Lei feriehus i Sønderby - Book her

Feriehus i Sønderby, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Sønderby ligger på halvøyen Bjerreherred, mellem Horsens og Juelsminde, og ut for øyen Endelave.

 

Gjestevurderinger fra Sønderby

 
 

12 gjester har gitt Sønderby en gjennomsnittlig vurdering på 4,58 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Sønderby ligger i et ugenert og hyggelig område i As Vig ved Kattegat. Naturen rundt Sønderby er preget av skog, bakker, hede, enger, kornmarker og strand. Sønderby er et rolig område og tiltaler de, som ønsker fred og deilig natur rundt seg i ferien sin. Skal der skje litt mer, så er det mange aktivitetsmuligheter og severdigheter i nærheten av Sønderby.

 

Strande

Sønderby Strand er en 5 km lang, god og barnevennlig sandbadestrand. Vannet bliver bare langsomt dypt. Fra stranden, som ligger ut til Kattegat, kan De nyte soloppgangen.

Natur

Det venter mange gode naturopplevelser langs sykkel- og vandrestiene i den deilige, varierte naturen rundt Sønderby. I Palsgård Skov, et par km syd for Sønderby, finner De en stor tre- og blomsterpark og Palgsård Gods og Slotspark. Rundt om den naturskjønne sjøen Teglværkssøen ved Juelsminde er det grønne områder med benker og bord. Et ideelt sted for en picnic. Stouby-Grund skov, som ligger ca. 20 km fra Sønderby, er en skog i bakket terreng med gode vandrestier.

Aktiviteter

For lystfiskere er det gode muligheter direkte fra kysten i As Vig og på nesset As Hoved eller i de mange sjøene i området, bl.a. i Teglværkssøen ved Juelsminde. Juelsminde Golfklub ligger bare noen få km fra Sønderby. Det er gode betingelser for windsurfing rundt Juelsminde.

Severdigheter

Ved Palsgård Gods, som ligger i Palsgård skog, finner De Palsgård Slotspark med trær, blomster, gullfiskbassseng og slottsjø. Glud Museum, ca. 4 km fra Sønderby, er et frilandsmuseum med bl.a. en 4-lenget bondegård, arbeidende verksteder osv. Besøk evt. noen av de mange gallerier, kjeramikkverksteder og kunsthåndverkere, som finnes på Juelsminde-halvøyen.

Utfluktsmål

7 km nord for Sønderby kan De ta med fergen fra det lille, idylliske fisker- og fergeleie Snaptun ved Horsens Fjord til øyene Endelave og Hjarnø. På den fredelige øyen Hjarnø, som ligger veldig tett på fastlandet, finner De bl.a. et fuglereservat. Øyen Endelave, som ligger ca. 10 km ute i Kattegat, er preget av deilig natur, som innbyr til sykkel- og vandreturer på alle årstider. Desuten er badevannskvaliteten høy her. En litt større havn i området er Juelsminde Havn og Marina, som ligger ca. 8 km syd for Sønderby. Besøk Horsens, som ble 'Årets By' i 2002. Horsens er med den naturskjønne beliggenheten sin, de mange kulturelle tilbudene, Nordeuropas bredeste gågate, fjorden, Danmarks Industrimuseum, Horsens Museum og den hyggelige stemningen alltid verdt et besøk. Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blandt de ville dyrene og kommer helt tett på både flodhester og løver.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sønderby

Søk feriehus
 
  •  

   Sønderby Feriehus, Sønderby

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 60-5589

    
   1 uke fra NOK 5286,-
    
  •  

   Sønderby Feriehus, Sønderby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 60-5572

    
   1 uke fra NOK 4103,-
    
  •  

   Sønderby Feriehus, Sønderby

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 60-5586

    
   1 uke fra NOK 3344,-
    
  •  

   Sønderby Feriehus, Sønderby

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 60-5575

    
   1 uke fra NOK 4143,-