21 Lokalbyråer


Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit

 
Hvis dere har akutt bruk for hjelp, og det er ett av følgende nødstilfeller:
Ingen nøkler til sommerhuset
Ingen av det bestilte sengetøyet er tilgjengelig
Ikke strøm i huset
Ikke vann i huset
Ikke varme i huset
kloakken er tett
Da kan du ringe vårt nødnummer: 96 73 14 00

Våre lokalbyråer har åpent året rundt og står klar til å hjelpe dere på ferien deres i feriehus!

Hos Sol og Strand har vi 21 lokalbyråer, som administrerer tilsynet med de godt 6.000 private feriehusene, som er fordelt over hele Danmark. Lokalbyråene er der for å hjelpe dere med eventuelle spørsmål samt turistinformasjon.


Vis på kort Vis på kort

Åpnetider

Lokalbyråene våre er åpne hele året rundt. Men vær oppmerksom på skiftende åpnetider. De varierer med sesongen, så dere alltid er sikre på, at vi er der, når dere har bruk for det. Våre flinke medarbeidere står klar til å hjelpe dere, så dere er sikret en god ferie med feriehusutleie.

Medarbeidere

På Sol og Strands lokalbyråer møter dere våre kompetente og engasjerte medarbeidere. De er der for å hjelpe med å besvare spørsmål om ferien i feriehus. På mange av byråene snakker medarbeiderne våre mange ulike språk og vil derfor kompetent kunne veilede dere på det språket, dere foretrekker.


Dere har mulighet for å få turistinformasjon på lokalbyråene. Ferierådgiverne på lokalbyrået vet, hva som foregår i feriehusområdet og hva, som skjer på tidspunktet for ferien. De har et stort kjennskap til utbudet av aktiviteter og severdigheter i området deres og kan derfor veilede dere ut fra deres ønsker og behov.

Service

På lokalbyrået kan dere, bortsett fra å få alminnelig turistinformasjon, leie barnesenger, høystoler og linnetpakker. Tilbudene varierer fra byrå til byrå. Så forhør dere på lokalbyrået om hva mulighetene er for dere.

Destinasjonene for lokalbyråene

Våre 21 lokalbyråer ligger fordelt rundt i hele landet ved våre feriehusdestinasjoner. De mange destinasjoner har forskjellige tilbud og attraksjoner til å gjøre ferien deres med feriehusutleie uforglemmelig. På spissen av Danmark finner dere Skagen, som byr på flott natur, museer og spennende gastronomi. På Grenen kan dere stå med det eine beinet i Kattegat og det andre i Skagerak, da de to farvannene møtes her. Feriehusutleie i Skagen gir plass til hygge og til å nyte friske fisk og skalldyr på havnen. Ned langs vestkysten ligger Lønstrup, som er et hyggelig fiskevær og en deilig ferieby, der dere finner butikker, kaféer og spennende kunsthåndverk. Spesielt kunsthåndverk er det mye av i Lønstrup og dere vil over alt kan dere finne gallerier og verksteder, som er verdt et besøk.

Utsikt fra sanddynene ut mot havet

Løkken er også en populær destinasjon til feriehusutleie i det nordvestjyske. Smukke strender, mange restauranter, kunst, kultur og ikke minst spennende butikker. I Løkken skjer det allid noe, og i løpet av sommeren blir det arrangert konserter, events og guidede turer. Løkken er verdt et besøk og byr på et vell av opplevelser for hele familien. Et annet populært sted med feriehusutleie er Blokhus. Her er det, akkurat som i Løkken, mange arrangementer i løpet av sommeren. Blokhus har et spennende byliv med mange butikker og spisesteder, hvor dere om sommeren kan nyte maten utendørs. Med en av Danmarks beste strender er det deilig å leie et feriehus i Blokhus og kunne nyte stranden hver eneste dag.


