Lei feriehus i Sandersvig - Book her

Feriehus i Sandersvig, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Sandersvig er beliggende ved Jyllands østkyst, mellem Haderslev og Kolding, og direkte ut til Lillebælt.

 

Gjestevurderinger fra Sandersvig

 
 

16 gjester har gitt Sandersvig en gjennomsnittlig vurdering på 4,31 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusene ved Sandersvig ligger i et rolig og hyggelig område, omgitt av deilige strander, marker og skog. Da området er lett kupert, er det utsikt over Lillebælt fra flere av husene. Sandersvig er en ideel feriedestinasjon for bl.a. lystfiskere og naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og 17 km herifra byr Haderslev på gode innkjøpsmuligheter, restauranter, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

 

Strande

Sandersvig Strand er en deilig og veldig barnevennlig sandstrand med lavt vann, sandbunn og badebro. Stranden har Blått Flagg og innbyr til strandaktiviteter. Det er dessuten gode forhold for windsurfere.

Natur

Området rundt Sandervig er preget av skiftende, frodig og lett kupert natur med skog, strand og marker. Fuglereservatet Hejlsminde Nor er et lavvandet nor med en vannflate på ca. 350 ha, som grenser opp til rørskog, marker og enger (7 km mod nord). Nord for Hejlsminde ligger Skamlingsbanken - et vakkert naturområde med bl.a. Sønderjyllands høyeste punkt, som ligger 113 m.o.h. Herifra er det praktfull utsikt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christiansfeld (14 km).

Aktiviteter

Det er gode muligheter for kystfiskeri i området, men det er også mulig å ta på fisketur på Lillebælt og å fiske i fiskeparkene i området. Golfspillere kan prøve banene hos Haderslev Golf Klub (17 km) og Royal Oak Golf Club ved Jels (40 km). Den deilige og varierte naturen, som omkranser Sandersvig, innbyr til sykkel- og vandreture evt. i skogen eller langs stranden. Lillebælts rolige og rene vann egner seg til mange former for vannsport, som f.eks. seiling og windsurfing. Ved Hejlsminde Badehotel kan De benytte et deilig subtropisk badeland (7 km). Haderslev byr på forskjellige aktivitetsmuligheter, som f.eks. bowling.

Severdigheter

Christiansfeld ligger ca. 12 km fra Sandersvig og er berømt for de originale honningkakene sine. Besøk den 350 år gamle kjøpstad og festningsby Haderslev med den hyggelige gågaten, de mange grønne områdene, bl.a. Damparken, den gamle bydelen med forsiktig renoverte hus, flere interessante museer og samlinger og den vakre domkirken (17 km).

Utfluktsmål

Besøk Kolding med de hyggelige gamle gatene, grønne områder, gode shoppingmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyllte torg med restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slottsjøen og den mer enn 700 år gamle kongeborgen Koldinghus (30 km). Den vakre hagen 'Geografisk Have' i Kolding består av bl.a. en krydder- og legeurtehage, en rosenhage, dufthagen og et veksthus. På museet Trapholt kan De oppleve interessante utstillinger av moderne dansk billedkunst, møbeldesign og kunsthåndverk (36 km). LEGOLAND er bygget av 44,5 mio. byggeklosser. Mer enn 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! 'Den morsomste lekeplassen for hele familien' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (70 km). Ta evt. på en dagstur til den tyske grensen, som ligger bare 74 km fra Sandersvig. Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blandt de ville dyrene og kommer helt tett på både flodhester og løver (80 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sandersvig

Søk feriehus