Lei feriehus i Skovmose - Book her

Feriehus i Skovmose, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Ferieområdet Skovmose ligger flott på østkysten på Als. Feriehusene ligger i rolige omgivelser med skog, rett bak den lange, hvite sandstranden. Her kan dere nyte naturen, bade og dyrke diverse vannsportsaktiviteter. Skovmose et populært ferieområde for alle i familien.

 

Gjestevurderinger fra Skovmose

 
 

114 gjester har gitt Skovmose en gjennomsnittlig vurdering på 4,32 av 5 stjerner.

 

Eign

Skovmose er med den flotte, uberørte naturen sin, de barnevennlige badestrandene og de mange severdigheter og aktivitetsmuligheter et veldig attraktivt ferieområde. Sydals er forbundet med halvøyen Kegnæs via demningen ''Drejet'', og her i området er det bare få beboere, så det er stille og rolig, bortsett fra havets brusen og vindens susen. Skovmose er et ideelt feriested for de, som søker naturopplevelser, avslapping og kultur. På den 34 km lange øyen Als finner De bl.a. mange møller, slott, steindysser og gravhøyer. Sommerhusene ligger her mellem kornmarker og deilig strand i fredfyllte omgivelser. Det er innkjøpsmuligheter i Skovby, tett på Skovmose.

 
Deilig sandbadestrand med klart badevann i feriehusområdet Skovmose Utsikt over den lange sandstranden med lavt og barnevennlig badevann i Skovmose Små båter på stranden i ferieområdet Skovmose på Als Klart og innbydende badevann ved stranden i feriehusområdet Skovmose
 

Strande

Den 5 km lange stranden ved Skovmose sies å være den deiligste badestranden på Als. Den brede sandstranden innbyr til bading, soling og forskjellige strandaktiviteter. Det er volleyballnett på stranden. Det er også populært å fly med drake her. Vannet er rolig da stranden ligger i ly av Fyn, Ærø og den tyske kyststrekningen. Det er ingen fjorder eller viker i nærheten av Skovmose, og det gjør stranden ideel til vandreturer.

Natur

Als har noen av Danmarks vakreste skogområder. Nørreskoven er den største skogen på øyen, og dette 700 ha store området er ideelt til sykkel- og spaseturer. Det er også mulig å kjøre bil gjennom skogen. I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel finnes Nordeuropas største samling av steindysser. Dybbøl Banke med de 10 skansene sine er i dag lagt ut som nasjonalpark. Langs den 165 km lange kysten er naturen meget allsidig. Fjord og vik blir avløst av klinter og badestrander.

Aktiviteter

Havet rundt Skovmose er velegnet til windsurfing, lystfiskeri og svømning. Lystfiskere finner ideelle betingelser her. Det er mulig å fiske fra kysten, i Put&Take fiskesjøer og på havet. Båt kan leies i området eller medbringes, da det er tillatt å la sin egen båt ligge på Skovmose strand etter bruk. Det finnes flere sykelruter i området, som fører gjennom det naturskjønne landskapet. Det er ideelt å spasere langs stranden, gjennom engene, i skogene, på halvøyen Kegnæs eller på Gendarmstien, som går langs med kysten. Det finnes også en golfbane på Als.

Severdigheter

De mange karakteristiske møllene og slottene på øyen er bestemt også verdt et besøk. Opplev f.eks. den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekken Vibæk, Sønderborg Slot og det tilhørende museet, Nordborg Slot fra 1150 eller Augustenborg Slot, der det er mulighet for å få en rundvisning. Besøk Sønderborg med den vakre havnefronten, de historiske bygningene, de gode innkjøpsmulighetene og Sønderborg Slot. Sønderborg ligger ca. 20 km fra Skovmose.

Utfluktsmål

Fra Mommark Havn, litt nord for Skovmose, kan De seile en tur til den hyggelige og stemningsfyllte øyen Ærø. Ta evt. på en dagstur til den tyske grensen, som ligger bare 54 km fra Skovmose.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

54 Feriehus i Skovmose

Søk feriehus