Spar opp til 20 prosent med 2-personers rabatt

Trenger dere til å reise bort litt, bare dere to - og nyte hverandre? Da gir vi opp til 20 % i 2-personers rabatt på en stripe koselige feriehus og ferieleiligheter, som passer seg perfekt til en ferie kun for to. Selv om et feriehus kanskje ikke er det første man forbinder med en romantisk ferie for to, så er det basis for en fantastisk ferie, hvor dere kan slappe av og holde ferie på egne premisser.

Spar opp til 20 prosent med 2-personers rabatt

Det gode liv

Dere kommer helt ned i tempo og har tid til å gå lange turer på stranden eller i skogen. Se solnedgangen, mens dere sitter i sanddynene og nyter et glass champagne. Kjør en tur på egnen og finn en hyggelig gårdbutikk, dere dere kan kjøpe gode og ferske råvarer, som dere kan bruke til matlagingen - naturligvis sammen. Endelig har dere tid til å få lest den boken som så lenge har stått på hyllen og samlet støv. Og kanskje kan dere bli glad for å lese høyt for hverandre.

Hanstholm strand mod syd

Kunst, kultur og byliv

Kanskje er dere mer interessert i kunst og kunsthåndverk - og til å finne et galleri, som dere ikke tidligere har besøkt. Dere kan jo også ta en tur til nærmeste storby og synke ned i setet mens dere nyter en kino- eller teaterforestilling med en deilig middag på en god restaurant eller en tur på kafé etterpå.

Wellness

Dere kan også skjemme dere bort med wellness og massage - og kanskje ta med noe inspirasjon hjem, som dere kan bruke til å skjemme bort hverandre med resten av ferien.

Aktive i naturen

Dere kan velge å være aktive sammen ute i naturen. Dere kan sykle en tur i skogen eller spille golf, eller utfordre hverandre og dere selv med å prøve noe nytt og vilt, såsom surfing eller abseiling.
Fylt med inntrykk kan dere så også slappe av og nyte feriehuset eller ferieleiligheten og
selvfølgelig hverandre.

Blokhus Gateway-legeplads

2-personers rabatt

Dere som synes at det lyder som en deilig ferie kan få opp til 20 % rabatt på utvalgte hus, dersom dere booker minst 7 overnattinger. Dere må maksimalt være to personer, dog teller ikke barn under tre år med.

Og for dere som ikke synes, at ovenstående er drømmeferien, gjelder tilbuddet naturligvis også! Dere er kanskje mor og datter, som har lyst til å få litt mer tid sammen. Eller dere er far og sønn, som tar på fisketur. Kanskje to gode kammerater eller to venninner, som vil oppleve Danmark fra en annen vinkel. Eller nye foreldre, som bare vil ha litt ro til å nyte den nye verdensborger. Vi skal ikke kunne si, hvorfor dere gjerne vil holde ferie, men rabattten gjelder og vi ønsker dere alle - uansett årsak - en deilig ferie i feriehus.

Sommerhus 13-0024

Tilbud og rabatter på ferie og opplevelser

Last Minute

Reis i feriehus  og spar opp til 40 prosent på ferien i feriehus. Nyt en spontan ferie med vårt Last Minute tilbud.

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2-personer-rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 20 % rabatt på ferien i feriehus.

 

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

SPAR 20% PÅ UKENE 25-28

Bestill nå - tilbudet utløper 30.04.24
Reis i feriehus  og spar 20 prosent på ferien i feriehus i Danmark.