Lei feriehus i Saksild - Book her

Feriehus i Saksild, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Saksild Strand er et sjarmerende, stille og familievennlig sommerhusområde med en deilig, innbydende strand.

 

Gjestevurderinger fra Saksild

 
 

16 gjester har gitt Saksild en gjennomsnittlig vurdering på 4,63 av 5 stjerner.

 

Eign

Saksild by ligger på Jyllands østkyst, 3 km syd for Rude Strand, 3 km nord for Dyngby Strand og 6 km øst for handelsbyen Odder, som byr på kulturelle severdigheter, gode innkjøpsmuligheter, hyggelige torgdager og flere spisesteder. Sommerhusområdet Saksild Strand er omgitt av Kattegat og vakre, skiftende naturområder. Herfra kan De nyte utsikten til øyene Tunø og Samsø, og De kan seile til begge øyer fra Hou, som ligger 7 km mot sør. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer, og det er et par spisesteder i Saksild. Området har en sentral beliggenhet i forhold til severdigheter, større byer og deilige naturområder, og henvender seg til barnefamilier, naturelskere, lystfiskere og andre, som setter pris på områdets kvaliteter.

 
Kunstverk og benk ved Saksilds deilige sandstrand med lavt, klart vann Den brede sandstranden og feriehus langs kysten i Saksild Stranden i Saksild byder på lav, klart og barnevennlig badevann Et av kunstverkene i serien, To på tur, på stranden i Saksild
 

Strande

Den kilometerlange Saksild Strand, som sies å være Østjyllands beste strand, er en deilig, bred badestrand med hvitt sand. Stranden har Blått Flagg og er veldig barnevennlig - både på grunn av sin bredde og det lave vannet i strandkanten. Det er behagelig å oppholde seg på stranden, fordi den ligger i le for vestenvinden. Den deilige stranden innbyr til bading, soling samt diverse strand- og vannsportsaktiviteter.

Natur

Saksild er omgitt av en veldig variert natur, som preges av bakkete områder, daler, landbruksjord, skog, viltreservater, strandenger, strender, Kattegat, Kysing Fjord og diverse vannløp. En av de mange, nydelige skogene i området er Vejlskoven, rett syd for Odder, som inneholder flere merkede vandreruter. Skogen er veldig variert med både flate og veldig kuperte områder. Fra de høytliggende naturområder bak kysten er det mulig å se til Mols, Samsø og Tunø. Rett i den sørlige utkanten til Århus ligger Marselisborg-skogene, som er et virkelig naturskjønt område med mange sykkel- og vandrestier. Her har De også mulighet for å komme helt tett på bl.a. rådyr og villsvin innenfor et lukket område.

Aktiviteter

Saksildbugten byr på særdeles gode muligheter for bading, fiskeri og vannsport. Det kan fiskes direkte fra kysten, fra en båt samt i baklandets Put & Take fiskesjøer. Det er ideelle betingelser for windsurfing her, da vinden er svak og vannet er lavt ut for Saksild. Båt og vannsykler kan leies i området. Golfspillere kan besøke Odder Golfklubs 18-hullers bane, som er tegnet av en golfbanearkitekt, og dom ligger i meget naturskjønne omgivelser. Odder Svømmehall byr med sine 3 bassenger, klatrevegg, stupebrett og vannrutsjebane på aktiviteter for hele familien (6 km). Den veldig naturskjønne og varierte naturen oppfordrer til både sykkel- og vandreturer, der De kan oppleve vegetasjonen på kloss hold. Sommeren igjennom kan De oppleve byfester, havnefester og markedsdager i Saksild og de små byene på egnen.

Severdigheter

Saksild er beliggende i et område, som er rikt på kulturelle severdigheder som kirker, herregårder, gravhøyer, ruiner, monumenter, minnestein og levn fra vikingtiden. På Rude Strand (3 km) kan De finne en langhøy med flere steinkister fra den tidlige steinalder. Besøk Odder og nyt den sjarmerende stemningen i byen, som inneholder flere gamle bygninger, grønne områder, skulpturer, en hyggelig bekk, et spendende museum og gode muligheter for å shoppe og spise (6 km). Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor De kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere utstillinger. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage med bl.a. temahager, dyr, korn og blomstermarker. Den gamle Gylling Mølle har nå blitt gjennomrenovert, er fult funksjonsdyktig og det blir igjen malt mel på møllen (12 km). Moesgård Museum på herregården Moesgård rommer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf (20 km).

Utfluktsmål

Fra Hou, 7 km syd for Saksild Strand, seiler fergen daglig til både Tunø og Samsø. Tunø har en smukk og avvekslende natur, et mildt klima og en hyggelig, stemningsfylt landsby. Samsø byr på en enestående natur, fred, ro, idyll og mange aktivitetsmuligheter. Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Kunstmuseet Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spendende butikker, hyggelige gågater, en livlig atmosfære på kafeene ved Vadestedet osv. (26 km). Djurs Sommerland er en morsom og spendende opplevelse for hele familien. Her finner De bl.a. vannland, action og mer enn 60 forskjellige aktiviteter (78 km). Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blant de ville dyr og kommer helt tett på både flodhester og løver (83 km). LEGOLAND - 'den morsomste lekeplass for hele familien' - byr på mer enn 50 aktiviteter, fart, spending, riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og mye, mye mer (92 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Saksild

Søk feriehus
 
  •  

   Saksild Feriehus, Saksild

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 60-1031

    
   1 uke fra NOK 7254,-
    
  •  

   Saksild Feriehus, Saksild

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 60-1502

    
   1 uke fra NOK 3976,-
    
  •  

   Saksild Feriehus, Saksild

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 60-1029

    
   1 uke fra NOK 9566,-
    
  •  

   Saksild Feriehus, Saksild

    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 60-1043

    
   1 uke fra NOK 8763,-