Lei feriehus i Vesterlund - Book her

Feriehus i Vesterlund, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Feriehusområdet Vesterlund ligger i hjertet av Jylland og er omgitt av nydelig natur. Vesterlund er et opplagt feriemål for de som gjerne vil fiske, vandre, seile og sykle i naturen eller bare slappe av i feriehuset i fredelige omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Vesterlund

 
 

32 gjester har gitt Vesterlund en gjennomsnittlig vurdering på 4,56 av 5 stjerner.

 

Eign

Vesterlund er en rolig, liten by, som ligger mitt inne i den sørlige del av Jylland, ca. 12 km nord for Give. Et ideelt feriested for de, som ønsker å nyte naturen og fiske i områdets mange fiskesjøer og elver. I Vesterlund er det muligheter for innkjøp av dagligvarer. I Give er det flere kulturelle tilbud og gode innkjøpsmuligheter.

 
Feriehusene i Vesterlund er omgitt av grønn og frodig natur Feriehus i grønne og skjermende omgivelser i ferieområdet Vesterlund Lekeplass på et av fellesarealene i feriehusområdet Vesterlund Dere kan fiske og ro kano på den naturskjønne Rørbæk Sø, som ligger tett på Vesterlund
 

Strande

Ønsker du å bade i havet, er det fra Vesterlund ca. 55 km til Juelsminde ved Kattegat, 75 km til Stavning ved Ringkøbing Fjord og 90 km til Nymindegab ved Vesterhavet.

Natur

Naturskjønne, fredede skogs-/plantasjeområder med innsjøer, elver og rikt dyreliv omgir Vesterlund. Nord for Vesterlund ligger den øvre del av Skjernådalen, og her finnes langsjøene Rørbæk Sø, Nedersø og Kulsø. Rørbæk Sø er den største av langsjøene. Sjøen omkranses av fredede skoger og er fylt med lyng og enebærbusker. Her kan du fiske eller vandre i området omkring sjøen. Nedersø er en dyp innsjø med gode fiskemuligheter. Ved sjøens sørlige bredde finnes et større friluftsbad. Kulsø er en deilig fiskesjø, omgitt av et variert, bakkete landskap med skoger og enger.

Aktiviteter

Det er et utall av fiskemuligheter her i områdets elver og innsjøer. De to mest benyttede sjøer er Rørbæk Sø og Nedersø. Det er adskillige Put&Take fiskesjøer i området, bl.a. Vester Mølle Dambrug i Vesterlund. Elvene egner seg også fortrinnlig til kanoturer. Deilige naturopplevelser venter langs de mange sykkel- og vandrestier i området. Bl.a. finnes det avmerkede vandreruter omkring Midtsø, i Barsbøl Skov og i Klaskeroj Skov. I Give finnes såvel en 18-hullers golfbane som tennisbaner.

Severdigheter

Det kulturhistoriske museum Give-Egnens-Museum rummer bl.a. en utstilling om hedebondens liv og virke, krydderurtehage, eplelund, 25 ha skog med sjø og stier samt et historisk kjøkken. Hærvejen er en flere tusen år gammel oksevei og pilgrimsrute, som går fra den tyske grense, tett forbi Vesterlund, og helt til Viborg. Den naturskjønne vei fører gjennom bakker, hedelandskaper, elve-daler og løvskoger, forbi gravhøyeder fra jern- og bronsealderen og steinsetninger fra vikingetiden.

Utfluktsmål

Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kører du rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver. Dyreparken ligger kun ca. 18 km fra Vesterlund. LEGOLAND, ca. 30 km fra Vesterlund, er bygget af 50 mio. byggeklosser. Her finnes masser av aktivitetsmuligheter for hele familien. I Jelling kan du se Danmarks Dåbsattest i form af Jellingestenene. Runestenene er reist av Gorm den Gamle og Harald Blåtand. Besøk evt. Vejle, som er omgitt av fjord, skog og strender eller 'Årets By' i 2000, Horsens, med de mange kulturelle tilbud, Nordeuropas bredeste gågate, fjorden og de mange museer.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vesterlund

Søk feriehus
 
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 60-4045

    
   1 uke fra NOK 4268,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 60-4006

    
   1 uke fra NOK 2886,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2  
   Reg. nr.: 60-4014

    
   1 uke fra NOK 4313,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 60-4026

    
   1 uke fra NOK 4312,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   56500 m till vann
   Reg. nr.: 60-4041

    
   1 uke fra NOK 4531,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 60-4019

    
   1 uke fra NOK 4765,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no  
   Reg. nr.: 60-4044

    
   1 uke fra NOK 3524,-
    
  •  

   Vesterlund Feriehus, Vesterlund

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no  
   Reg. nr.: 60-4038

    
   1 uke fra NOK 6118,-