Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre. Sol og Strand eies av danske "Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld" som ble stiftet i 2019 av våre grunnleggere, ekteparet Margit og Kjeld Andersen. Fondet ble delvis opprettet ut fra en sirkulær tankegang, om å støtte der det er behov for det, og delvis ut fra et brennende ønske om å kunne bevare Sol og Strand som en dansk virksomhet – også i fremtiden.

Formålet til fondet – i tillegg til å sikre en fortsatt positiv utvikling av Sol og Strand – er å dele ut penger til veldedige organisasjoner og lokale formål.
Hensikten er at både feriegjester, ansatte og eiere av feriehus skal føle at det er snakk om en "ferie med et godt hjerte" når man er en del av Sol og Strand.

Fondets styre består av styreleder Jens Stadum, administrerende direktør i Sol og Strand, Per Dam, direktør i danske SMILfonden, Sisse Fisker, samt Margit og Kjeld Andersen.

Les mer på www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som ble etablert i 1979, er en av de største danskeide byråene for utleie av feriehus. Bedriften har rundt 135 faste ansatte, og mer enn 1000 sesongansatte.