Kjære feriegjester

 
 

Sist oppdatert: 3. juli klokken 14.

Koronapandemien har skapt bekymring over hele verden, og det har blitt satt i verk omfattende tiltak overalt for å hindre virusspredning.

Takket være en rekke tiltak fra myndighetenes side er smittetrykket i Danmark redusert markant. Den positive og gledelige utviklingen har betydet, at den danske regering besluttede at genåbne de danske grænser fra 15 juni – i første omgang for udenlandske gæster fra Norge, Tyskland og Island, der kunne fremvise et gyldigt lejebevis på et ophold af minimum seks dages varighed. Fra 4. juli er kravet om seks dages ophold imidlertid bortfaldet, hvis man har bopæl i Norge.

Vi er glade for, at vi igen kan ønske dere velkommen, og vi skal gjøre vårt for at dere får et herlig opphold.

Sikkerheten, helsen og velbefinnende til dere og våre ansatte vil alltid være vårt viktigste fokus. Dere skal føle dere trygge når dere starter ferien. Derfor har vi satt i verk en rekke spesialprosedyrer både på kontorene og de mange feriehusene våre for å redusere risikoen for smittespredning til et minimum. Disse prosedyrene er utarbeidet etter anbefalingene fra helsemyndighetene.

For å hjelpe dere best mulig har vi samlet informasjon som forhåpentligvis kan gi dere svar på eventuelle spørsmål.

Hvis dere ikke finner svar på det dere lurer på, så nøl ikke med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Vi vil prøve å betjene dere så raskt som mulig. Det kan likevel forekomme forlengede svartider siden vi for øyeblikket får svært mange henvendelser.

På gledelig og snarlig gjensyn i et dansk feriehus. Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen til en flott og avslappende ferie.


 

Spørsmål og svar

Er der restriktioner forbundet med indrejse i Danmark?
 

Vi har bestilt et feriehus i perioden etter stengningen av de danske grensene. Vi ønsker å annullere oppholdet på grunn av situasjonen omkring covid-19 hvor står vi?
 

Vi har bestilt et feriehus etter 15. juni, men vi er vi usikre på om vi kan dra på grunn av situasjonen omkring covid-19. Hvordan skal vi forholde oss med tanke på betaling av 2. rate?
 

Feriegjester som skal krysse Storebælt, må være ekstra oppmerksomme.
 

Vi har bestilt et feriehus i perioden til og med 14. juni, når de tyske myndighetene fraråder unødvendige reiser ut av Tyskland. Hvordan skal vi forholde oss?
 

Hvordan kan vi bruke tilgodebevisene våre?
 

Er det trygt å feriere i et sommerhus?
 

Kan vi komme inn i det leide sommerhuset uten at vi må ha kontakt med personalet?
 

Hva gjør vi hvis en av oss blir smittet med covid-19 rett før ferien starter?
 

En eller flere av de medreisende tilhører risikogruppen for særlig sårbare ved smitte med covid-19 hvordan påvirker det forsikringen vår?
 

Hva gjør vi hvis vi har mistanke om at en av oss blir smittet med covid-19 i løpet av ferien i sommerhuset?
 


Søk feriehus