Med rullestol i feriehus

Ta på en deilig ferie med rullestol i et privat feriehus. Feriehusutleie er en god ferieform for rullestolsbrukere.

Med rullestol i feriehus

Med en ferie i et feriehus kan dere nyte å komme ut og oppleve den skjønne danske natur og spennende severdigheter i området rundt feriehuset. Hos Sol og Strand feriehusutleie tilbyr vi en rekke feriehus, som er særlig egnet til rullestolsbrukere. Feriehusene våre ligger på forskjellige destinasjoner, så dere kan velge å besøke et nytt og ukjent sted eller velge et sted, som dere kenner. Felles for våre rullestolsegnede feriehus er, at de er utstyrt til å danne ramme om en god ferie full av opplevelser for dere.

Sommerhus

Når dere leier et privat feriehus hos oss, er dere sikre på, at man har tatt høyde for adgangsforholdene for rullestol både inne i og uten for feriehuset. Feriehuset er innredet rullestolsvennlig og har de nødvendige hjelpemidler til at dere kan være trygge og fokusere på å holde ferie sammen. Innredningen i et rullestolsvennlig, privat feriehus tar høyde for rullestolsbrukeren på mange punkter. Ved hvert rullestolsegnet feriehus er det under menypunktet rullestolsegnet en liste med nøyaktige spesifikasjoner for tilgangsforholdene i det valgte feriehuset samt en punktbeskrivelse av innredningen i feriehuset. Det gir trygghet å kunne være forberedt på, hvordan opplevelsen blir i feriehuset og at det blir en ferie, der dere kan tenke på å slappe av og hva dere skal oppleve sammen.

I et rullestolsvennlig feriehus er det blant annet fokus på belegningen og adgangen til feriehuset, slik at det er lett å komme til og fra det. Dessuten kan dere finne en lang rekke mål på dørbredde og gangbredde, så dere er sikre på, at dere lett kan komme frem i hele feriehuset. I oversikten finner dere også mål på manøvrearealene i feriehuset og ikke minst på baderommet. På baderommet er det også spesifiserte mål i forhold til toalett og badefasiliteter, så dere hjemmefra kan sjekke fremkommeligheten for rullestol i feriehuset. Når dere bestiller ferie i feriehus, er det en god idé å skrive i kommentarfeltet, at dere har en rullestol med på ferie. På den måten kan vi sikre, at eventuelle hjelpemidler er tilgjengelige i feriehuset, når dere ankommer

Ferie med rullestol i et privat feriehus

På ferie i et privat feriehus kan det være hyggelig å gå på oppdagelse sammen i nærområdet. Dere kan besøke byene tett på feriehuset og se på spennende butikker. Kanskje har dere lyst til å gå ut for å spise på et av de deilige spisestedene. I de forskjellige byene finner dere mange ulike restauranter og kaféer med et bredt utvalg av nydelig mat. Holder dere ferie ved en kystby og liker å spise fisk, kan det være opplagt å prøve spennende fiskeretter. Er det fint vær, kan dere nyte å sitte utenfor spisestedet og spise sammen, mens dere ser på alt det som hender rundt dere.

Kørestolsbruger på sti

Spennende attraksjoner

På ferie i et privat feriehus kan dere nyte de deilige omgivelsene i og rundt feriehuset, men dere kan også ta på tur til spennende attraksjoner i området. På hjemmesiden God Adgang kan dere undersøke, hvilke attraksjoner og severdigheter, der man kan komme til med rullestol. Få inspirasjon til nye og spennende opplevelser i nærområdet, hvor dere ikke skal bekymre dere om,om mulighetene for adgang er rullestolsvennlige. Dere kan bl.a. besøke dyreparker, forlystelsesparker, museer, lekeplasser, shoppingsentre og naturopplevelser. Her er det altså mulig å finne aktiviteter og attraksjoner for enhver smak, så dere kan få deilige opplevelser på ferien i et privat feriehus.

Kørestolsbruger på sti

Interesserer dere dere for kunst og kunsthåndverk er det mange spennende opplevelser å få rundt om i landet. Besøk flotte kunstmuseer og se interessante installasjoner og utstillinger. Bortsett fra den faste samling har kunstmuseene ofte spennende særutstillinger, hvor dere kanskje blir presentert for nye kunstinntrykk. Mange steder i landet ligger det små verksteder og gallerier, hvor kunsthåndverkere fremviser og selger deres spennende unikaer. Kanskje er dere heldige, at dere kan komme inn og se de arbeidende verksteder, hvor kunsthåndverkerne holder på med å skape flotte verker. Det kan være, at dere synes spesielt bra om noen av de fine stykker kunsthåndverk og at dere derfor er nødt til å kjøpe litt med hjem som minner fra en deilig ferie i et privat feriehus.

Det kan være skjønt å ta på tur i nærheten av feriehuset, og når dere kommer hjem mette på opplevelser, kan dere nyte å slappe av i stuen eller på terrassen. Så kan dere planlegge, hva dere har lyst til å gjøre dagen etter eller også har dere hjemmefra lagt et program for, hva som skal ske på ferien sammen. Dere kan sammensette en ferie med mange aktiviteter eller prioritere å slappe av i feriehusets omgivelser.

Deilige naturopplevelser

I naturen kan dere få mange skjønne og forskjellige opplevelser sammen og mange steder er fremkommelige i rullestol. På naturstyrelsens hjemmeside kan dere undersøke tilgjengeligheten av naturområdene i nærheten av feriehuset. Ofte er det anlagt stier i skogene og plantasjene, som dere kan bruke, når dere beveger dere inn under de flotte, grønne trekronene. Disse grønne oasene kan være deilige å være i på varme dager, hvor dere har bruk for svale. I skogene og plantasjene er det alltid noe å se og oppleve uansett årstiden, ikke minst dyre- og plantelivet, som dere finner her.

På stranden kan dere nyte synet av havet og det nydelige hvite sandet. Mange strender med Blått Flagg har gode handikappforhold i form av parkeringsmuligheter, handikapptoalett samt adgang til stranden. Nyt havets brise og de smukke naturopplevelser, som dere kan få på stranden. På alle tider av året er stranden verdt et besøk, bare dere er kledd på til årstiden. Det nydelige havet er betagende og hele familien kan få gode opplevelser her. Dere kan bade, bygge flotte sandslott i sandet og hygge dere med å samle strandskjell og flotte stein ved kysten. I oppskyllet på stranden kan dere lete etter rav. Her mellom tang og stein kan dere være heldige at gjøre fine funn. Det er især god sannsynlighet for å finne rav på vinterhalvåret etter en storm eller kraftig blåst. Ravet er gult eller orangerødt og dere kan kjenne det på, at det er lettere enn stein og har en mere hul lyd, når dere slår det lett mot tennene. Hvis det blåser ved havet, kan dere more dere med at sette opp en drage og fly med den langs stranden. Se den fargestrålende dragen danse mot himmelen, og hvis dere har mot på det, kan dere prøve selv å bygge en drage hjemme i feriehuset. Hvis dere ikke har lyst til at bygge en drage selv, kan dere ofte finne meget fantasifulle og fargestrålende drager i butikkene.

Nørlev Strand

Hold en deilig ferie med rullestol i feriehus. I feriehuset kan dere nyte fin tilgjengelighet for rullestolen uten bekymringer og konsentrere dere om å ha en deilig ferie sammen. Har dere lyst til å ta på opplevelser er det mye å oppleve i Danmark, fra attraksjoner og severdigheter til deilige naturopplevelser. Så ta på en skjønn ferie i et privat feriehus, som er rullestolsegnet.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.