Langs kysten ligger Nr. Vorupør, som har en skjønn strand og store fredede arealer med sanddyner og hede. Hver dag kan derte oppleve fiskerne dra båtene deres opp på stranden og ofte er det mulighet for å kjøpe friskfanget fisk og skalldyr direkte fra båtene. Nr. Vorupør har mange gode butikker med blant annet rav og keramikk og i byen finner dere også et museum og et akvarium. På den andre siden av fjorden mot sør ligger Vejlby Klit. Et flott område med feriehus tett på Vesterhavet og Ferring Sø. Nyt den deilige naturen med turer i de høye sanddynene og på stranden. Let etter rav på stranden eller nyt de brusende bølgene på en deilig badetur. Midt mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger Søndervig. De kilometer lange sandstrendene innbyr til en deilig badeferie, skjønne spaserturer og masse aktiviteter på stranden og i vannet. Her har dere mulighet for å prøve krefter med å surfe eller ta en rolig ridetur langs kysten. I Søndervig er det mye å oppleve for alle familiens medlemmer, når dere velger feriehusutleie som ferieform.

Gågate i ferieby med isboder og butikker til venstre, ferieleiligheter til høyre og sanddyner i bakgrunnen.

Opplev fuglereservatet Tipperne og de nydelige sandstrender med et feriehus i Bjerregård. Her finner dere et vakkert og særpreget naturområde med mulighet for deilige spaserturer og opplevelser i naturen. Samtidig bor dere ved Ringkøbing fjord, der det er gode muligheter for windsurfing. Så det er både mulighet for å prøve krefter med windsurfing og å nyte synet av de fargestrålene seilene på bølgene. Dere kan også besøke den sjarmerende badebyen Vejers med masse spennende spesialbutikker, kunsthåndverkere og restauranter. Bortsett fra det hyggelige bylivet har Vejers en deilig strand og bak stranden finner dere Langsø og Kærgaard Plantage. Med et feriehus i Vejers ligger det mange spennende opplevelser og venter på dere. En annen populær destinasjon til å leie et feriehus er Blåvand. Her finner dere en hyggelig ferieby, som er familievennlig og har masse å by på innen butikker, restauranter, kunsthåndverk og attraksjoner. I Blåvand er det også mye å oppleve for historieinteresserte. På stranden ligger stadig de gamle betongbunkerne fra 2. verdenskrig, og dessuten er det mange museer.


Ta fergen til deilige Fanø og opplev de sjarmerende stråtekte husene og de smale gatene. Fanø er et skjønt sted til å leie et feriehus og byr på en helt unik opplevelse med gamle bymiljøer og storslått natur. En natur som har et rikholdig dyre- og planteliv. Med en flott lang sandstrand er Fanø et deilig sted til å leie et feriehus. Hvis dere liker en ferie i feriehus på øyene, er det også mulighet for å leie feriehus på Rømø. Rømø er med sine brede strender et populært sted å leie feriehus. Langs kysten på Rømø kan dere være heldige å se seler, som soler seg, og velger dere en selsafaritur, kan dere komme helt tett på dem. Enda en deilig øy til feriehusferie er Læsø. På Læsø er naturen aldeles nydelig og ved å leie hest kan dere oppleve den på en helt ny måte. Det er også mange kunsthåndverkere på Læsø og dere skal helt sikkert besøke det ikoniske Læsø Saltsyderi, hvor dere kan høre om sydeprosessen og tilmed kjøpe med lekkert sydesalt hjem.

Et lite barn står ved sanddynene og ser ut over stranden og det blå vannet

På Jyllands østkyst er det en god barnevennlig strand og med feriehusutleie i Hou kan dere virkelig få fornøyelse av å bade i det rolige havet. Hou er et gammelt fiskevær og det preger den hyggelige byen. I dag er det en hyggelig lystbåthavn, og byen har mange attraksjoner og restauranter. Lengre mod sør finner dere den sjarmerende byen Ebeltoft med brosteinsbelagte gater og gamle hus. Med et deilig havnemiljø, skjønne butikker og severdigheter er det et begivenhetsrikt sted å leie et feriehus i nærheten av. Også her finner dere barnevennlige strender og skjønn natur, som dere kan nyte, når dere bare vil slappe av. Lei et feriehus på Als og opplev øyas sjarme med deilige skogområder til gode sykkel- og spaserturer. Als har også gode strender og det er gode muligheter for å bade og surfe. Det kan jo være, at dere gjerne vil fiske og her er det på Als både mulighet for å fiske fra kysten, på havet eller i Put & Take fiskeparker. En annen spennende destinasjon til feriehusutleie er den 700 år gamle kjøpstad Rudkøbing, som har bevart mye av sitt opprinnelige utseende med nydelige, gamle hus og små brosteinsbelagte gater. I byen er det mye kunsthåndverk og kulturelle tilbud. Har dere lyst til å se på båter, kan dere gå en tur langs den hyggelige lystbåthavnen og nyte utsikten. I Rudkøbing er det en deilig strand og vakker natur, så det er et deilig sted å leie feriehus.


