Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 21 lokalbyråer i Danmark 21 lokalbyråer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Les Sol og Strands nyhetsbrev

Er dere ikke helt sikker på, at Sol og Strands e-post-nyhetsbrev er noe for dere? Les et par av de tidligere utgavene her, så er dere sikkert overbevist.

Kort informasjon om vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev presenterer vi dere året igennem for vårt nydelige ferieland Danmark med dets tallrike private feriehus og private ferieleiligheter. Dere får informasjon om våre ferieregioner - Danmark er ganske visst et lite land, men det har mange forskjellige landskaper, masse kyster og utallige øyer. Uansett om dere velger Vesterhavet eller Østersjøen, Vadehavet eller Bornholm som feriemål, så møter dere enestående natur og masse ro og rekreasjon. I vårt nyhetsbrev kan dere hente inspirasjon til alle disse spennende destinasjonene, og dere får dessuten å vite, hvilke interessante rabatter vi kan tilby dere.

blokhus

Ferie i Danmark

Danmark er nettopp også i de senere årene blitt et meget populært ferieland for både danske og utenlandske feriegjester. Her kan dere som familie, par eller sammen med venner holde en veldig fin og meget trygg ferie, og dessuten kan en ferie i et privat feriehus eller en privat ferieleilighet også være meget økonomisk fordelaktig. Med hensyn til naturen byr Danmark på mer enn 7000 km kystlinje. Noen av de skjønneste strender i Danmark finner dere langs Vesterhavet med et vilt hav og masse vind, og ved Østersjøen med mindre bølger og grunt vann. Øyene er til dels meget spesielle hva angår kultur og natur. Det er noe for enhver smak, dere skal bare søke litt informasjon om dem først, og i den forbindelse er nyhetsbrevet vårt en særdeles god inspirasjonskilde.

Hvorfor holde ferie i et privat feriehus?

Hvis man bestemmer seg for å holde ferie i et privat feriehus, så forventer man en ferie, som er 100 % individuell. Da feriehusene er privateid, råder de over en innretning, som er valgt av eieren. Mange av Sol og Strands private feriehus og ferieleiligheter er derfor meget individuelt og til dels ganske spesielt innredet. Her kommer dere tett på den regionale kulturen uten at dere behøver å rette dere etter noe. Dere bestemmer selv, hvordan dagen skal forløpe og kan gjøre akkurat det, dere har lyst til. Det betyr ren hygge. Bortsett fra det, så er en ferie i et privat feriehus eller en privat ferieleilighet forholdsvis billig. Dere avgjør selv, om og hvor ofte dere vil handle og lage mat eller spise ute. Det er denne individualitetet og friheten, som får mange feriegjester i Danmark til å leie et privateid feriehus eller ferieleilighet.

feriehus 53-3532

Inspirasjon

I Danmark kan man tilbringe en deilig ferie på alle tider av året. Om sommeren booker mange av feriegjestene våre et feriehus ved havet og nyter badestranden. Feriehusene ligger ofte tett på vannet og i rolige omgivelser. Hvis dere holder ferie i et privat feriehus på en kaldere tid på året, kan vi anbefale et feriehus med vedovn og eventuelt Wellness-fasiliteter, hvor dere kan oppleve naturen og hygge dere i feriehuset. Vi råder også over feriehus med privat pool, som også kan leies ganske fordelaktig uten for sesongen. Her kan dere se de forskjellige feriehusene og ferieleilighetene vi tilbyr. I vårt nyhetsbrev viser vi regelmessig eksempler på våre forskellige privateide feriehus og ferieleiligheter.

feriehus 26-0689

Vi råder over 6000 feriehus i hele Danmark, og dere har fritt valg i hele landet. I vårt nyhetsbrev presenterer vi dere for ulike regioner og feriesteder. Her kan dere kort lese om, hvilke fordeler og særpreg, det er i de forskjellige delene av landet, og på nettsiden vår kan dere lese mer utførlige beskrivelser. Se eksempelvis vår beskrivelser av øyene Fanø og Rømø. Begge øyene ligger i Vesterhavet og byr på enestående natur og kultur. På nettsiden vår kan dere dessuten se mange videofilm om feriemålene. På denne måten har dere de beste muligheter for å velge rette feriemål.

Gjør også bruk av våre rabatter, som vi alltid gjør oppmerksom på i nyhetsbrevene våre. Vi har særdeles gode rabatter, for eksempel hvis dere som par holder ferie i et privat feriehus. Her byr vi på en rekke feriehus med opp til 25 % rabatt. Vår Spar-Ferie er også særdels populær. Her får dere en meget god rabatt, hvis dere booker 14 dager eller mer uten for sesongen. Og hvis dere har mulighet for å reise spontant, kan dere ofte finne gode Last Minute-tilbud. Les mere her om våre forskjellige rabattkonsepter.

Hvem er vi

Sol og Strand er et familieforetagende med 30 års erfaring innen formidling av private feriehus og ferieleiligheter. Vi har lokalbyråer i hele landet og står gjerne til rådighet med vår mangeårige erfaring med gode tips, rådgivning og hjelp, dersom det oppstår problemer.

Les Sol og Strands nyhetsbrev

Er dere stadig ikke sikker på, om Sol og Strands nyhetsbrev er noe for dere, så les noen av de tidligere brevene og bli overbevist.