Forbruksavregning - Praktiske-info

 

Covid-19 (Corona virus)

 

Les mere

 
 

Forbruksavregning

Forbruksavgifter (se leiebevis) er ikke inkludert i leieprisen. Prisen for strøm og telefon er faste takster. Prisen for gass, vann, olje og lignende kan variere. Nærmere informasjon om dette finner dere på leiebeviset og i huspresentasjonene på hjemmesiden. Dere er selvfølgelig også velkomne til å kontakte oss.
 
I vintermånedene blir feriehus forvarmet. Som feriegjester betaler dere kun for oppvarmingen - servicearbeidet er med i prisen. Det samme gjelder hele året for feriehus med standvannspa og svømmebasseng. Svømmebassenghus vil typisk bruke litt ekstra strøm i forbindelse med den sikkerhetsmessige kontrollen av vannkvaliteten. Alle feriehus med standvannspa får skiftet ut alt vann før dere ankommer - og eventuelt også under oppholdet - og vil derfor forbruke energi til oppvarmning. Servicearbeidet for begge kontroller er gratis, men dere betaler for oppvarmningen.

Forbruksavgiftbeløpet blir trukket fra på depositumet, som blir tilbakebetalt via bank senest 2 uker etter endt leiemål. Se Depositum.

Les mer om strømforbruk her.


A

 

B

 
 

C

 

D

 
 

E

 
 

F

 

G

 
 

H

 

I

 
 

K

 

L

 
 

M

 
 

N

 

O

 
 

P

 

R

 
 

S

 

T

 
 

U

 

V

 
 

Å