Lei feriehus i Sønderballe Hoved - Book her

Feriehus i Sønderballe Hoved, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Sønderballe Hoved ligger i den vakre Genner Bugt, direkte ved den sønderjyske østkysten.

 

Gjestevurderinger fra Sønderballe Hoved

 
 

gjester har gitt Sønderballe Hoved en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Sønderballe Hoved ligger i Genner Bugt og er omgitt av herlige naturområder, som innbyr til vandre- og sykkelturer. Ferieområdet ligger bare få hundrede meter fra en deilig badestrand og veldig sentralt i forhold til Sønderjyllands severdigheter. Dagligvarer kan kjøpes i en omkreds av 5 km, og byene Aabenraa og Haderslev ligger begge i en avstand på ca. 15 km. Her kan De handle, gå på kafé eller besøke et museum.

 

Strande

Ferieområdet ligger tett på den deilige Sønderballe Strand. Badestranden ved Diernæs, som har Blått Flagg, kan også anbefales (5 km). Stranden er veldig barnevennlig, da vannet er rolig og lavt. Her kan De bade, sole, spille ball, seile eller surfe.

Natur

Ferieområdet er preget av kyststrekninger, strand, marker og skog. Ca. 4 km fra ferieområdet ligger den lille øyen Kalvø, som har en deilig, uberørt natur, og som er forbunnet med fastlandet via en demning. Såvel Kalvø, som også er en del av Genner Bugt, er i dag lagt ut som naturreservat med et mangfoldig dyreliv. Naturen på Løjt Land er forskjellig fra det øvrige landskapet i Sønderjylland, fordi naturen er mere bakket her (11 km). Varnæs Hoved er et fredet område, der det bakkede landskapet blir preget av marker, små myr, skog og en sjø (31 km). Ved kysten er det strand og skråninger.

Aktiviteter

De kan fiske fra stranden ved Sønderballe, i Hoptrup Å ( 6 km), som er kjent for de gode ørredene sine, i Put & Take fiskeparkerne, som befinner seg innen en radius på 10 km, eller fra en fiskeskøyte, som seiler ut fra enten Aabenraa (15 km) eller Haderslev (15 km). Golfentusiasten kan velge mellem Sønderjyllands hele 9 golfbaner. Desuten egner området seg til vandretur ved kysten og strandene og gjennom skogene. Området byr også på flere merkede sykkelruter. Paintball, gokart og dykking hører også til blandt de populære aktivitetene i området. De kan også ta en kanotur på den gjenopprettede Slivsø, som ligger i forlengelse av Hoptrup Å og som byr på et rikt dyreliv. I området arransjeres byfester, ringridning, dyrskuer og mye annet sommeren igennom.

Severdigheter

Det finnes et stort antall fortidsminner i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, er vakkert beliggende overfor Skarrev (11 km), der det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fannt man gravgaver og 10 skjeletter. Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft. De stråtekte husene på halvøyen Løjt Land er også verdt et besøk. Besøk øyen Barsø, der de gamle grusveiene og gårdene har blitt bevart. Nyt også fra de mange bakkene den vakre utsikten over marker, de mange gårdene, Sønderballe Hoved og Løjt Land.

Utfluktsmål

Tett på Haderslev finner De den store parken Dyrehaven (23 km). Her kan De oppleve et landskap med skog, gressarealer, enger, rådyr og krondyr. Museet i Haderslev er et arkæologisk museum med en frilandsavdeling og en utstilling om byen. Desuten byr byen på en hyggelig gågate, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gammel bydel med nensomt renoverte hus og en vakker domkirke. Besøk Aabenraa og opplev havnen, stranden, den skjønne gågaten med markeder, den gamle bydelen og Aabenraa Slot, som er omgivtt av vann og trær (15 km). Sommerland Syd i Tinglev byr på actionland, vannland, fart og spenning for både store og små (33 km). LEGOLAND er bygget av 50 mio. byggeklosser. Mer end 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! 'Den morsomste lekeplassen for hele familien' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (85 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sønderballe Hoved

Søk feriehus