Lei feriehus in Rinkenæs - Book her

Feriehus in Rinkenæs, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Rinkenæs ligger flott ved Flensborg Fjord.

 

Gjestevurderinger fra Rinkenæs

 
 

gjester har gitt Rinkenæs en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet ved Rinkenæs ligger tett på Flensborg Fjord og bare 13 km fra den tyske grensen. Den sønderjyske natur, som omgir Rinkenæs, er preget av romantiske skoger, eventyrlige slott og usedvanlige aktiviteter, som f.eks. ringridning. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. De nærmeste større byene med severdigheter og gode innkjøpsmuligheter er Flensborg og Sønderborg, som begge ligger i en avstand av ca. 20 km.

 

Strande

Det er ingen gode bademuligheter direkte ved feriehusområdet, men Alnor Strandpark ligger bare 4 km fra ferieområdet. Den deilige sandstranden er veldig barnevennlig og det er bl.a. en lekeplass til rådighet. Stranden ved Rendbjerg (8 km) er en liten sandstrand med en badebro og en båthavn. Ved Rendbjerg Strand er det også gode muligheter for windsurfing.

Natur

I Gråsten Skovene kan De oppleve et usedvanlig avvekslende plante- og dyreliv og flotte utsiktspunkter som f.eks. Humlebjerg langs de mange vandre- og sykkelstiene. Nyt naturskogen med de 500 år gamle eiketrær, kjempehøyer, villt, rugende rovfugler, Danmarks største koloni av heire, sjøer med aborrer, fiskerike bekker og sjøer, som er kaldt opp etter danske prinsesser (6 km). Kværs Plantage er et våt- og hedeområde. Heden er et storslått syn når den blomstrer i august og september (11 km). Hvis De følger Gendarmstien, som begynner ved Rendbjerg Strand (8 km), blir De ført gjennom Vemmingbund og vakre landskaper. Stien slutter ved Brunsnæs, som er et gammelt, hyggelig fergeleie med en deilig badestrand og en kro.

Aktiviteter

Sønderjylland byr på mange aktiviteter, spesielt om sommeren. Opplev bl.a. byfester, ringridning, dyrskuer og markeder. Ta en tur med den historiske jernbanen, som kjører mellem Aabenraa (37 km) og Rødekro (41 km) eller seil en tur med hjuldamperen fra Aabenraa. Golfbanen ved Benniksgaard Golf Center, som ligger få hundrede meter fra ferieområdet, er en av Danmarks flotteste og den eneste, som ligger i et fredet område. Herifra kan De nyte den flotte utsikten over Flensborg Fjord. De kan fiske direkte fra kysten, langs de mange strandene og fra molene, eller fra fiskeskøyten M/S Alma, som seiler ut fra Gråsten (6 km). I ferieområdet kan De spille minigolf eller kjegle, ride og sykkle. Sykler kan leies i Gråsten turistinformasjon.

Severdigheter

Rinkenæs Gl. Kirke, som blev bygget i år 1158 i romansk stil, er en av de eldste kirkene i Danmark. Kirkemurene og kirkegården med de mange minnestenene vitner om de mange krigene, som har funnet sted her. Den største severdigheten i ferieområdet er Gråsten Slot og den tilhørende slottshagen, som Dronning Ingrid med sin interesse for hagekunst har utformet (6 km). Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slottsparken er tilgjengelig for offentligheten. Kirken i byen Broager har 2 tårn og er utsmykket med fresker fra det 13. og 16. århundrede (11 km). På kirkegården finner De mange krigsgraver fra 1864. Teglverket, Cathrinesminde er et velbevart industrianlegg fra slutten på det 19. århundrede. Teglverket er i dag indrettet som museum (14 km).

Utfluktsmål

Dybbøl Mølle fra 1744 lå tidligere midt i et militærområde og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken (15 km). I den sydlige delen av skogen Kobbelskoven kan De oppleve mange interessante fortidslevn, som bl.a. 2 langdysser, 2 steindysser og 7 gravhøyer fra Bronsealderen (17 km). Besøk Sønderborg med den flotte havnefronten, de historiske bygningene, de gode innkjøpsmulighetene og slottet, der De kan beundre samlinger fra Middelalderen til nåtiden (20 km). Høruphav på Als er et lite, hyggelig fiskerleie (28 km). Her finner De glassblåseriet Dansk Glaskunst, som er det eneste glassblåseri i Nordeuropa, som innarbeider stein i massivt, håndlaget glass.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Rinkenæs

Søk feriehus