Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 21 lokalbyråer i Danmark 21 lokalbyråer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Gratis app med 1500 attraksjoner


Lat ned Sol og Strands gratis app 'Ferie i Danmark' med beskrivelser av 1500 attraksjoner i Danmark. Med denne app'en finner dere lett inspirasjon til ferien deres i feriehus. Her kan dere raskt finne beskrivelser, ruteveiledninger, telefonnummer og lenker til nettsider på mange spennende attraksjoner. Dere kan velge attraksjoner ut fra interesser og få dem presentert enten på en liste eller et kart, som plasserer attraksjonerne i forhold til den aktuelle posisjonen deres. På denne måten dere dere raskt og greit se hvilke spennende severdigheder, det er i området rundt feriehuset. Dere kan også se hvilke andre attraksjoner, det er i nærheten, hvis dere har besøkt en attraksjon og har lyst til å se mer i området. Med kartet på app'en finner dere fort nye, spennende opplevelser tett på der, hvor dere er.

Når dere har lastet ned app'en bruker den ikke datatrafikk til beskrivelsene av attraksjonene, og dere sparer derved kostnader til datatrafikk.

App til iPhone og iPad kan lastes ned i App Store »

App til Android kan lastes ned i Google play »

Eller lastes ned via QR kode:

 
youtube

Morsomme ferieopplevelser for barnefamilier

I Danmark finner dere mange festlige attraksjoner for hele familien. Å ta på koselige turer kan være en morsom måte til å gi ferien i feriehus litt ekstra. I Danmark har vi mange forskjellige attraksjoner og med vår app, finner dere lett de attraksjonene, som dere har lyst til å besøke. Dere kan bl.a. oppleve landets mange forlystelsesparker, der dere kan prøve ville rutsjebaner og festlige lekeplasser. Ofte finner dere også fantasifulle vannland her - perfekt til avkjøling på en varm sommerdag. Er dere interessert i dyr, er det opplagt å besøke en av landets mange dyreparker. Dyreparkene rommer ofte både eksotiske dyr og klappevennlige dyr, så dere kan oppleve dyrene helt tett på. La dere fascinere av de spennende dyrene og lær noe nytt om deres levevis. I dyreparkene er det også ofte lekeplasser og plass til å være aktive mellem besøkene hos dyrene. I mange forlystelses- og dyreparker kan dere ta med egen mat, så pakk en deilig piknikkurv og nyt en deilig lunsj i det fri. Etter junsjen kan dere jo ta en dejlig is. Alternativt er det også ofte spisesteder i parkene, som dere kan besøke og nyte å velge akkurat den maten, som hver især ønsker. Så er det litt ekstra luksus på ferien i feriehus.

En jente, en far og en gutt i en vogn i en rød rutsjebane

Kom helt tett på naturen og besøk landets mange parker, skoger og natursentre. Med app'en vår finner dere fort et stykke spennende natur tett på feriehuset. I mange skoger er det naturlekeplasser, der dere kan ha det gøy under åpen himmel. Dere kan også finne hundeskoger, hvor familiens firbente venn kan hygge seg i deilige omgivelser. Samtidig kan dere nyte en kopp kaffe og en bit medbrakt mat på de oppsatte bordene og benker. Har dere lyst til å fiske, kan dere finne en fiskepark, dyrke kystfiskeri eller fiske i sjøer og vannløp. Å fiske er en avslappende måte å være sammen på og så kan dere sammen i familien nyte dagens fangst tilberedt hjemme i feriehuset. Hvis dere ikke får bit, så kan dere mange steder kjøpe friskfanget fisk på kysten, når fiskerne trekker båtene deres på land og gjør opp dagens fangst.

Har dere en helt spesiell interesse eller er nysgjerrige på et særlig område, kan dere ta på tur til et museum eller opplevelsessenter. Her blir kunnskap formidlet på en festlig måte, hvor alle i familien kan få utbytte av besøket. Kanskje lærer dere noe mer om et emne som dere ikke kjente til eller også vekker besøket en ny interesse hos dere. Dere kan også besøke et friluftsmuseum og oppleve historien, mens dere går rundt mellom gamle bygninger og i omgivelser, som er tidsvarende til en bestemt periode. Her får dere en autentisk opplevelse av å være en del av en tid, som var engang. Ofte kan dere også se hvordan livet foregikk den gangen, da det ofte er museumspersonale kledd i tidsriktige tøy, som utfører de aktivitetene, som var en del av hverdagen dengang. Etter et besøk tilbake i tiden kan det være hyggelig å komme hjem i feriehuset og nyte alle de bekvemmeligheter, som vi har nå til dags.

