Firmaprofil

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Ilsigvej 21, Hune
DK-9492 Blokhus

Tel: +45 99 44 44 44
Fax: +45 99 44 44 45
info@sologstrand.no

 

CVR: 10658446

Om Sol og Strand

Sol og Strand Feriehusdlejning leier ut rundt 6500 private feriehus i hele Danmark. Hos oss finner dere mange ulike typer feriehus og ferieleiligheter i alle størrelser og prisklasser. Vi leier ut feriehus på Danmarks mest populære feriedestinasjoner og kan både tilby kystnære feriehus og feriehus, som ligger inne i landet. For å gjøre ferien enda bedre, tilbyr vi også, at dere kan tilkjøpe forskjellige serviceytelser, som for eksempel sluttrengjøring samt leie av sengetøy, barnesenger og barnestoler. Hvis dere har særlige behov eller ønsker, f.eks. at feriehuset skal ha piano eller ha mulighet for å ha hester oppstallet, så tilbyr vi det også. Ring til en av våre ferierådgivere og hør om muligheter eller gå inn på vår website for å finne det feriehuset som passer dere best.

Vår misjon

Det er vår misjon å være våre feriegjesters foretrukne feriehusutleiebyrå, når de holder ferie i Danmark.

Vi driver utelukkende med utleie av danske feriehus og ferieleiligheter. Vi vektlegger, at gjestene våre er godt sikret før, under og etter oppholdet. Derfor har vi, som det eneste danske feriehusutleiebyrå, på vegne gjestene våre tegnet en gratis avbestillings- og innboforsikring. Vi kaller den vår trygghetspakke. Derutover fokuserer vi på kvaliteten av våre utleieobjekter. Feriehusene og ferieleilighetene våre blir løpende kontrollert av våre rådgivere. Det blir sjekket opp, at husene og leilighetene er i overensstemmelse med den Sol og Strand-kvalifiseringen, de har fått. Det er gjestenes garanti for, at de får en vellykket ferie.

Vår visjon

For det første vil vi være kjent for å sette feriegjesten i sentrum og gi landets beste gjesteservice. Vi gir gjesteservice telefonisk, pr. e-post, online og på sosiale medier samt selvfølgelig via våre 150 byråassistenter, som er fordelt på de 21 lokale feriehusutleiebyråene våre, som finnes i hele Danmark.

For det annet ønsker vi å bli den største formidler av danske feriehus. Vi ønsker å være feriehuseiernes foretrukne utleiebyrå og bli kjent for, at feriehusene deres er i gode hender. Vi ønsker å ha et tett samarbeid og en tett dialog med våre feriehuseiere, slik at vi i fellesskap sikrer den ønskede utleie av feriehuset.

Vår samarbeidspartner

Vi er medlem av Feriehusudleiernes Brancheforening, som sikrer både leier og eier. Dessuten samarbeider vi med en lang rekke interesseorganisasjoner, som har til formål å markedsføre Danmark som en god feriedestinasjon. I hele Danmark har våre lokalbyråer særlige samarbeidsavtaler med lokale turismeaktører og andre relevante næringsdrivende om markedsføringen av akkurat destinasjonen deres. Derutover har Sol og Strand inngått samarbeid med mange av Danmarks største attraksjoner som f.eks. LEGOLAND, Den Blå Planet og Odense ZOO. Så når dere leier feriehus hos oss, kan dere samtidig kjøpe inngangsbilletter med rabatt.


Firmaprofil

Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Gjestebok

Gjestebok

Se hva tidligere feriegjester tenker om feriehuset og området, så vel som vår service og pris. I gjesteboken kan dere gi deres ferie karakterer fra 1 til 5.

Trygghetspakke

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

Historie

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.