Her-og-Nå-ferie

I år kan dere også booke en MiniFerie i høysesongen. Om sommeren, når solen skinner og man spontant får lyst til å tå på ferie i et feriehus i et par dager og nyte stranden, havet og naturen, da har vi nå passende feriehus til dere. Dersom dere kan reise spontant, så bestill en her-og-nå-ferie og nyt sommeren.

Her-og-Nå-ferie

Sommerferie i deilige Danmark

Hvis dere gjerne vil være sikker på, at været er fint - med solskinn og varme, før dere booker ferien, så kan dere i år også booke spontant, hvis dere med kort varsel bare kan få et par dagers ferie. Dersom dere kan ta fri et par dager, så kan dere overraske dere selvog familien, finne et passende feriehus og bare dra på ferie på det tidspunktet som passer dere best.

Her-og-Nu-ferie i sommerhus på terassen

Vårt utbud av feriehus

Hos oss finner dere mange ulike feriehus i alle prisklasser. Hvis dere gjerne vil gi dere selv noe helt spesielt, kan dere med litt hell finne et feriehus med svømmebasseng i høysesongen, eller et hus med spa og sauna, der dere kan slappe av, et eksklusivt feriehus, eller et hus rett ved havet. Har dere bare få dagers ferie, så er det deilig å bo i et feriehus, som motsvarer ønskene deres. 

Her-og-Nu-ferie i sommerhus

Populære feriesteder til her-og-Nå-ferie

Mange, som tar på ferie med kort varsel, foretrekker feriehus som ikke er så langt hjemmefra. Dere kan booke en her-og-nå-ferie i hele landet, idet utvalgte feriehus i alle landets ferieområder er tilmeldt her-og-nå-ferie. De mest populære feriestedene ligger på vestkysten til Jylland, men det er deilige feriesteder i hele Danmark. Ta for eksempel til Skagen, hvor dere kan se Kattegat og Skagerrak møtes. Eller lei et feriehus på Jyllands østkyst, som ikke er så vill som vestkysten, og hvor dere kan la barna leke i de lave bølgene, mens dere leser en god bok eller slapper av. Også det Fynske øyhav har sin sjarm, eller de deilige feriestedene på Sjælland som Gilleleje, Hornbæk m.m. Det er mange muligheter, og uansett hvor i landet dere vil holde sommerferie, så har vi det riktige feriehuset til dere.

Hvordan booker dere Her-og-Nå-ferie

Bookingen av Her-og-Nå-ferie kan gjennomføres fra om søndagen i den uken, dere gjerne vil reise. Dere kan booke en Her-og-Nå-ferie fra søndag i uke 28 til lørdag i uke 33. Ankomst er mulig alle dager i uken, men dere kan ikke booke en Her-og-Nå-ferie over en helg, med mindre avreisedagen er den etterfølgende lørdag. Det betyr, at dere kan booke en Her-og-Nå-ferie over en helg, dersom dere blir der hele den etterfølgende uken til om lørdagen. Her-og-Nå-ferie kan innen en uke, altså fra søndag, bookes fra 3-6 dager.

I fall dere bestemmer dere spontant for en Her-og-Nå-ferie mellom uke 28 og 33, kan dere ringe til oss eller sende oss en e-post. Vi hjelper dere gjerne med å finne det riktige feriehuset og vi er her for dere, når det dreier seg om ferien deres i feriehus.

Tilbud og rabatter på ferie og opplevelser

Last Minute

Reis i feriehus  og spar opp til 40 prosent på ferien i feriehus. Nyt en spontan ferie med vårt Last Minute tilbud.

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2-personer-rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 20 % rabatt på ferien i feriehus.

 

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

SPAR 20% PÅ UKENE 25-28

Bestill nå - tilbudet utløper 30.04.24
Reis i feriehus  og spar 20 prosent på ferien i feriehus i Danmark.