Ferie på 1. klasse i et luksusferiehus fra Sol og Strand

Hold ferie på 1. klasse i et av våre gjennomførte luksusferiehus. Luksusferiehusene våre er så deilige, at dere faktisk kan være likeglad med været - for det er så mye å oppleve inne i luksusferiehuset.

Ferie på 1. klasse i et luksusferiehus fra Sol og Strand
Luksusferiehus
Feriehus som kanskje kan være av interesse for deg

Indenførs luksus-swimmingpool med udsigt til hav

Her er det dømt 100 % avslapping og ferie på egne premisser. Alle våre luksusferiehus har fem stjerner. Vi gjør mye ut av å kategorisere feriehusene våre korrekt, så derfor kan dere også regne med et luksusferiehus, når dere booker et av våres feriehus med fem stjerner. Disse feriehusene har luksuriøse detaljer, velutstyrte kjøkkener og lekkert interiør. Feriehusene emmer av luksus - og det samme gjør arealene utenfor, der terrassene fremstår nydelige og også med luksuriøse detaljer.

Udendørs luksus-spa

Svømmebasseng, spabad og sauna

Velger dere et luksusferiehus med svømmebasseng, sauna og spabad, da har dere muligheten for å lage deres egen wellness-oase. Dere kan ta med eteriske oljer, deilige og bløte håndklær, tenne noen levende lys og sitte godt og med avslappende musikk på anlegget. Og så er det bare med å få badet, skrubbet og massert hverandre - alt det, som det ikke er tid til i en ellers stresset hverdag.

Spabad, sauna og svømmebasseng er især fantastiske, når dere holder ferie i luksusferiehus uten for sommersesongen. Så kan dere komme hjem og få varmen etter en god lang spasertur på stranden eller i skogen. Et luksusferiehus er også billigere, når dere holder ferie uten for sesongen - og man kan argumentere for, at dere får mer for pengene, da man naturlig holder seg mer innendørs, når været ikke er så fint utenfor.

Luksussommerhus med stor terrasse

Har dere med barn på ferie er det mange, mange timers underholdning i svømmebassenget. Kombinasjonen av barn og vann betyr moro og spas for barna, men også for hele familien. For dere som foreldre eller kanskje besteforeldre kan også ha det gøy med barna. Kjøp en oppustelig krokodille eller ta med noen baller - og voila, dere har det festlig sammen og får sikkert også pulsen litt opp. Når dere har lagt barna i seng, kan dere gjenta suksessen med de levende lysene. Det er helt ufattelig nydelig å svømme i lysene fra stearinlysene og se opp på stjernene utenfor. Noen av luksusferiehusene våre har enda utendørs spabad - og så er det jo opplagt, at dere kan sitte ute både om dagen og om kvelden og nyte et glass champagne og naturen rundt dere.

Luksus-sommerhus med brændeovn

Luksusferiehus med spesielle detaljer

Mange av luksusferiehusene våre har helt spesielle detaljer eller spesielt utstyr. Noen har Wii, Playstation eller X-BoX, mens andre har bordtennis, bordfotball eller dart. Andre luksusferiehus har mosjonsrom og atter andre har den mest fantastiske utsikt over vannet. I søkeboksen overfor, kan dere se de luksusferiehusene vi har hos Sol og Strand. Har dere særlige ønsker, som ikke fremgår av søkeboksen, kan dere alltid ringe til våre lokale servicebyråer, så dere sammen kan finne det helt riktige luksusferiehuset til dere og familien.

Luksus-sommerhus med stor køkken-alrum

Internett en selvfølge

Selv om dere er på ferie og ønsker å slappe av, så kan det jo allikevel være fint å være koblet på. Alle våre luksusferiehus har høyhastighets internett, så dere kan følge med i nyhetene, sjekke e-post eller slappe av med yndlingsspillet på Ipad"en.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.