Lei feriehus i Skanderborg - Book her

Feriehus i Skanderborg, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Hold ferie direkte ved sjøen og den aktive byen Skanderborg.

 

Gjestevurderinger fra Skanderborg

 
 

gjester har gitt Skanderborg en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ligger direkte ved Stilling-Solbjerg Sø, 7 km fra Skanderborg, i en storslått natur. Her kan De nyte den deilige naturen, stillheten ved sjøen og fuglenes sang. De kan kjøpe dagligvarer innen en radius av 2 km. I Skanderborg finner De alt, hva De kan ønske Dem: tallrike forretninger, spisesteder, aktivitetstilbud, museer og kulturelle arransjementer.

 

Strande

Det er mulighet for å bade i Stilling-Solbjerg Sø. Ønsker De å bade i havet, så finner De mange gode badestrander på østkysten, f.eks. Saksild Strand (24 km), som er en bred, barnevennlig sandstrand med en badebro. Her har De også mulighet for å utøve forskjellige strandaktiviteter som f.eks. windsurfing.

Natur

Den herlige naturen rundt Skanderborg - det midtjyske høyland - er preget av marker, bakker, skog og mange sjøer. Her kan De vandre i timesvis på den 64 km lange vandrestien og kanskje kombinere turen Deres med en seiltur på Gudenåen eller på Skanderborg Sø. Mellom landsbyene Vitved og Solbjerg ligger dalen Pilbrodalen, der De finner en veldig variert og fruktbar vegetasjon. I denne dalen lå det engang mange sjøer, som etterhvert har utviklet seg til myrer. Ejer Bavnehøj er det høyeste punkt i Danmark (20 km). Her befinner De Dem 170 meter over havet og har en flott utsikt over det enestående morenelandskapet. På klare dager kan De endda se øyen Samsø og Lillebæltsbroen. Opplev også Mossø, som er Jyllands største sjø.

Aktiviteter

Ved Stilling-Solbjerg Sø, direkte ved ferieområdet, har lystfiskeren ideelle betingelser. Ikke langt herifra kan De også fiske i en av de mange andre sjøene, f.eks. Skanderborg Sø. Golfspillere kan prøve en av de 3 golfbanene i området: Aarhus Aadal Golf Club (13 km), Skanderborg Golf Klub (18 km) eller Horsens Golfklub (34 km). I Skanderborg finner De bl.a. et bowlingsenter, en svømmehall og tennisbaner (7 km). Lei en kano i Skanderborg Kanocenter og ta på en deilig tur på en av de mange sjøene i ferieområdet. De kan også ta på seiltur med seilbåten M/S Dagmar på Skanderborg Sø. Her har De også mulighet for å se på fugler. Utforsk det vakre området på sykkel. De kan leie sykler i Skanderborg Turistinformation.

Severdigheter

Besøk Skanderborg med det veldig vakre bysentret, mange forretninger og restauranter og et storartet kulturhus med mange forskjellige kultur- og aktivitetstilbud (7 km). Bymuseet i Skanderborg er innrettet i 2 gamle, tyske bunkere, som ble bygget av 'vernemakten' i årene 1943/44. Her kan De lære mer om livet i Skanderborg under besettelsen. Skanderborg Slotskirke er det eneste, som er tilbake av Skanderborg Slot. Om sommeren kan De oppleve konserter her. Desuten finner De i Skanderborg og omegn mange gallerier og åpne kunstverksteder, der De kan se brukskunst bli fremstillet. Museet Øm Kloster ved Ry inneholder bl.a. en ruinpark, en utstilling om kunsten å helbrede, en urtehage og en samling skjeletter (ca. 22 km).

Utfluktsmål

Aarhus byr på Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, små hyggelige gater i latinerkvarteret med spennende butikker og en livlig atmosfære, kaféer og skogen Marselisborgskoven (22 km). Opplev Labyrinthia i Rodelund, som er Europas største tredimensjonelle labyrint (33 km). AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium (40 km). Løveparken Givskud er en kombinert løvepark og zoologisk hage. Her kjører De rundt blandt ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver (82 km). LEGOLAND er bygget av 50 mio. byggeklosser. Mer enn 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! 'Den morsomste lekeplassen for hele familien' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (84 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skanderborg

Søk feriehus