Lei feriehus i Skygge - Book her

Feriehus i Skygge, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Skygge er en liten landsby i skogrike omgivelser, midt på den jyske heden.

 

Gjestevurderinger fra Skygge

 
 

gjester har gitt Skygge en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Skygge ligger i meget naturskjønne omgivelser, rett ved Karup Å, og er et ideelt feriemål for naturelskere og lystfiskere. Området er sentralt beliggende i forhold til flere større byer, bl.a. Ikast (11 km), Herning (24 km) og Silkeborg (26 km). Her kan De handle, spise og nyte de kulturelle severdighetene.

 
Ferieområdet Skygge er karakterisert av gode muligheter for fiske Den fiskerike Skygge Å renner rett forbi feriehusområdet i Skygge Stien, som går fra feriehusene, gjennom naturen og ned til Skygge Å Fiskesjøen Skyggehale put-and-take ligger veldig tett på feriehusene i Skygge
 

Strande

Det er ikke nogen strand i området, men det finnes deilige badestrander på begge sider av Danmark uten for Skygge. Vesterhavsstrandene ved Houvig og Søndervig ligger ca. 78 km fra Skygge. Her finner De deilige sandstrander med klitter og Blått Flagg. De deilige, brede strandene innbyr til såvel bading og soling som vandreture. Østkyststrandene Skæring og Vrinners (nord for Århus) og strandene i Saksildbugten (syd for Århus) er gode badestrander med Blått Flagg, som alle sammen ligger ca. 84 km fra Skygge.

Natur

Skygge er omgitt av skogområder, plantasjer, enger, gressarealer og bekkene Skygge Å og Karup Å. I Kompedal Plantage, som ligger rett nord for Skygge, finnes 10 km vandre- og ridestier, hvor De bl.a. kan observere det rike dyrelivet.

Aktiviteter

Her er det særdeles gode fiskemuligheter; bl.a. i Karup Å, Skygge Å, i sjøene i området og i Put&Take-fiskesjøene. Ta evt. på tur med Hjejlen på Silkeborgsøerne. Hjejlen er Danmarks eldste hjuldamper i drift. Det finnes flere golfbaner i området, og av disse er banene i Silkeborg og Ikast de nærmeste.

Severdigheter

Området er generelt rikt på kirker, klostrer, museer, gallerier, monumenter og hage- og parkanlegg. Ikast byr på mange severdigheter, bl.a. subtropisk vannland, gokartbane, Klosterlund Museum med funn fra jegersteinalderen, skulpturer, kunstgallerier, atelieer, golfbane og gode butikker og spisesteder.

Utfluktsmål

Besøk 'hedens hovedstad', den hyggelige byen Herning, som bl.a. er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her finner De en lang rekke gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, Brunkulsmuseet i Søby, gode shoppemuligheter og diverse spisesteder. (24 km) Det 147 m høye Himmelbjerg ved Silkeborg er et av områdets mest berømte og naturskjønne turmål. Fra toppen og fra tårnet, på toppen av bjerget, er det praktfull utsikt over landskapet. (26 km) Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgitt av skog og sjø, og her går natur, kunst og flotte byggninger opp i en vakker enhet. AQUA Ferskvands Akvarium i Silkeborg er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium. Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blandt de ville dyrene og kommer helt tett på både flodhester og løver. (52 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skygge

Søk feriehus