Miniferie i feriehus

Med et hektisk hverdagsliv har de fleste bruk for et pusterom nå og da. Book et opphold over helgen og bruk tiden på å slappe av og lade opp.

Miniferie i feriehus

Miniferie - kort og godt

Miniferie er en perfekt sjanse for å nyte hverandre og slappe av i deilige omgivelser. Ta et velfortjent pusterom i et av feriehusene våre og merk årstiden og hverandre. En miniferie i et av våre luksus feriehus gir masse forkjælelse. Tilbring f.eks. et par dager ved havet i et feriehus med spa og sauna. Dere kan også velge en miniferie i et feriehus med pool, hvilket især er populært hos barnefamilier. En pool gir daglig mosjon, men også massevis av moro og aktivitet for barn.

Miniferie i sommerhus

Weekendopphold er en liten ferie

Et weekendopphold er en anledning for dere til å komme vekk litt og ut og oppleve Danmark, uten å skulle gjennom en stor planlegging. Det er f.eks. praktisk å ta et weekendopphold, dersom dere gjerne vil oppleve et arrangement i den andre enden av landet. Så behøver dere ikke tenke på den lange bilturen hjem, men kan få en god natts søvn i feriehuset. Dere kan sove lenge neste dag og slappe av, før dere skal kjøre hjem.


Miniferien kan være et weekendopphold med 2-3 overnattinger, hvor dere kan koble av, få lest en god bok og komme ut og oppleve det området, dere holder miniferie i. Her er det verd å legge merke til, at prisen for to og tre overnattinger ofte er den samme. Hvis dere bare har bruk for to overnattinger, kan dere derfor med fordel booke tre overnattinger, så dere ikke skal skynde dere ut av feriehuset, den dagen dere skal hjem. Dere kan ta det med ro og kjøre hjem, når det passer dere.


Dere kan booke opp til 5 dager, når dere holder miniferie. Det gir dere mulighet for at hive noen dager ut av kalenderen, uten at det går ut over jobb og andre plikter.

Book miniferie

Overrask din bedre halvdel med en miniferie i feriehus. Det er mulighet for en miniferie i feriehus eller ferieleilighet over hele landet. Hvis dere vil ha et lite weekendopphold i feriehus med 2-3 overnattinger, er det en god idé å leie et feriehus, som ikke ligger for langt borte, så dere ikke skal bruke for mye tid på å kjøre.


Bruk søkeboksen og finn ut, hvor dere gjerne vil og hva miniferien må koste. Dere kan skreddersy miniferien, slik at den passer til feriebudsjettet. Marker ønskene deres til feriehuset i søkeboksen og velg antall dager og den perioden, som passer til lommeboka. Etterpå kan dere se utvalget av feriehus, som lever opp til de kravene, dere har, og dere kan velge favorittferiehuset til miniferien.

Bestill i god tid

Dere kan sikre dere det helt riktige feriehuset til miniferien deres ved å bestille i god tid. Jo før dere bestiller, jo lengre tid har dere til å glede dere. Men vær oppmerksom på, at noen feriehus først blir frigitt til utleie 28 dager før innflyttingen.

Tilbud og rabatter på ferie og opplevelser

Last Minute

Reis i feriehus  og spar opp til 40 prosent på ferien i feriehus. Nyt en spontan ferie med vårt Last Minute tilbud.

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2-personer-rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 20 % rabatt på ferien i feriehus.

 

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

SPAR 20% PÅ UKENE 25-28

Bestill nå - tilbudet utløper 30.04.24
Reis i feriehus  og spar 20 prosent på ferien i feriehus i Danmark.