Ren avslapping i sportsfiskerparadis

Hold ferie i Danmark i et feriehus, som er spesielt innredet til sportsfiskere.

Ren avslapping i sportsfiskerparadis

Sportsfiskeri - ren avslapping

Sportsfiskeri betyr hobby, sport og avslapping. Hverdagen er fort glemt, når dere sitter med fiskestangen i hånden og drømmende ser på de bløte bevegelsene på vannet. Uansett om dere elsker å fiske ved fjord, kyst, elv, fiskepark/Put & Take eller på det åpne hav - så har dere bruk for en passende bolig.

Sportsfiskerhus i hele Danmark

Hos Sol og Strand finner dere en masse feriehus i hele Danmark, som enten ligger direkte ved kysten, sjøer, elver eller i maksimalt 3 kilometers avstand i fuglefluktslinje til fiskevann. Mange steder er det dessuten mulig å leie en båt. Alle feriehus, som passer til sportsfiskerferie, går under betegnelsen sportsfiskerhus.

 

 

Spesiell innredning i sportsfiskerhus

I et Sol og Strand lystfiskerhus finner dere blant annet en fiskerenseplass, en fryseboks på minimum 100 liter, tørreplass til tøy samt spann med lokk til fiskeavfall. Hos Sol og Strand er dere i de beste hender.

Lystfiskertegn

Hvis dere fisker med stang og er mellom 18 og 65 år, skal dere ha lystfiskertegn. Kjøp fisketegn på www.fisketegn.dk før ferien. Så kan dere straks ta på fiske. Har dere tilgang til internettet fra mobiltelefonen, kan dere kjøpe fisketegn som gjelder for 1 dag, en uke eller et år, på m.fisketegn.dk. På ferien kan dere også kjøpe fisketegn på mange turistbyråer og på noen av Sol og Strands lokalbyråer. Dere får hver et fiskerinummer, som dere skal ha med sammen med legitimasjon, når dere fisker.

Lystfisker

Feriehus med spesielle fasiliteter

Marinahus

Ferieboliger i stemningsfulle, maritime omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Hold ferie i et marinahus, så er dere tett på hav og by.

Svømmebasseng

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Store feriehus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

 

Ferieleilighet

Vil dere ha utsikt til vannet eller være tett på aktiviteter for barn? Dere kan få begge deler, når dere holder ferie i en ferieleilighet.

Gratis aktivitetssenter

Lei feriehus eller ferieleilighet med gratis adgang til aktivitetssenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og moro for hele familien.

Luksusferiehus

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

Rullestolsegnet

Rullestol er ingen hindring for en deilig ferie i feriehus. Se utvalget av rullestolsegnede feriehus over hele Danmark og finn din favoritt.

Sportsfiskehus

Er fiskestang og vadere en fast del av ferien, så lei et feriehus innrettet til sportsfiskere - tett på fiskeplasser ved hav, molo, bekk og sjø.

Feriehus tett på LEGOLAND®

Bo tett på LEGOLAND® i ferien, så er det festlige opplevelser like i nærheten. Dere får 25 % rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®, når dere leier feriehus.

Lei feriehus

Les om feriehusutleiens historie, hvor dere kan holde ferie i feriehus i Danmark og hvilke rabatter, dere kan få, når dere leier feriehus.