Lei feriehus i Silkeborg - Book her

Feriehus i Silkeborg, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Silkeborg er omgitt av Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks vakreste naturområder.

 

Gjestevurderinger fra Silkeborg

 
 

11 gjester har gitt Silkeborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,27 av 5 stjerner.

 

Eign

Ved Silkeborg kan De oppleve et kupert landskap med store skoger, flotte sjøer, et rikt dyre- og planteliv, den idylliske Gudenå, Danmarks 3. høyeste punkt 'Himmelbjerget' samt verdens eldste dampskip ¿Hjejlen¿, som seiler mellom Silkeborg og Himmelbjerget. Bortsett fra naturen byr Silkeborg også på et utall av kulturelle severdigheter, attraksjoner, museer, gallerier, butikker, spisesteder og fornøyelser for hele familien.

 
Hjuldamperen Hjejlen ligger til kai i den hyggelige havnen i Silkeborg En av de hyggelige gågatene med butikker og spisesteder i sentrum av Silkeborg Tårnet på toppen av Himmelbjerget ved Silkeborg Fint badevann ved Østre Søbad i Almind Sø ved ferieområdet Silkeborg
 

Strande

Det er ikke noe hav i umiddelbar nærhet av Silkeborg, men det er mulig å bade i Almindsø, som er en av landets reneste sjøer. Her finnes 2 sandbadestrander, Østre og Vestre Søbad, samt omkledningsmuligheter og livredder i sommerperioden. Vil De bade i havet, finnes det deilige badestrander på begge sider av Danmark ut for Silkeborg. Vesterhavsstrandene ved Houvig og Søndervig ligger ca. 95 km fra Silkeborg. Her finner De deilige sandstrander med klitter og Blått Flagg. De deilige, brede strandene innbyr til såvel bading og soling som vandreturer. Østkyststrandene Skæring og Vrinners (nord for Århus) og strandene i Saksildbugten (syd for Århus) er gode badestrander med Blått Flagg, som alle ligger ca. 60 km fra Silkeborg.

Natur

Den enestående naturen rundt Silkeborg byr på store skoger, kuperte landskaper med mange utsiktspunkter og rene og klare sjøer. I sjøen Almindsø er vannet om våren så rent, at De kan drikke det. Det 147 m høye Himmelbjerg er et av områdets mest berømte og naturskjønne turmål. Fra toppen og fra tårnet, på toppen av bjerget, er det praktfull utsikt over landskapet.

Aktiviteter

Egnens storslåtte natur er rik på vandre- og sykkelstier, som innbyr til naturopplevelser til fots og på sykkel. Det er rigtig gode fiskemuligheter her i dette vannrike området. Gudenåen egner sig forteffelig til kanoseiling, og kanoer kan leies overalt i området. Ta på seiltur med 'Hjejlen', verdens eldste dampskip, som seiler daglig på Silkeborgsøerne fra Silkeborg til Himmelbjerget. Det finnes flere golfbaner i området, og banen i Silkeborg Golf Club er den nærmeste. Området kan desuten by på Skandinavias eneste alpine skianlegg med helårsskibakke.

Severdigheter

Silkeborg Museum har til huse i Silkeborg Hovedgård, som er byens eldste byggning. Museet er et kulturhistorisk museum med bl.a. en jernalderutstilling, en antikk glass-samling og Tollundmanden - et mosefunn fra fortiden. Silkeborg Kunstmuseum er skjønt beliggende ned til Gudenåen og huser bl.a. Asger Jorns samlinger og en samling av kjeramiske verker. Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgitt av skog og sjø, og her går natur, kunst, skulpturer og flotte byggninger opp i en flott enhet. AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium.

Utfluktsmål

På Jysk Automobilmuseum i Gjern finnes en imponerende samlig av 140 restaurerte veterankjøretøyer (15 km). Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blandt de ville dyrene og kommer helt tett på både flodhester og løver (57 km). LEGOLAND, ca. 68 km fra Silkeborg, er bygget av 50 mio. byggeklosser. Her finnes massevis av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Silkeborg

Søk feriehus
 
  •  

   Silkeborg Feriehus, Silkeborg

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no  

    
   1 uke fra NOK 4774,-
    
  •  

   Silkeborg Feriehus, Silkeborg

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no  

    
   1 uke fra NOK 5549,-
    
  •  

   Silkeborg Feriehus, Silkeborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1  

    
   1 uke fra NOK 4635,-
    
  •  

   Silkeborg Feriehus, Silkeborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   40000 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4077,-
    
  •  

   Silkeborg Feriehus, Silkeborg

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   40000 m till vann

    
   1 uke fra NOK 6374,-