E-post nyhetsbrev fra Sol og Strand

Abonner på Sol og Strands e-post nyhetsbrev og få mye inspirasjon til din ferie i feriehus.


Sol og Strands nyhetsbrev sendes ut et par ganger i måneden. Du kan forvente mye inspirasjon til din ferie i et privat feriehus krydret med gode tilbud og konkurranser. Det handler om alle typer feriehusutleie og er laget for deg som ønsker å høre mer om litt av alt.

groenninghoved 14
 

I vårt nyhetsbrev...

... kan dere dels få mer å vite om Danmark som feriedestinasjon. Vi presenterer dere for forskjellige regioner, som dere kan lese mer om på vår hjemmeside. Dels informerer vi dere om våre beste rabatter og vårt utbud av feriehus og ferieleiligheter i Danmark. Vi har et hav av feriehus og ferieleiligheter i hele landet og kan tilby noe, som passer individuelt til enhver smak og pengepung. Feriehusene våre er private, og det betyr, at de kan være meget forskjellige i forhold til innredning og utstyr. I nyhedsbrevet vårt presenterer vi dere gang på gang for våre mangfoldige produkter, slik at dere med hvert Sol og Strand nyhetsbrev får levert ny inspirasjon og gode ideer til ferien direkte i innboksen.

Våre forskjellige rabatter

Alt etter når, hvordan og hvor lenge dere gjerne vil reise, samt når dere bestiller, kan vi tilby forskjellige rabatter, som dere kan benytte, dersom dere booker feriehuset eller ferieleiligheten hos oss. En rabatt har den fordelen, at man som familie eller par har litt flere penger til feriebudsjettet. Det gir mulighet for et deilig restaurantbesøk, en spennende tur eller et besøk på en eller annen attraksjon. Dere kan også bruke våre rabatter til å bestille et feriehus, som uten rabatten kanskje ville overskride feriebudsjettet, f.eks. et feriehus med innendørs swimmingpool eller et feriehus, som ligger særlig tett på stranden og derfor koster mer.

2-personers rabat

Hvis dere tar på ferie som et par, har vi mange feriehus, der 2-personers rabatten gjelder. Her kan dere spare opp til 25 % på leien og nyte tiden sammen med litt ekstra penger på boka. Hvis dere som par ønsker å nyte en aktiv ferie i naturen, er det en god idé med et feriehus i de typisk litt avsides beliggende feriehusregionene. Her er dere midt i naturen, kan gå turer og om kvelden lage lekker mat sammen i feriehuset. Dersom dere foretrekker å være akkurat der, det skjer noe, og nyte kunst, kultur, restauranter osv., kan dere bestille et feriehus eller en ferieleilighet i nærheten av en av de større danske byene. Vi har også feriehus på Sjælland, som har gode trafikkforbindelser til København, og som derfor er spesielt populære hos feriegjester, som ønsker å kombinere kultur og severdigheter med natur. Spesielt ferie i feriecentre er etterspurt hos par på grunn av de mange felles fasilitetene. Vi har eksempelvis ferieleiligheter på Rømø, som med deres adgang til felles fasiliteter som sauna, badeland osv. passer perfekt til en wellness-ferie. 2-personers rabatten kan dessuten også brukes av familier bestående av 2 voksne og 1 barn under 3 år.

Spar-Ferie

Uten for høysesongen er vår Spar-Ferie særdeles populær. Vi har mange feriehus, hvor en reservasjon av huset i 14-28 dager utløser en veldig god rabatt, og hvor dere kan spare mange penger. Det gode ved en Spar-Ferie er, at man har mer tid til hverandre. En ferie på to eller tre uker gjør, at dere kan legge hverdagens strev og mas bak dere og få en avslappende pause, som virkelig lønner seg. Ofte er et par dager eller en uke ikke nok, især ikke når det dreier seg om årets ferie, som familien har til rådighet sammen. Dere har også tid til å utforske ferieregionen rundt feriehuset mer inngående. Mange områder gir gode muligheter for spaserturer, sykkelturer, vandreturer og andre aktiviteter i naturen. De mange feriestedene byr som regel også på forretninger og interessante butikker. I alle regioner finnes det spennende museer, forlystelsesparker og andre severdigheter, som dere kan besøke på en lang Spar-Ferie. By familien på noe særlig og book en lang Spar-Ferie.

Feriehus 10-4019

Last-minute

Hvis dere kan ta på ferie spontant, har vi alltid noen gode last-minute-rabatter klar til dere, der dere har mulighet for å spare opp til 40 %. Hvis andre feriegjester er nødt til å avlyse ferien i siste øyeblikk, tilbyr vi virkelig gode rabatter for å kunne leie ut feriehusene våre til andre med kort varsel. Så hvis dere kan dra av gårde med kort varsel, også selvom det bare dreier seg en langhelg, kan det godt anbefales å holde godt øye med vår hjemmeside.

Vårt utvalg av feriehus

Hos oss finner dere alt, hva feriehjertet kan begjære. Vi har feriehus og ferieleiligheter i hele Danmark. Det finnes helt enkle feriehus til temmelig favorable priser, som kanskje ligger et par kilometer fra stranden. Feriehusene er billige og danner solide rammer om hver familieferie. Dere kan også ta litt flere penger opp av lomma og booke et feriehus direkte i første klittrekke eller et luksuriøst feriehus med alt i ekstrautstyr, som f.eks. sauna, spabad, swimmingpool eller designer-innredning. Ferieleilighetene våre er også særdeles populære. Også her finner dere et bredt utvalg hva angår beliggenhet, innredning og muligheter.

Feriehus 25-2073

Ferie i Danmark på alle årstider

I Danmark kan dere på alle årstider få en uforglemmelig ferie. Spesielt sommeren er naturligvis populær. I badesesongen har de danske strender en magisk tiltrekningskraft. Men også påsken, våren eller begynnelsen av sommeren er populære ferietider for feriegjester i Danmark. I påsken våkner den danske natur i hele sin fargeprakt, som dere kan nyte på lange gåturer på stranden eller i naturen. Sørg for å booke et feriehus med vedovn for å kunne samles og bli varmet godt igjennom etter turen. Det samme gjelder selvfølgelig også for våren, starten av sommeren samt høsten og vinteren. Våren og starten av sommeren er på grunn av de lave prisene spesielt populære hos de feriegjester, som har mulighet for å holde ferie uten for sesongen. Her kan dere virkelig spare noen penger i forhold til sommersesongen. Det er også mange, som booker et feriehus eller en ferieleilighet i Danmark over jul eller nyttår eller også i vinterferien. Især familier, som ønsker å komme seg vekk fra juledagenes stress og mas, liker veldig godt ferie i feriehus. Her kan de tilbringe julen og eventuelt også nyttåret akkurat om det passer dem. Det blir ekstra festlig, når barna suser på kjelk nedover de snøkledde klittene på stranden. Danmark har noe å by på alle årstider, og hvis ikke dere har mulighet for å komme om sommeren og gjerne vil bade allikevel, kan dere med fordel bestille et feriehus med swimmingpool. Især i lavsesongen er prisene på våre feriehus med svømmebasseng overkommelige.

Nedgang til stranden mellem klitter med sol og sne

Bare se på vårt store utvalg på over 5000 feriehus. Hvis dere har spørsmål, er vi med vår 30 års erfaring innen formidling av feriehus den rette kontaktpersonen for dere. Ring til oss eller send oss en e-post.