Last Minute ferie i feriehus i Danmark

Velger dere spontant å holde ferie i Danmark, så velg å holde den i feriehus. Med vårt Last Minute tilbud kan dere spare helt opp til 40 % på familiens ferie. I søkeboks kan dere se våre aktuelle tilbud - men tøv ikke for lenge, så kan det valgte feriehuset være vekk!

Last Minute ferie i feriehus i Danmark
Last Minute feriehus

Spar opp til 40 % med Last Minute på ferie i feriehus

Dere kan spare opp til 40 % ved å booke et feriehus med Last Minute tilbud! Været i Danmark kan være vankelig å vite på forhånd. Men når været og sommeren i Danmark viser seg fra sin aller beste side, er det vanskelig å finne et deiligere sted å holde ferie. Derfor kan det være vanskelig å bestemme seg i god tid om det skal være det ene eller det andre. Med Last Minute tilbud kan dere utnytte, at dere kan merke været før dere bestemmer dere - og samtidig kan dere spare mange penger på ferien deres i feriehus.

Dere vil alltid kunne finne gode feriehus med opp til 40 % i rabatt, når dere booker med Last Minute tilbud. På denne måten kan dere få en meget budsjettvennlig ferie i et feriehus, som har flere fasiliteter eller en bedre beliggenhet i forhold til prisen på et feriehus uten Last Minute rabatt. Det er nemlig alle slags hus, fra de små og hyggelige over det klassiske feriehuset til de store feriehusene med spabad og svømmebasseng, som kommer på tilbud med Last Minute rabatt.

Last minute, strandudsigt

Alle fordelene til ferre penger - det er Last Minute

Vi planlegger ikke på forhånd hvilke feriehus som blir tilbudt med Last Minute rabatt - der er vi like så spontane som dere er, når dere booker. Et feriehus blir typisk satt ned med Last Minute rabatt, hvis vi opplever en annullering av leiemålet, eller hvis det av en eller annen årsak er en uke, som ikke har blitt leid ut. Det er viktig å fremheve, at det utelukkende er prisen, det spares på. Dere er stadig dekket på samme måte, som hadde dere booket et feriehus uten Last Minute rabatt - og servicenivået vil også være det samme.

Det store utvalget vi har av feriehus gjør, at vi alltid, året rundt, kan tilby attraktive feriehus på de gode og populære destinasjonene i Danmark. Men book heller i dag enn i morgen, for det er mange om budet, når de gode feriehusene blir tilbudt med Last Minute rabatt på opp til 40 %.

Klitmoeller strand og klitter

Spontanitet og frihet med Last Minute

Vi kan dessverre ikke garantere, at det kommer tilbud på bestemte feriehus eller bestemte destinasjoner. Så dersom det f.eks. er veldig viktig for dere å leie et feriehus med spabad i nærheten av Blåvand, kan det ikke anbefales, at dere venter på et godt Last Minute tilbud. Er dere derimot mere spontane og nysgjerrige på andre områder i Danmark, kan det være en god ide å gjøre bruk av et av våre mange Last Minute tilbud. Det er altså avhengig av ønskene for en god ferie, om dere skal ha is i magen og vente på et feriehus med god Last Minute rabatt eller sikre dere det ønskede feriehuset i god tid.

Fordelen ved Last Minute rabatt er åpenlys - det er jo nettopp å spare opp til 40 % i forhold til den opprinnelige leieprisen. Men det kan også ses som en fordel, spontant å kunne ta på ferie et deilig sted i Danmark. Kanskje det nettopp er puffet til å prøve å holde ferie et annet sted i Danmark enn dere pleier.Og til slutt, det er deilig å ha friheten at du kan være så spontan og bare vite at du snart skal på ferie i et fint sommerhus et sted i Danmark. På den måten kommer dere fort vekk fra en kanskje ellers hektisk hverdag uten den helt store planlegging. Ganske fort så er dere ute i et deilig feriehus og er klar til å slappe av og holde ferie.

Bovense strand

Last Minute ferie på alles premisser

Når dere er på ferie i feriehus i Danmark er det ferie for alle. Feriehusene våre ligger alle deilig privat med nydelige tomter, så dere sannelig kan nyte ferien, slik som dere hver især har lyst til. Uansett om det er å være aktive i naturen, slappe av med en god bok på terrassen eller nyte de lekre fasilitetene i feriehuset. Kanskje er det også en god blanding av det alt sammen. Barn elsker den litt langsommere farten, som er på en ferie i feriehus - her er det tid til at de kan leke, legge puslespill, gå tur i skogen, bade på stranden og bare ha masse deilig tid sammen. Alt det, som gir de gode barndomsminnene fra feriene med familien.

Det er ikke kun barn, som vil sette pris på å kunne være sammen i ferien. De firbente familiemedlemmene vil elske å komme med på ferie i Danmark. Vi har veldig mange feriehus, der en eller flere hunder er meget velkomne. Hunden vil elske å få lov til å snuse rundt både inne og ute - og sikkert nyte å hoppe i bølgen blå sammen med resten av familien.
Ikke minst vil både barn og hunder elske, at transporttiden til å komme på ferie i et feriehus i Danmark er relativ kort!

Tilbud og rabatter på ferie og opplevelser

Last Minute

Reis i feriehus  og spar opp til 40 prosent på ferien i feriehus. Nyt en spontan ferie med vårt Last Minute tilbud.

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2-personer-rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 20 % rabatt på ferien i feriehus.

 

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

SPAR 20% PÅ UKENE 25-28

Bestill nå - tilbudet utløper 30.04.24
Reis i feriehus  og spar 20 prosent på ferien i feriehus i Danmark.

Spar opptil 20% - Bestill senest 1. juli

Opptil 20% rabatt i uke 29 - 30 - 31 - 32 
Bestill sommerferien nå og spar opptil 20% i uke 29 - 30 - 31 - 32 . Bestill senest 1. juli.