Lei feriehus tett på LEGOLAND

Lei feriehus til LEGOLAND og bo tett på parken

Lei feriehus tett på LEGOLAND
Feriehuse tett på LEGOLAND

Ethvert barns drøm

LEGOLAND er ethvert barns drøm og en fantastisk opplevelse for barn i alle aldre. LEGOLAND byr på mer enn 50 forlystelser, og uansett om dere elsker action, fart eller bare hygge, er det massevis av festlige opplevelser for hele familien - og det er absolutt ikke sikkert, at det hele kan nås på én dag.

Vil dere gjerne ha action og eventyr, så dra til Adventure Land. Her kan de eldste barna prøve de tøffeste rutsjebaner. Eller ta med på en vill skattejakt i Templet. Men pass på, for her opplever dere blant annet jordskjelv og levende mumier i den første interaktive innendørsforlystelsen i LEGOLANDs historie.

Har dere mere lyst på events og gode konserter, da inviterer LEGOLAND velkommen til en masse spennende events og opplevelser for både store og små. Holder dere ferie i feriehus i nærheten av LEGOLAND, kan dere jo ta på LEGOLAND mange ganger i løpet av ferien.

Hvidbjerg

Spennende feriehus-områder nær LEGOLAND

Andkær Vig (ca. 38 km fra LEGOLAND) er et idyllisk feriehusområde ved Vejle Fjords sydkyst. Klynger av hyggelige feriehusområder ligger langs kysten, der området ved Andkær Vig er et av de nydeligste og mest hyggelige. Andkær vig er skjermet av med landtangen Holser Hage og omgitt av nydelig natur med skog. Langs kysten finner dere mange fine badestrender.

Follerup (ca. 43 km fra LEGOLAND) er beliggende ca. 10 km bak Fredericia i et nydelig, rolig og kupert feriehusområde med åker og grønne områder. Her er det ro og fred, åpne vidder og flott og uspolert natur med bl.a. en fiskeholdig bekk og en sjø. Tett på Follerup finner dere nydelge badestrender, skjønne naturområder, fritidsaktiviteter.

Hvidbjerg (ca. 45 km fra LEGOLAND) ligger på sydsiden av Vejle Fjord, 9 km nord for Fredericia og 19 km syd for Vejle. I sommerperioden er Hvidbjerg et livlig område, dels på grunn av den gode barnevennlige stranden med østkystens største sanddyne og dels på grunn av de mange feriehusene. Mange av feriehusene i området har utsikt over Vejle Fjord. Det er gode handlemuligheter i Hvidbjerg.

Juelsminde (ca. 60 km fra LEGOLAND) er et deilig og familievennlig feriested med atmosfære og god strand. Byen Juelsminde er en veldig koselig by med mange spisesteder og mange spennende butikker. Her finner dere dessuten en lystbåthavn og et sjarmerende havnemiljø - et ideelt feriested for de som gjerne vil holde ferie i feriehus i rolige omgivelser, tett på strand, by, aktiviteter og severdigheter.

Blåvand

Andre populære feriehusområder i nærheten av LEGOLAND

Blåvand er et attraktivt og populært feriested ved Vesterhavet for såvel store og små. Blåvand er en livlig ferieby med et hyggelig og familievennlig miljø, et utall butikker og masse gode spisesteder, ofte med utendørs servering om sommeren. De fleste feriehusene ligger rekreativt i rolige og naturskjønne omgivelser, men allikevel tett på byen og de mange aktivitetstilbudene.

Henne Strand er et fristed på den Jyllands vestkyst, der det er plass alle. Den imponerende og spesielle naturen, den dejlige stranden og de mange aktivitetsmulighetene gjør Henne Strand til et attraktivt feriested.

Vejers Strand er en sjarmerende badeby ved Vesterhavet. Feriehusene ligger fra de ytterste klittrekker og helt ut til vannet - midt i den storslådde vestjyske natur. Den endeløse sandstranden, den klare luften, de imponerende hedelandskap og de store klittplantasjene gjør området særdeles attraktivt. Vejers er en hyggelig by med dagligvarebutikker, kunstgallerier og restauranter.

Bork Havn

Bork Havn er et hyggelig og moderne fiskevær i den sydlige delen av Ringkøbing Fjord. Feriebyen har mange butikker og spisesteder, samt en stor lystbåthavn, som samtidig fungerer som en fiskerihavn. Her kan man kjøpe nyfangefrisk fisk på kaien hver dag. Det er deilig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis – her er forholdene helt ideelle til windsurfing, og her er det både surfskole og surfsenter.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.