40 år med Sol og strand

Et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør for Sæby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som i dag har 21 lokale byrå som til sammen ivaretar utleie av rundt 6 500 feriehus. Dette hadde hverken Margit eller Kjeld Andersen sett for seg da de i forbindelse med bryllupsreisen sin til finske Lappland fant ut at de kunne leie ut sommerhuset sitt.
40 år med Sol og Strand
På bryllupsreisen funderte Kjeld en del over hvordan man kunne finne fram til de personene, fra fjern og nær, som gjerne kunne tenke seg å feriere i et dansk sommerhus, som jo stod tomme en stor del av året. På en eller annen måte måtte jo sommerhusene og gjestene kunne finne hverandre, og kanskje han selv kunne hjelpe til?

Paret etablerte derfor en virksomhet i 1979, som drev med utleie av sommerhus, og siden har det bare gått en vei. I dag er Sol og Strand Feriehusudlejning A/S et av de største byråene for utleie av feriehus i Danmark.

I tillegg til å leie sommerhus kan feriegjestene fra alle land i dag få informasjon om ferielandet, informasjon om ferieområdene og nærliggende attraksjoner, kjøpe inngangsbilletter samt lese om opplevelsene til andre feriegjester i sommerhusene.

Les historien om hvordan de to med pågangsmot, hardt arbeid, og en liten hjelpende hånd fra daværende russiske president, Gorbatjov, greide å skape Sol og Strand Feriehusudlejning A/S.

Les om Sol og Strands 40-årige historie

"Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld".

Ekteparet Margit og Kjeld Andersen kunne i 2019 feire 40-årsjubileum med Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som bare uten å tulle kaller "sitt tredje barn". Et brennende ønske om at livsverket skal leve videre, og forbli dansk, er bakgrunnen for at paret har bestemt seg for å overlate aksjemajoriteten til et fond - "Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld". Med utgangspunkt i et uselvisk synspunkt ønsker paret å støtte humanitære formal og lokale aktiviteter med fondet.


Les mer om Margit og Kjeld Andersens hensikter med etableringen av fondet, som vil være en ledestjerne for både huseiere, feriegjester og medarbeidere.


Les mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.


Firmaprofil

Firmaprofil

Sol og Strand ønsker å sette feriegjesten i sentrum, å gi Danmarks beste service og å være vår feriegjesters favorit feriehusutleiebyrå.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strand hovedkontor ligger i Nordjylland, nær Nordsjøen. Her er ledelse, salg/markedsføring, dataregistrering og finansavdelingen lokalisert.

Servicekontorer

Servicekontorer

Personalet på Sol og Strand lokale servicebyråer, som ligger i ferieområdene over hele Danmark, er klare til å hjelpe og veilede dere under ferien.

Gjestebok

Gjestebok

Se hva tidligere feriegjester tenker om feriehuset og området, så vel som vår service og pris. I gjesteboken kan dere gi deres ferie karakterer fra 1 til 5.

Trygghetspakke

Trygghetspakke

Dere er i ekstra gode hender når dere leier et feriehus ved Sol og Strand, da vi har tatt med avbestillings-og innboforsikring samt utvidet legehjelp i prisen.

Historie

Historie

Les historien om Sol og Strand, som etter 40 år med utleie av feriehus i Danmark, fortsatt eies av den danske familien som grunnla byrået i 1979.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Les hele historien om hvordan et sommerhus på en sanddyne i Lyngså, sør om Søby, ble startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Les også mer om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med et godt hjerte.

Ferie med et godt hjerte.

Om du velger å feriere i et sommerhus, eller leie ut feriehuset ditt gjennom Sol og Strand, så er du indirekte med på å utgjøre en forskjell for noen andre.