Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 21 lokalbyråer i Danmark 21 lokalbyråer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Made in Denmark - EUROPEAN TOUR

Europeisk golfturnering i Himmerland

 
made in denmark golf

Opplev golf i verdensklasse og overnatting i feriehus når golfturneringen Made in Denmark holdes på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, 50 km fra Aalborg.

Til Made in Denmark - European Tour kan dere oppleve noen av Europas beste golfspillere i aksjon, når danske spillere som f.eks. Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Anders Hansen blir utfordret på hjemmebane.

Årets golfevent, Made in Denmark, vil de neste 2 årene være en del av GPA European Tour, og turneringen finner sted hvert år på den nylig omlagte Backtee Course på Himmerland Golf & Spa Resort.

Gatten


Gatten

Banan

Golfbanen er kjent for å være en av Danmarks beste golfbaner, der har vært holdt mange turneringer og konkurranser. Dessuten er banen hjemmebane for den danske golfspiller Thomas Bjørn, som ser frem til denne helt spesielle begivenheten.

Biljetter

Dere finner billettpriser her.

Andra golfbanor i området

Etter en dag som tilskuer til golfturneringen får dere sikkert selv lyst til å svinge golfkøllen. Og heldigvis har området mange golfbaner, der dere kan prøve å spille akkurat som turneringsspillerne i Made in Denmark. Dere kan blant annet prøve banene hos Tollundgaard Golf Park, vest for Silkeborg, Himmelbjerg Golf Club ved Them og Søhøjlandet Golf Resort i Gjern.

Upplevelser i området

Hvis dere overnatter i feriehus i forbindelse med Made in Danmark, kan dere etter dagens golfspill gå på oppdagelse i Søhøjlandet rundt Silkeborg. Det er fantastiske muligheter for å nyte den flotte naturen.

Dere kan leie en kajakk eller kano og seile på sjøene eller dere kan vandre på en av de mange rutene i området. Det er fire nedlagte jernbanestrekninger som er laget om til vandre-, sykkel- og rideruter.

En av rutene heter Himmelbjergruten (http://www.silkeborg.com/himmelbjergruten-gdk1093222), og fører dere rundt sjøene og forbi Himmelbjerget. Hele ruten er 40 km lang.
Eller dere kan ta på det kjente Museum Jorn (http://www.museumjorn.dk/da/)og nyte en utstilling til den kjente danske billedkunstner Asger Jorn.

made in denmark golf

Övernattning i semesterstuga under golfturneringen

Kombiner golfturneringen med en familieferie med overnatting i et feriehus. Et feriehus er ideell for overnatting i sammenheng med Made in Denmark, da dere selv har frihet til å planlegge ferien. Sol og Strand tilbyr mange gode feriehus nær Silkeborg og i andre attraktive områder, som ligger en kort biltur vekk fra golfbanen.

I perioden, hvor Made in Denmark avholdes, utleies feriehusene fra lørdag til lørdag. Derfor kan dere velge å følge alle de innledende rundene i den første uken eller den siste runden samt finalerunden om søndagen i den andre uken. Alternativt kan dere booke et feriehus i 2 uker og få med alt sammen.

Velg 1. uke, uke 35, fra lørdag den 25. august til lørdag den 1. september eller 2. uke, uke 36, fra den 1. til den 8. september. Eller velg både uke 35 og 36 - så har dere masse tid til å oppleve Silkeborg og til selv å spille golf.

Finn overnatting og feriehuset deres til Made in Denmark her:


Bestill uke 21

Bestill uke 22

Bestill begge uker

Overnatting til events

 
Dana Cup

Dana Cup

Søker dere overnatting i forbindelse med Dana Cup? Lei feriehus nær Hjørring, så hele familien kan støtte opp om fotballstevnet og sove godt.

Made in Denmark - European tour

Made in Denmark - European tour

Lei et feriehus tett på Danmarks største golfbegivenhet, Made in Denmark, så er både overnatting og golfopplevelser i verdensklasse i hus.