Det sjette og siste huset, vi vil vise dere, ligger også i Nr. Lyngby og kun 800 meter fra Vesterhavet. Tomten er hegnet, så hvis dere holder storfamilieferie med små barn eller hund (1 hund er tillatt i dette huset), kan der være sikre på, at de ikke kan løpe sin vei. Dette feriehuset har dessuten et frittliggende aktivitetshus, der både barn og voksne kan muntre seg med å spille bordtennis, bordfotball eller pool. Her finner dere også en liten, hyggelig bar, hvor dere kan nyte god musikk. På tomten er det også en petanquebane, som både besteforeldre, barn og barnebarn kan få glede av. Og er været litt regnfullt, så kan man skaffe hjelp. Svømmebassenget, som både har svømmetrener, spabad og et hyggelig loungeområde er et fantastisk tidsfordriv i all slags vær.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.