Inspirasjon til ferien i feriehus

Uansett om dere holder ferie i en hytte i Danmark eller i et av våre lekre poolhus, venter det dere massevis av festlige og spennende ferieopplevelser.

I det nedenstående har vi samlet forskellig inspirasjoner til den neste ferien deres i feriehus. Vi har alt fra ferieleiligheter i deilige feriesenter over små, hyggelige feriehus til feriehus med svømmenbaseng og store, nydelige luksusferiehus. Uansett hva dere velger, er dere garantert et deilig opphold og mange festlige, underholdende og spennende ferieopplevelser i Danmark. Vi har noen som passer til enhver smak, uasett hva det er dere søker - og vi gleder oss til å inspirere dere og ønske dere velkommen i det feriehuset eller den ferieleiligheten, som deres gjerne vil ha.

 
Tilbud og rabatter

Tilbud og rabatter

Her har vi samlet alle våre tilbud og rabatter, så dere lett og greit kan få et overblikk over hvor og når dere kan spare penger på å ta på ferie i feriehus. Det er penger at spare, når bare dere reiser to sammen - eller dere kan spare penger ved å ta på en lang ferie på minimum 14 dager i samme feriehus. Velger dere spontant å ta på ferie i feriehus er det også penger å spare med våre Last minute rabatter. Les mer om hvor, når og hvordan dere kan oppnå rabatt på ferie i feriehus her.

Tema feriehus

Tema feriehus

La dere inspirere til en ferie i et feriehus ut over det sedvanlige. Vi har samlet feriehusene våre i kategorier, som passer til de ønskene og de behovene, dere har Det kan være feriehus i maritime omgivelser eller boliger, som er tilknyttet feriesentre. På feriesentrene er det ekstra aktivitetsmuligheter, som dere kan delta I. Det kan også være, at dere søker et feriehus til en ferie med mye fiske eller dere har kanskje bruk for et feriehus, der det også er plass til en rullestol. Alle våre tema feriehus har spesifikke beskrivelser om, hva det er, som gjør dem til noe spesielt - slik får dere det størst mulige utvalg og den beste informasjon til å velge nettopp det feriehuset som gjør ferien perfekt.

 
Overnatting til events

Overnatting til events

Vi har samlet sammen en masse begivenheter i Danmark, hvor det særlig kan lønne seg for dere å overnatte i feriehus. Det er ofte penger å spare, når dere velger et feriehus til overnating, mens dere deltar i en av de store begivenheder i Danmark. Slike begivenheter kan være sportslige, folkelige, musikalske eller kulturelle. Etter en lang og opplevelsesrik dag med mange inntrykk, kan det være fint å trekke seg tilbake i feriehuset med ro, hygge og plass til alle. De feriehusene vi har samlet, ligger alle i kjøreavstand fra selve begivenheten. Klikk her - og bli inspirert til en litt annerledes, men deilig måte å overnatte på, mens dere er til en større begivenhet i Danmark.

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

Et feriehus er noe, de fleste forbinder med sommerferie, sol og strand. Og det er uten tvil også et deilig tidspunkt i være i feriehus på. Om sommeren summer sommerlandet av liv og glade dage - og strand, skog og natur er dejlige steder dere kan opphelde dere i. Men Danmark har også mye å by på resten av året. De store feriene er høstferie, juleferie, nyttårsferie, vinterferie og påskeferie. Her kommer vi med våre bud på, hvorfor feriehuset også kan danne base for en deilig ferie, selv om det ikke akkurat er sommer i Danmark.

 

Danmark byr på attraksjoner og severdigheter for hele familien. Ta barna med i en av de store forlystelsesparkene eller nyt de brusende bølgene og brede sandstrendene langs Vesterhavet.

Det er mange måter å holde ferie på. Dere kan se et utvalg av våre forskjellige ferietemaer nedenfor.


Ferie året rundt

Det er deilig å vära sommerhus i Danmark - uansett årstiden. Med hytteutleie i Danmark kan vi by på en tur i Vesterhavets bølger eller sykkelturer i grønne skoger.

En høstferie er full av vakker og fargestrålende natur og hyggelige stunder innendørs, mens en vinterferie i feriehus er det samme som frisk blåst, som farger kinnene røde. Dere kan også velge å holde en kort miniferie, der dere får et pusterom fra hverdagen.