Ferieleiligheter i Danmark

Ferieleiligheter overalt i Danmark. Bestill en ferieleilighet og bo tett på aktiviteter for hele familien.

Ferieleiligheter i Danmark
Ferieleiligheter

Ferieleiligheter i hele Danmark - bo nær strand og havnemiljø.

Når dere holder ferie i en ferieleilighet, er dere omgitt av nydelig natur og tett på det danske ferielandet. Dere kan velge å leie en ferieleilighet med gratis aktiviteter i nærheten av ferieboligen, dere kan bo i en ferieleilighet i en sjarmerende by med utsikt over havet og tett på bylivet eller dere kan holde ferie i en individuell ferieleilighet midt i nydelig natur, tett på strand og hav, hvor dere kan nyte roen.


Hos Sol og Strand finner dere et stort utvalg av ferieleiligheter i populære ferieområder, over alt i Danmark.

ferielejligheder Ferieleiligheter i feriesentre og feriebyer

Det er ferieleiligheter i alle størrelser og med ulike fasiliteter, så dere kan finne akkurat den ferieboligen, som dere har bruk for til ferien. En stor fordel ved å holde ferie i en ferieleilighet er, at det i de fleste tilfeller er billigere å leie en ferieleilighet enn et feriehus.


Individuelle, private ferieleiligheter er moderne og av høy kvalitet, og de ligger ofte i attraktive ferieområder tett på strand og by. Ferieboligen danner rammen rundt ferien, og er samlingsstedet, når dere skal slappe av og hygge etter en lang dag med opplevelser og aktiviteter.


Ferieleiligheter med adgang til gratis fasiliteter sørger for, at dere får mest mulig utbytte av ferien, uansett, om dere er en barnefamilie, som vil være aktive og ha det gøy i badelandet, eller om dere er av gårde uten barn og bare vil skjemme dere bort med avslapping og wellness på ferien.


I feriebyer og feriesentre er det dessuten en resepsjon, hvor dere kan henvende dere og få hurtig hjelp, hvis dere har bruk for noe, eller hvis dere har spørsmål under oppholdet.

Ferieleilighet med gratis aktivitetssenter

Ferie i en ferieleilighet er populært blant barnefamilier, da mange ferieleiligheter ligger i forbindelse med feriebyer og feriesentre, der det er fasiliteter, så som vannland, utendørs basseng, biljard, ballbaner og lekeplasser. Her kan både barn og foreldre hygge seg og nyte ferien.

En ferieleilighet egner se også perfekt til de som vil holde seg i form og være aktive i ferien, dere har nemlig mulighet for å leie en ferieleilighet med gratis aktivitetssenter, som f.eks. tilbyr fitness, klatrevegg eller tennis.

Er dere mere interessert i et varmt spabad, en tur i saunaen og en gang massasje, så kan dere leie en ferieleilighet med adgang til wellness-fasiliteter.

Aktivitetene er beskrevet under det enkelte aktivitetssenter. Beskrivelsene rommer dessuten også åpningstider og priser på aktiviteter, som ikke er gratis, men som dere kan benytte mot betaling.

Barnevennlig ferie

Har dere barn med på ferien, så kan dere med fordel velge å holde ferie i en feriebolig i et feriesenter, for her er det mange aktiviteter for barn, hvis dere velger en feriebolig med gratis aktivitetssenter. Det gir alle i familien mulighet for å få en festlig ferie med masse opplevelser, både hver for seg og sammen.

Et opphold i en ferieleilighet i en ferieby er innbegrepet av familiehygge, aktiviteter og nydelig natur. Ferieleilighetene er beliggende nær deilig badestrand og i rolige områder med et minimum av trafikk. De mange gratis aktivitetene for barn ligger i gåavstand fra ferieboligen, og barn i skolealderen kan ferdes trygt på egen hånd mellom ferieleiligheten og aktivitetene.

Aktivitetssentrene er innrettet, så dere fritt kan komme og gå, når det passer dere. Mange steder er det lekeplasser til barn på området, og noen ferieleiligheter ligger like i nærheten av en lekeplass, eller enda så tett på, at dere kan holde øye med barna fra ferieboligen.

Dersom været ikke passer til å leke ute, har de fleste feriesentre et innendørs lekerom i det gratis aktivitetssenteret, så barna ikke behøver å kjede seg. En ferieleilighet med gratis aktivitetssenter gir glade barn, som er trette om kvelden og godt underholdt i hele ferien.

Les mere om Sol og Strands ferieleiligheter med aktivitetssenter her.

Marinahus - ferieleiligheter i en lystbåthavn

Marinahus er ferieleiligheter i lystbåthavner, hvor dere bor i en ferieleilighet midt i et sjarmerende havnemiljø, direkte ned til vannet og det aktive livet på havnen. Her kan dere sitte på terrassen og høre bølgene klukke, nyte den maritime stemningen og følge med på aktivitetene på havet og bryggen.

Marinahus er den ideelle ferieløsningen til de som gjerne vil være der, det skjer noe. Dere bor i gåavstand fra byens spisesteder, butikker og severdigheter. Samtidig er det ikke langt til stranden og naturen.

Sol og Strand tilbyr marinahus i hele Danmark, og noen av disse byr, bortsett fra nydelig havnestemning, også på fellesfasiliteter, så som f.eks. svømmebasseng, sauna og lekeplass.

Les mere om Sol og Strands marinahus her.

Lyngby Mølle Feriecenter

Lei en ferieleilighet på vestkysten og hold en perfekt ferie i naturskjønne omgivelser og med en fantastisk utsikt over Vesterhavet.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.