Kjære feriegjester

 
 

Sist oppdatert: 6 april kl. 21:00

Kjære feriegjester!

Vi befinner oss i en ekstraordinær situasjon på grunn av utbruddet av COVID-19. De danske myndighetene har satt i gang en rekke tiltak for å begrense hastigheten på spredningen av viruset – blant annet en midlertidig stenging av den danske grensen fra 14. mars klokken 12, og fram til den 10. mai.

Det betyr dessverre at de gjestene som har bestilt et våropphold i et dansk sommerhus i denne perioden, ikke har mulighet til å reise inn i Danmark. Nedenfor kan dere finne mer informasjon, og vi vil forsøke å hjelpe dere best mulig i denne hittil helt ukjente situasjonen.

Vi er svært lei oss for dette på vegne av våre gjester, som vi vet hadde sett fram til ferien. Som nevnt er snakk en om svært ekstraordinær situasjon som det ikke finnes noen historisk erfaring med. Vi forsøker fortløpende å gi dere svar på de spørsmålene som denne situasjonen naturligvis skaper – og oppdaterte svar vil dere finne på denne siden.

Når grensene igjen åpnes, gleder vi oss til igjen å kunne ønske dere velkommen til en herlig og avslappende ferie i et dansk sommerhus. Hvis dere allerede har booket i perioden etter 10.05.2020. kan dere lese mer under. Det er selvsagt fortsatt åpent for booking fra 10.05.2020 og fremover.

Vi beklager omstendighetene og håper som alle andre at denne situasjonen kommer under kontroll, da den berører oss alle.


 

Spørsmål og svar

Vi har bestilt et feriehus i perioden 14.3.2020–10.05.2020, og er forhindret fra å krysse grensen til Danmark – hvordan skal vi forholde oss?
 

Vi har bestilt et feriehus i perioden 14.3.2020–10.05.2020, og er forhindret fra å krysse grensen – kan vi få leien refundert?
 

Kan vi flytte bestillingen vår til et senere tidspunkt?
 

Vi har bestilt et feriehus etter 10.05.2020 – kan vi annullere bestillingen?
 

Vi ønsker å bestille et feriehus etter 10.05.2020 og senere på året – er det mulig?
 

Kan vi komme inn i det leide sommerhuset uten at vi må ha kontakt med personalet?
 

Er det trygt å feriere i et sommerhus?
 

Hva gjør vi hvis en av oss blir smittet med COVID-19 rett før ferien starter?
 

Hva gjør vi hvis vi har mistanke om at en av oss blir smittet med COVID-19 i løpet av ferien i sommerhuset?
 


Søk feriehus