Hovedkontor

Vi hjelper dere med å leie et feriehus

Dere er velkommen til å kontakte salgsavdelingen på vårt hovedkontor, hvis dere har bruk for hjelp til å leie et feriehus, f.eks. et luksusferiehus med pool. Her sitter det kompetente ferierådgivere parat til å motta e-post eller telefonoppkall fra dere vedrørende leie av feriehus. De foretar gjerne bookingen for dere ut fra anvisningene deres om ferieområde, feriehus og tidsperiode. Våre ferierådgivere hjelper dere også gjerne videre, hvis det oppstår problemer på internettsiden, mens dere holder på å booke et feriehus eller dersom dere har spørsmål til, hvordan man leier et feriehus i på nettsiden vår.

Få hjelp på ferien i feriehus

Dersom dere får bruk for hjelp i løpet av ferien i feriehus, da skal dere kontakte Sol og Strand sitt lokale byrå i det området, der dere holder ferie. Personalet på de lokale byråene har et nøye kjennskap til feriehusene i deres eget område, så de kan svare på alle spørsmålene deres om feriehusene hos Sol og Strand Feriehusudlejning.

Under ferien deres er det personalet på det lokale byrået, som tar seg av henvendelsene deres. De står parat til å svare på spørsmålene deres, og hvis dere har bruk for hjelp i feriehuset, så sender de ut en servicetekniker til feriehuset.

Det er også lokalbyråene, dere skal henvende dere til, dersom dere ønsker informasjoner om opplevelser i det området, hvor dere skal holde ferie i feriehus. Personalet på lokalbyråene er lokalkjent og kan fortelle dere alt om spennende attraksjoner, events, gode spisesteder og naturopplevelser.

Dere finner kontaktinformasjoner til lokalbyråene på nettsiden vår under punktet Lokalbyråer. Her kan dere klikke på det lokale byrået, som dere gjerne vil kontakte, og dernest vil dere kunne se e-postadresse, telefonnummer og de enkelte medarbeiderne.

Sol og Strands hovedkontor

Du er velkommen til å besøke resepsjonen på vårt hovedkontor, hvis du har et ærend som f.eks. avlevering av varer eller jobbsøking. Resepsjonen er bemannet i hovedkontorets åpningstid.