Marinahus - Hold ferie i et feriehus på en lystbåthavn

Når dere holder ferie i et marinahus kan dere nyte den helt spesielle atmosfæren på lystbåthavnen døgnet rundt. Dere bor midt i havnemiljøet med utsikt til vann, båter og marina.

Marinahus - Hold ferie i et feriehus på en lystbåthavn

Leier dere et privat feriehus eller en privat ferieleilighet på en lystbåthavn, kan dere se frem til en helt særlig ferie med en deilig maritim stemning. Et marinahus er perfekt til de, som gjerne vil holde ferie tett på vannet på en lystbåthavn, hvor det er mye å oppleve. Havnemiljøet byr på en masse for alle sanser.Merk duften av det friske saltvannet, hør vinden seilene på båtene og se på de flotte omgivelsene rundt dere. Med utsikt til vannet, båtene og marinaen er det alltid noe å se på.

Livet i en lystbåthavn

Det er alltid liv på en lystbåthavn og leier dere et privat feriehus eller en privat ferieleilighet her, er dere sikret en spennende ferie i et skjønt havnemiljø. Her kan dere nyte synet av de flotte båtene og følge livet på en lystbåthavn. Dere oppdager, at det ofte hender mye på en lystbåthavn og at det er skjønne naturopplevelser både på havnen og rundt den. Bortsett fra beliggenheten på lystbåthavnen er dere også ofte tett på byen med et deilig byliv og spennende severdigheter. Her har dere fine handlemuligheter, så dere kan tilberede deilig mat hjemme i feriehuset eller ferieleiligheten. I byen kan dere se på spennende butikker og besøke deilige spisesteder, hvis dere har lyst til å spise ute. Kanskje finner dere noen helt specielt skjønne butikker og restauranter, der hvor dere bor. Det kan også være spennende kunsthåndverk eller butikker med nydelige delikatesser, som dere kan nyte hjemme i feriehuset.

På og rundt lystbåthavnen finner dere spennende opplevelser http://havneguide.dk/da/maritime-begivenheter. Kanskje hender det noe helt spesielt på destinasjonen deres, som vil være et ekstra bidrag til ferien i et privat feriehus ved en marina. Dere kan helt sikkert finne noe for enhver smak i familien. Dersom dere har lyst til å ta på tur, finnes det rundt i landet deilige dyreparker, festlige forlystelsesparker, museer, opplevelsessentre og masse steder med morsomme aktiviteter, hvor dere bl.a. kan spille minigolf og bowle. Dere finner helt sikker noen attraksjoner tett på feriehuset på marinaen. Det kan være hyggelig med turer på ferien og når dere kommer hjem, kan dere sitte på terrassen foran feriehuset og prate om dagens opplevelser, mens dere ser ut over vannet.

I løpet av sommeren kan dere være heldige, at det er havnefest på akkurat den lystbåthavnen, der dere har leid et privat feriehus. Til en havnefest er det full fart med musikk, forlystelser og underholdning. Her kan hele familien delta og få en spennende dag. Dere kan prøve morsomme forlystelser, spise is og lytte til god musikk. Dere finner også noe godt til ganen både i form av mat og drikke, så legg turen forbi en havnefest og få en festlig opplevelse på ferien i et privat feriehus.

Aktiviteter på ferien deres i feriehus

Hvis dere har med barn på ferie i et privat feriehus eller en privat ferieleilighet, kan dere sammen nyte mange deilige opplevelser ved vannet. På lystbåthavnen kan dere kanskje fra bryggen eller en av broene fiske spennende fisk og andre av havets dyr. Ta med et fiskenett og en spann og bli overrasket over den spennende verden under havets overflate. Men husk å sette dyrene tilbake i vannet, når dere er ferdige med å se på dem, så de kan vende hjem igjen. Dere kan også være heldige å kunne bade i lystbåthavnen ved feriehuset. Det kan være bademuligheter i et anlagt havnebasseng eller fra en molo på havnen. Her kan dere virkelig nyte deilige badeopplevelser sammen og dersom dere har med en badeball, kan dere bruke masse tid på å spille med hverandre og hygge dere sammen. Hvis vannet er klart, kan det være moro å snorkle og se hva som gjemmer seg på havbunnen.