Sjælland byr på mange fine feriehus og flotte severdigheter. Området Odsherred er omgitt av hav på tre sider. Her er det en mangfoldighet av natur, nydelige og barnevennlige badestrender, aktiviteter, kultur, kunst og ferske, lokale råvarer. På grunn av et helt unikt istidslandskap har Odsherred blitt utpekt som Danmarks første UNESCO Global Geopark. Flate strekninger, lange kystlinjer og betagende utsikter er skapt til friluftsaktiviteter: Syklister, tur-entusiaster, fritidsfiskere og folk som elsker vann finner et paradis her. Og ikke å forglemme så ligger Rørvig, Danmarks Midtpunkt, i Odsherred. I et feriehus i Gilleleje kan dere oppleve Sjællands største fiskerihavn, som eimer av aktivitet. Her er det bl.a. et røykeri og mange spennende fiskebutikker og restauranter, der dere kan få smake på lekkeriene. Gilleleje er en spennende by og dere har både strand og skog tett på.

Skog med høye trær og en stor stein i midten. Grussti i forgrunnen.

Besøk nydelige Falster, som har mange hyggelige feriehus og mye å by på som destinasjon. Med deilige barnevennlige sandstrender, fin skog og muligheten for mange aktiviteter, som f.eks. golf og lystfiskeri er det masse å foreta seg på ferien. Det er også plass til å slappe av og gå tur langs kysten, hvor dere kanskje finner et stykke rav. Det er muligt over alt langs Falsters kyster, men især ved Gedser Odde. Dere kan også ta på besøk på solskinnsøya Bornholm, som er en populær destinasjon for en ferie i feriehus. Her finner dere mange spennende attraksjoner og storslått natur. Besøk de over 800 år gamle rundkirkene eller gå på oppdagelse hos de mange kunsthåndverkerne på øya.


Det er mange spennende muligheter, når dere velger feriehusutleie til ferien deres. Så la dere friste av de mange destinasjonene våre. På alle destinasjoner er medarbeiderne på lokalbyråene våre parat til å hjelpe dere med å gi dere den beste ferien.


Kategori
?
Nordøstjylland, Lyngså Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 42-0139, Lyngså
 
8 Soveplasser, 3 Soverom
 
Inklusiv sluttrengjøring
 

1 uke fra NOK 8905

Kategori
?
Nordvestjylland, Saltum Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 13-0024, Saltum
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 7836

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0228, Grønhøj
 
10 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 7579

Kategori
?
Nordvestjylland, Saltum Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 13-0018, Saltum
 
8 Soveplasser, 4 Soverom
 
Inklusiv sluttrengjøring
 

1 uke fra NOK 10217

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 10-8156, Nørlev
 
12 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 10782

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 10-8176, Nørlev
 
6 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 4425

Kategori
?
Nordvestjylland, Agger Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Ferieleilighet på feriesenter, 18-3068, Agger
 
6 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 2468

Kategori
?
Nordvestjylland, Kærgården, Vestervig Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 18-4038, Kærgården, Vestervig
 
8 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 4919

Kategori
?
Nordvestjylland, Tornby Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 10-6078, Tornby
 
8 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 6907

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 10-8186, Nørlev
 
8 Soveplasser, 4 Soverom

 

1 uke fra NOK 7007

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Thorsminde Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 20-7016, Thorsminde
 
6 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 5172

Kategori
?
Nordvestjylland, Blokhus Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 14-0767, Blokhus
 
12 Soveplasser, 6 Soverom
 
Inklusiv sluttrengjøring
 

1 uke fra NOK 12270

Kategori
?
Nordøstjylland, Læsø, Vesterø Syd Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 47-2030, Læsø, Vesterø Syd
 
11 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 5144

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 11-0420, Lønstrup
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 7073

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Attraksjon: @{house.geo.distance_km} km

Feriehus, 12-0251, Grønhøj
 
8 Soveplasser, 3 Soverom

 

1 uke fra NOK 5997

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Gjestebok

Gjestebok

Se hva tidligere feriegjester tenker om feriehuset og området, så vel som vår service og pris. I gjesteboken kan dere gi deres ferie karakterer fra 1 til 5.

Trygghetspakke

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

Historie

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.