Rabatter på opptil 40 % - book feriehus til ferien deres nå

Vil dere gjerne på ferie i et feriehus i Danmark og samtidig spare penger? Da tilbyr Sol og Strand ulike rabatter, alt avhengig av, når og hvordan dere gjerne vil reise. Hvis dere f.eks. booker et feriehus utenfor høysesongen eller med veldig kort frist, kan dere få en særdeles attraktiv rabatt.


Miniferie i et feriehus

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2–personers rabatt

2–personers rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 10 % rabatt på ferien i feriehus.

Her-og-Nå-ferie

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

 

Hos Sol og Strand finner dere feriehus med rabatt i alle hjørner av Danmark. Og naturligvis også på de mest populære destinasjonene, som f.eks. langs kysten på Vesterhavet. Alt, dere skal gjøre, er å bruke litt tid på å finne det helt riktige feriehuset og så kanskje litt hell. Det avhenger ikke av feriehusets kvalitet om vi tilbyr rabatt på prisen. Vi gir rabatt på feriehus i alle kategorier og på bestemte typer av opphold. Når dere booker et feriehus med en av rabattene våre, får dere flere penger til overs til fornøyelser på ferien.

Last Minute-rabatt

Tør dere vente til siste øyeblikk, kan dere spare mange penger. Ofte vil kortfristede avbestillinger medføre, at prisen på feriehuset blir kraftig redusert. Og det kan dere få glede av. Hvis dere har mulighet for å vente med å booke helt opp til et par dager før avreise, kan dere spare opp til 40 % på feriens pris - altså nesten halvparten. Det kan altså virkelig lønne seg å vente. Og hvis dere har fastsatt en pris som dere vil betale for feriehuset, kan dere med en rabatt kanskje være i stand til å booke et større feriehus med privat pool eller annen luksus - uten å sprenge feriebudsjettet.

Feriehus med utsikt over Vesterhavet

Spar-Ferie-rabatt

Spar-Ferie henvender seg til de som har mulighet for å ta på ferie i 14-28 dager uten for høysesongen. Dersom dere f.eks. leier et feriehus i 14 dager, får dere 3 dager gratis. Med en lengre ferie i et feriehus kan dere få oppleve å kjenne området og bare slappe helt av. Etter 2 ukers ferie er hverdagens kjas og mas langt borte og dere kan komme tilbake på jobben og hjemmet med ny energi. Benytt dere av vår Spar-Ferie-rabatt og kom helt ned i gir.

2-personers rabatt

Når dere trenger til en avslappende ferie for to personer, enten kort eller lang, så gå ikke glipp av vår 2-personers rabatt. På utvalgte feriehus gir vi opptil 10 % rabatt. Så hold øye med feriehus, der vi tilbyr rabatter etter inntasting av antallet av personer. Her får dere nemlig mulighet for å tilbringe et par avslappende dager sammen og spare penger på samme tid.

Sjarmerende feriehus i naturskjønne omgivelser

Her-og-Nå-ferie

Har dere helt spontant bruk for en kort pause fra hverdagen i høysesongen, kan dere bestille en Her-og-Nå-ferie i et feriehus. I lang tid har feriehus som kan bookes til Her-og-Nå-ferie bare vært til rådighet utenfor høysesongen. Men det har vi laget om nå for å kunne tilby gjestene våre enda mere fleksibilitet. På en varm og solrik sommerdag er etterspørselen stor. Hvis et feriehus er ledig eller blir ledig med kort varsel, kan dere holde Her-og-Nå-ferie her, også i høysesongen. Denne ferieformen appellerer selvfølgelig ikke til feriegjester som ønsker eller er nødt til å planlegge på lang sikt. Men en spontan ferie i et feriehus har også mange fordeler.

Miniferie

Har dere lyst på å ta en kort tur til havet, lade opp batteriene påny og nyte den friske luften og naturen, så book en langhelg i et feriehus. Vi vet, at det ikke alltid er mulig for gjestene våre å ta på ferie i en hel uke. Derfor kan vi tilby dere å leie de fleste av feriehusene våre i noen få dager. Og bare noen få dagers ferie kan gjøre underverker. En Miniferie er ikke bare populær blant barnefamilier, men også hos vennepar eller grupper av personer som gjerne vil tilbringe en koselig helg sammen i et av de større feriehusene våre med plass til mange mennesker.

Feriehus med utsikt over Vesterhavet