På mange lystbåthavner har dere mulighet for å fiske, så hvis dere har lyst, kan dere prøve om dere kan fange dagens kveldsmat. Er det noe som biter på, er det med ekstra stolthet, at dere kan tilberede og servere nyfanget fisk. Hvis dere ikke er helt så heldige med å få bit, er dere kanskje heldige, at det nettopp er på denne bryggen, at dere kan kjøpe friskfanget fisk fra båtene. Det bidrar til en helt særlig stemning å kunne kjøpe fisk, når de kommer inn med fiskebåtene, og for barna kan det være en særlig opplevelse å kjøpe fisk her i stedet for på supermarkedet.

Når dere oppholder dere ved en lystbåthavn, er det opplagt å ta på en seiltur. På noen lystbåthavner og havner er det arrangerte seilturer, hvor dere kan komme ut på havet og merke vinden suse i håret. På en deilig seiltur får dere mer å se av området rundt ferieleiligheten eller feriehuset deres og kanskje blir dere inspirert til å se nærmere på noen av stedene tett på. Kanskje dere oppdager morsomme aktiviteter i nærheten, som dere får lyst på å prøve senere.

På ferie i et privat feriehus eller en privat ferieleilighet på en lystbåthavn er det rik mulighet for å gå på oppdagelse. Dere kan gå deilige turer langs lystbåthavnen, hvor dere kan nyte synet av de nydelige båtene på vannet. Det kan også være et spennende dyreliv ved lystbåthavnen, som det kan være underholdende å se på. Kjøp en is i iskiosken og slapp av på en benk, mens dere ser på alt det, som skjer rundt dere. Hvis dere selv har med sykler eller leier sykler på stedet, kan dere ta på gode sykkelturer. På den måten kan dere komme frem fortere og få sett mer av området rundt feriehuset. Det kan være en deilig måte å være aktiv på, men samtidig oppleve naturen og omgivelsene rundt dere. Ta med nistekurv og ta en velfortjent hvil på en særlig grønt sted, som dere finner på turen.

Feriehus med vakker havutsikt

Velger dere et marinahus, har dere som oftest også adgang til nydelig havutsikt. Vårs feriehusutleie tilbyr både feriehus og ferieleiligheter, der dere kan nyte en deilig havutsikt på ferien. Når dere står opp om morgenen, kan dere se ut over blinkende vann med nydelige båter og med en altan eller terrasse blir det helt perfekt. Så kan dere sitte og nyte måltidene med en nydelig utsikt, hvor dere kan følge med i livet på lystbåthavnen. Dere kan se på de flotte skipene, når de legger til kai og se det deilige fuglelivet ved vannet. Her er utsikten alltid fylt med aktivitet pga. livet på en lystbåthavn med mennesker og båter. Om ettermiddagen og om kvelden ser havutsikten igjen annerledes ut. Været og solens posisjon lager et nytt spill av lys og skygger over utsikten. Med et privat feriehus med havutsikt kan dere nyte mange nydelige scenarier, når dere ser ut over vannet. Det er en deilig utsikt, som dere ikke blir trette av. Den maritime stemningen fra lystbåthavnen kan dere ta med inn på kjøkkenet og tilberede deilige fiskeretter. Nyt måltidet med en vakker havutsikt, enten inne fra feriehuset eller hvis været er fint, fra en altan eller terrasse. Så kan det da ikke bli bedre!

Dere kan ikke bare nyte en skjønn havutsikt fra huset. På turer på lystbåthavnen kan dere se på båtene, som vugger på vannet og kanskje finner dere en benk på en deilig plass, der dere kan sitte og slappe av i de nydelige omgivelsene. Her kan dere merke freden og nyte å ha ferie sammen. Velger dere feriehusutleie i en lystbåthavn som ferieform, kan dere holde en deilig ferie i maritime omgivelser med masse liv og mulighet for deilige opplevelser.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.