Lei feriehus i Rude Strand - Book her

Feriehus i Rude Strand, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Rude Strand er et deiig og rolig sommerhusområde med god strand, beliggende på den jyske østkysten, syd for Århus.

 

Gjestevurderinger fra Rude Strand

 
 

17 gjester har gitt Rude Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,12 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Rude Strand er omgitt av variert natur og deilig badestrand. Området har en sentral beliggenhet i forhold til flere severdigheter, større byer, bl.a. Århus (28 km) og Horsens (35 km) og deilige skoger og naturområder. Det er kro og restaurant samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i området.

 
Deilig sandstrand med lavt, klart badevann i Rude Strand Fin og barnevennlig sandstrand med lang badebro i Rude Strand Badevannet i Rude Strand er grunt, klart og barnevennlig Grønt, rekreativt område bak stranden i Rude Strand
 

Strande

Rude Strand er en av den jyske østkystens beste badestrander. Den brede, barnevennlige sandstranden med badebro innbyr til forskjellige strandaktiviteter og vandreturer. Bl.a. er det gode betingelser for windsurfere her.

Natur

Fra det deilige, åpne landskapet nord for Rude Strand er det utsikt til Kysing Fjord og det fredede området ned til fjorden. Fuldendalen og Fløjstrup Skov, lengre mot nord, er et kupert og kløftet skogområde med engområder, en bekk som vrir seg gjennom området, og et rikt dyreliv. Her finnes det et utall av vandrestier. Fra de høytliggende naturområdene er det mulig å se til Mols, Samsø og Tunø. I den sydlige utkanten av Århus ligger Marselisborgskovene, som er et virkelig naturskjønt område med mange sykkel- og vandrestier. Her har De også mulighet for å komme helt tett på bl.a. rådyr og villsvin inne i et lukket område.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for å fiske langs kysten. Det finnes sykkelstier langs kysten mot nord. Båt og vannsykler kan leies i området. De mange vandrestiene i naturområdene og skogene, som omgir Rude Strand, gir mulighet for mange, deilige naturopplevelser.

Severdigheter

Ved Rude Strand finnes en langhøy med flere steinkister fra den tidlige steinalder. Egnen byr gjenerelt på mange historiske severdigheter, bl.a. kirker og ruiner fra kirker, monumenter, minnesten og ruiner fra vikingtiden. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hagen med temahager, dyr, korn og blomstermarker. (7 km) Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor De bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (8 km) Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgitt av deilig skog, som går helt ned til Århus Bugt. (13 km) Området er i øvrigt rikt på diverse gallerier og kjeramiske verksteder.

Utfluktsmål

Fra Hov, som ligger 9 km syd for Rude Strand, seiler fergen daglig til Samsø. Øyen byr på en enestående natur, fred, ro, idyll og mange aktivitetsmuligheter. Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågater, den livlige atmosfære ved kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (28 km). Horsens har også mange kulturelle tilbud, Nordeuropas bredeste gågate, fjorden og mange museer (35 km). Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører De rundt blandt de ville dyrene og kommer helt tett på både flodhester og løver (93 km). LEGOLAND, ca. 100 km fra Rude Strand, er bygget av 50 mio. byggeklosser. Her finnes massevis av aktivitetsmuligheter for hele familien.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Rude Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 60-1044

    
   1 uke fra NOK 8438,-
    
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 60-1039

    
   1 uke fra NOK 5125,-
    
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 3   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 60-1018

    
   1 uke fra NOK 5425,-
    
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 60-1038

    
   1 uke fra NOK 5134,-
    
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   450 m till vann
   Reg. nr.: 60-1040

    
   1 uke fra NOK 3476,-
    
  •  

   Rude Strand Feriehus, Rude Strand

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 60-1037

    
   1 uke fra NOK 3355,-