Lei feriehus i Vemmingbund - Book her

Feriehus i Vemmingbund, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Vemmingbund er det ideelle utgangspunkt for en deilig familieferie i Sønderjylland.

 

Gjestevurderinger fra Vemmingbund

 
 

79 gjester har gitt Vemmingbund en gjennomsnittlig vurdering på 4,71 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Vemmingbund ligger vakkert ved østkysten av Broagerland, ut til Sønderborg Bugt, mellom Broager og Sønderborg på Als. Her er det skjønn strand, deilig natur, fredelige omgivelser, og samtidig er du meget tett på aktiviteter og severdigheter. Det finnes et spisested i Vemmingbund, og det er innkjøpsmuligheter i Broager (3 km) og Sønderborg (8 km).

 
Fin, bred sandstrand med badebro og klart badevann i feriehusområdet Vemmingbund Blått flagg og lang badebro på badestranden i feriehusområdet Vemmingbund Utsikt over bukten i Vemmingbund fra de grønne områdene bak kysten Den historiske Dybbøl Møller ligger kun få kilometer fra ferieområdet Vemmingbund
 

Strande

Her finder du en av Sønderjyllands absolutt beste badestrender med Blått Flagg. Sandstranden i bukten er fin, barnevennlig og rimelig bred. Her kan du spille beachvolley og ball, svømme, windsurfe, solbade eller seile. Det er ikke tillatt å kjøre med bil på stranden.

Natur

Ved å følge 'Gendarmstien' blir du ført gjennom Vemmingbund og flere forskjellige, naturskjønne og frodige landskaper. Kobbelskoven er en statsskog med høye bøetrær, som går helt ut til den steile kystlinie. Fra utkanten av skogen er det storslått utsikt over Sønderborg Bugt, Sønderborg, halvøya Kegnæs samt Dybbøl Mølle. Ved Stensigmose Klint, litt sør for Vemmingbund, kan du følge en avmerket rute på ca. 3,5 km rundt i et variert landskap. Utsiktspunktet Grattelund gir en flott utsikt med sine 57 m over Vemmingbund og Dybbølområdet.

Aktiviteter

Vandreturer på Gendarmstien, ved Stensigmose Klint og i skogene omkring Vemmingbund byr på deilige naturopplevelser. Det er minigolfbane i Vemmingbund samt flere golfbaner i området. Ved den deilige sandstranden er det mulighet for å utøve alverdens strandaktiviteter, så som beachvolley, ballspill, svømming, windsurfing osv. For lystfiskere er det gode muligheter langs hele Broagerlands kyst.

Severdigheter

I den sørlige del av Kobbelskoven kan du finne mange interessante fortidsminner. Broager Kirke er utsmykket med kalkmalerier fra det 13. og 16. århundre. På kirkegården finnes det stadig mange krigsgraver fra 1864.

Utfluktsmål

Ta evt. på en dagstur til den tyske grense, som ligger kun 30 km fra Vemmingbund. De nærliggende, historiske minnesmerker, så som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg er også vært et besøk. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) lå tidligere mitt i et militært område og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken. Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slottskirke og den blomsterrike slottshage er tilgjengelig for publikum. Sønderborg Slot er renovert i barokkstil og inneholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Besøk også byen Sønderborg med de hyggelige kaféer og restauranter, det livlige natteliv, de mange kulturtilbud og aktivitetsmuligheter samt den flotte lystbåthavn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vemmingbund

Søk feriehus