Ferie i feriehus med ekstra trygghetspakke


 

Sol og Strand har i 2015 tilføyet avbestillingsforsikring og innboforsikring til leiebetingelsene og vi kaller dette for vår trygghetspakke. Dette har vi som noen av de eneste i bransjen valgt å gjøre. Vi vil nemlig gjerne gi dere en ferie i vissheten om, at dere er i ekstra gode hender - og naturligvis uten ekstra kostnader for dere. Med trygghetspakken vår er dere nå sikret ekstra bra både før, etter og naturligvis under oppholdet. Sol og Strand samarbeider med den meget erfarne reiseforsikring, Gouda Rejseforsikring, som også er meget erfaren innenfor bransjen.

Avbestillingsforsikring

Med vår nye avbestillingsforsikring står dere bedre, dersom dere mot forventning blir nødt til å avbestille ferien på grunn av følgende årsaker:

  • Dødsfall
  • Alvorlig, akutt sykdom eller tilskadekomst
  • Akutt forverring av bestående sykdom
  • Betydelig skade på eiendom pga. naturbegivenheter, hærverk eller brann
  • Uventet oppsigelse av fulltidsjobb
  • Start på ny jobb, hvis personen ved bestilling av oppholdet var uten arbejd og oppholdet var godkjent av arbejdsformidlingen
  • Vaksinasjonsintoleranse
  • Graviditet, oppstått i forsikringsperioden

Dersom dere ikke kan gjennomføre ferien av ovennevnte årsaker, går trygghetspakken inn og dekker de kostnader, en avbestilling ville koste dere. Er dere nødt til at tiltre ferien senere eller avbryte den uventet, dekker forsikringen likeledes de reisedagene, dere mister.

Lite grønt modellhus i et par hender

Innboforsikring og utvidet legehjelp

Under ferien i feriehus har dere dessuten en innboforsikring, som går inn og dekker, hvis dere skulle komme til å ødelegge noe av inventaret i feriehuset. Vindusruter, vaske-, spa- og badekarskummer er også forsikret med den ekstra trygghetspakken, som Sol og Strand har innført.

Skulle dere bli syke eller komme til skade, mens dere er på ferie, har dere med vår trygghetspakke adgang til Goudas 24 timers legevakt. Dere skal bare kontakte Gouda alarm på tlf.nr. +45 33 15 60 60, og de vil så guide dere i forhold til legebehandling og medisinering.

Voksen- og barnehender oppå hverandre

Dere er i gode hender

Vi håper, at vi med disse nye forsikringstiltakene kan leve opp til det, dere ønsker og gi dere en enda bedre ferie i feriehus. Vi sørger med vår trygghetspakke for at dere kan få en deilig ferie, hvor dere kan slappe av og nyte samværet med hverandre i vissheten om, at vi står klar til å hjelpe, hvis noe ikke går helt som det skal. Det er viktig å understreke, at trygghetspakken ikke koster dere noe ekstra - den er naturligvis inkludert i leieprisen.

Vi viser i øvrig til leiebetingelserne, som dere finner her og ønsker dere en riktig deilig ferie i feriehus.

Book now knapp på hvitt tastatur

Firmaprofil

Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Gjestebok

Gjestebok

Se hva tidligere feriegjester tenker om feriehuset og området, så vel som vår service og pris. I gjesteboken kan dere gi deres ferie karakterer fra 1 til 5.

Trygghetspakke

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

Historie

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.