Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre. Sol og Strand eies av danske "Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld" som ble stiftet i 2019 av våre grunnleggere, ekteparet Margit og Kjeld Andersen. Fondet ble delvis opprettet ut fra en sirkulær tankegang, om å støtte der det er behov for det, og delvis ut fra et brennende ønske om å kunne bevare Sol og Strand som en dansk virksomhet – også i fremtiden.

Formålet til fondet – i tillegg til å sikre en fortsatt positiv utvikling av Sol og Strand – er å dele ut penger til veldedige organisasjoner og lokale formål.
Hensikten er at både feriegjester, ansatte og eiere av feriehus skal føle at det er snakk om en "ferie med et godt hjerte" når man er en del av Sol og Strand.

Fondets styre består av styreleder Jens Stadum, administrerende direktør i Sol og Strand, Per Dam, direktør i danske SMILfonden, Sisse Fisker, samt Margit og Kjeld Andersen.

Les mer på www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som ble etablert i 1979, er en av de største danskeide byråene for utleie av feriehus. Bedriften har rundt 135 faste ansatte, og mer enn 1000 sesongansatte.
Firmaprofil

Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Gjestebok

Gjestebok

Se hva tidligere feriegjester tenker om feriehuset og området, så vel som vår service og pris. I gjesteboken kan dere gi deres ferie karakterer fra 1 til 5.

Trygghetspakke

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

Historie

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.