Spennende ferieopplevelser for par

Få ekstra opplevelser på parferien i et privat feriehus med spennende attraksjoner og opplevelser. I vår app får dere et lett overblikk over nettop de områdene som nettop interesserer dere. Dere kan ta ut og oppleve spennende kunsthåndverk og interessante kunstmuseer med flotte samlinger. Besøg kunsthåndverkerne og se deres smukke verker eller opplev å få adgang til deres arbeidende verksteder, der dere kan se produksjonen. Så prøv å gå på oppdagelse med app'en i lokalområdet og finn uoppdagede skatter. Rundt om i landet finner dere også mange flotte kunstmuseer, hvor bygningene også ofte er kunst i seg selv. De mange kunstmuseer har spennende samlinger fra bestemte tidsperioder og kunstnere. Dertil kommer de mange særutstillinger, som det er i løpet av et år. Kanskje er dere heldige, at akkurat deres yndlingskunstner utstiller et sted tett på dere.

Kvinne arbejder på et stort maleri i et galleri

Dere kan nyte en deilig ferie med fokus på kultur. App'en hjelper dere raskt og lett til å finne spennende museer, fascinerende bygningsverker med interessante historier og kulinariske spesialiteter. I Danmark finner dere mange museer, friluftsmuseer og opplevelsessentre, hvor dere kan nyte å gå rundt på flotte utstillinger og lære nytt. Mange museer formidler i dag deres viten på en kreativ og annerledes måte, så dere kommer helt sikkert hjem fra besøk litt klokere. Med app'en vår kan dere også finne mange av landets flotte kirker og spennende bygninger, som gir et interessant innblikk i en levevis, som hører til i en annen tid.

La ferien deres i feriehus danne rammen for nydelige musikkopplevelser og teaterstykker. Festivaler og konserter; både utendørs og innendørs musikk skaper stemning og deilige ferieminner. Opplev fascinerende teaterstykker og nyt å kunne snakke om dem på de lange kveldene hjemme i feriehuset. Har dre lyst til å få nye smaksopplevelser og oppleve gastronomi i særklasse, da får dere hjelp med app'en vår. Med fokus på lokale råvarer og nydelige smaksopplevelser, kan dere nyte noe helt spesielt i vakre omgivelser. Ferien i feriehus kan, bortsett fra å være avslappende, være en inspirasjonsferie, hvor dere samler nye inntrykk og får nye idéer med hjem.

Har dere lyst til å ha en aktiv ferie, viser app'en vei til golfsentre, fiskeparker og deilige naturområder. Dere finner altså lett den form for aktivitet, som dere har lyst til. Golfsentre i nydelige naturomgivelser, hvor dere i ro og mak kan ta en runde, er dejlig å bruke tiden på. Eller dere kan kaste ut snøren for å få gode fiskeopplevelser både ved kyst, vannløp og fiskesjøer. Det er spennende å se, hva dere fanger. Nyt fangsten som en god middag hjemme i feriehuset. Det er også mange flotte skoger og nasjonalparker, der dere kan ta på hyggelige vandreturer og kanskje få oppleve en del av det deilige danske fugle- og dyreliv. Har dere ikke selv tatt med sykler, kan dere mange steder leie sykler og dermed følge mange av de smukke sykkelrutene som er i naturområdene.

To sykler parkert ved en sti i en skog

Sol og Strands app gir dere mulighet for å få et overblikk over hvilke spennende attraksjoner, som dere finner i området rundt feriehuset deres. På den måten kan dere bedre la dere inspirere, planlegge og nyte deilige opplevelser på ferien deres i feriehus. Kanskje har det kommet nye spennende severdigheter, siden dere var på området siste gangen eller også har dere fått nye interesser, som dere vil utforske. Med app'en er det lett å finne ut, hva dere skal oppleve og genoppleve, når dere er på farten.