Lei feriehus i Truust - Book her

Feriehus i Truust, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Omringet av blanke sjøer, blide bakker, spennende attraksjoner og Jyllands lengste elv, Gudenåen.

 

Gjestevurderinger fra Truust

 
 

17 gjester har gitt Truust en gjennomsnittlig vurdering på 4,18 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieboligen deres ligger i et skjønt naturområde mellom skog, blide bakker og tallrike sjøer og floder, som innbyder til kano- og svømmeturer. Innen for en avstand på 5 km finnes det gode innkjøpsmuligheter, og hvis dere ikke selv har lyst på å lage mat, anbefales det å spise kveldsmat på den hyggelige restaurasjonen Truust Kro med den vennlige betjeningen og mange tradisjonelle danske retter. Ferieboligen ligger ikke langt fra hverken Danmarks største severdigheter eller spennende byer. Silkeborg med de mange museer og gallerier og spennende forretninger ligger ca. 15 km fra ferieboligen deres, og byen er især et spennende turmål for de kunstinteresserte. Århus (41 km) lokker blant annet med Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Marselisborg Skoven, de små stredene i Latinerkvarteret og de mange kaféene ved Århus Å.

 
Utsikt over Gudenåen, som løper bak feriehusområdet Truust Gudenåen er ved Truust omgitt av skog og grønne områder Hyggelig feriehusvei med høye trær og sjarmerende hus i Truust Kongensbro Kro ligger rett ut til Gudenåen, tett på Truust
 

Strande

Hinge Søbad (9 km) er et badested ved Hinge Sø, hvor det er sandstand og badebro. Sjøens bunn består av sand og stein. Almindsø ved Silkeborg (16 km) er en av Danmarks reneste badesjøer, og her finnes de to badestrendene Østre og Vestre Søbad, som på sommerperioden har både omkledningsmuligheter og livreddere. Hvis dere foretrekker å svømme i havet, bør dere ta en tur til den deilige standen ved Kattegat (70 km) eller Vesterhavet (112 km).

Natur

Arnakkekilden er en naturlig kilde med frisk jernholdig vann og som ligger ved KunstCentret Silkeborg Bad, som er et skjønt turmål innredet i et gammelt, nydelig renovert kurbad. Gjern Bakker (16 km) i den skjønne og ville naturen er et av de mest markante landskap langs Gudenåen. Bakkene ble skapt under den siste istiden, og visse steder er det en høydeforskjell på opp mot 90 meter. Fra den fredede Store Troldhøj får dere en flott utsikt over Sminge Sjø og det bakkede landskapet. Det 147 m. høye Himmelbjerget er et av de mest berømte turmålene på denne kanten. Fra toppen av berget har dere en en fantastisk utsikt over hele landskapet (32 km).

Aktiviteter

På ferieområdet er det mange stier, som egner seg fortrinlig til lange gåturer og sykkelturer. Det er også mulig å ro kano i området. Trust Camping ligger direkte ved Gudenåen, og her har dere mulighet for å leie kanoer og ta på en 160 km lang tur ned over elven! Hvis dere ikke selv har lyst til at styre slagets gang, kan dere ta en tur med verdens eldste aktive hjuldamper, Hjejlen, og seile ruten fra Silkeborg til Himmelbjerget. I ferieområdet ligger det også adskillige golfbaner, og den avvekslende Tange Sø Golfklub ligger bare 11 km vekk. Dere kan også nyte en skjønn og stille dag ved Grønbæk Put & Take bare 1 km vekk. Her kan dere fiske forskjellige slags ørret og laks, gjedde, gjørs og ål. Dessuten lokker Silkeborg med et innendørs gokart-senter 'Karting World Silkeborg', hvor dere lett kan tilbringe flere actionfylte timer (13 km).

Severdigheter

På Jysk Automobilmuseum i Gjern (15 km) kan dere se en imponerende samling av 140 restaurerte kjøretøy. Elmuseet ligger ved Danmarks største vannkraftverk, Gudenaacentralen (Tangeværket), og utstillingene viser en omfattende samling av gjenstander, som forteller om strømproduksjon, strømfordeling og strømforbruk siden 1920’årene (15 km). Silkeborg Museum har til hus i Silkeborgs eldste bygning og er et kulturhistorisk museum med utstillinger om blant annet istiden, en antikk glass-samling og hovedattraksjonen Tollundmannen, som er et moselik fra oldtiden. Også ferskvannssenteret AQUA i Silkeborg er verdt et besøk. Her kan hele familien lære mer om vannløp og sjøer i Danmark og hygge seg i en deilig park med dyreanlegg og lekeområde.

Utfluktsmål

I Labyrinthia i Rodelund (24 km) kan dere oppleve Europas største tredimensjonelle labyrint og - prøve på å komme ut igjen! Labyrinthia består av både et museum, et kryptotek og en kjempelabyrint. Det er også spennende å besøke Randers Regnskov (36 km) med jungelstier, krokodiller og vannfall. Hold øyne og ører åpne og opplev en helt spesiell tropeverden med dyr og planter, som lever fritt under Regnskogens kuppel. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine, et virkelig eventyrligt sted med små sjøer og plaskende bekker som gir en litt uhyggelig stemning (43 km). Løveparken Givskud Zoo er både en zoologisk hage og en safaripark. Kjør forbi de ville dyrene i bil og kom helt tett på blant andre flodhester og løver (72 km). Sist men ikke minst finnes Legoland, hvor mer enn 50 mio. legoklosser har skapt naturtro minibygninger og severdigheter. En kjempe opplevelse for hele familien (82 km)!

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Truust

Søk feriehus
 
  •  

   Truust Feriehus, Truust

   12 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 3   •   42000 m till vann

    
   1 uke fra NOK 2637,-
    
  •  

   Truust Feriehus, Truust

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1  

    
   1 uke fra NOK 4131,-
    
  •  

   Truust Feriehus, Truust

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no  

    
   1 uke fra NOK 3492,-