Lei feriehus i Nørre Kettingskov - Book her

Feriehus i Nørre Kettingskov, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Nørre Kettingskov ligger på Als´østkyst, ca. 17 km fra Sønderborg, og rett ut til Lillebælt.

 

Gjestevurderinger fra Nørre Kettingskov

 
 

25 gjester har gitt Nørre Kettingskov en gjennomsnittlig vurdering på 4,12 av 5 stjerner.

 

Eign

Det lille, rolige og hyggelige sommerhusområdet ved Nørre Kettingskov er beliggende rett ned til stranden og med utsikt over det Sydfynske Øhav. Bak byen finner De deilig natur og mange kulturelle og historiske severdigheter. Den gamle by Sønderborg byr på gode innkjøpsmuligheter og spisesteder, mange severdigheter og aktiviteter, og det finnes om kvelden rundt byens kafeer og barer en utrolig hyggelig atmosfære.

 
Feriehus i grønne omgivelser bak kysten i Nørre Kettingskov Feriehus i nydelige naturomgivelser bak kysten i Nørre Kettingskov Utsikt over feriehusene og havet i det kuperte ferieområde Nørre Kettingskov Kysten ut for feriehusområdet Nørre Kettingskov
 

Strande

Strandene på Sydals er generelt gode strander med klitter og sandbunn, men mange steder blir vannet fort dypt. Nørre Kettingskov Strand er en sandstrand med stein og rolig vann. 5 km nord for Nørre Kettingskov ligger Fynshav Strand, som er kjent for sine gode fasiliteter og har fått tildelt Blått Flagg. Ca. 12 km syd for Nørre Kettingskov ligger den 5 km lange sandstranden ved Skovmose, som sies å være den deiligste badestranden på Als. Vannet her er også veldig rolig, da stranden ligger i ly av Fyn, Ærø og den tyske kyststrekningen.

Natur

Naturen på Als er meget fruktbar, og Nørre Kettingskov er omgitt av grønne områder. Lengere inn på Als er landskapet preget av skog, bakker, daler og marker. Langs den 165 km lange kysten er naturen veldig allsidig. Fjorder og viker avløses av klinter og badestrander. Als har noen av Danmarks skjønneste skogområder. Nørreskoven er den største skogen på øyen, og dette 700 ha store området er ideelt for sykkel- og gåturer. Det er også mulig å kjøre bil gjennom skogen. I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel finnes Nordeuropas største samling av steindysser. Dybbøl Banke med de 10 skansene sine er i dag lagt ut som nasjonalpark.

Aktiviteter

Lystfiskere har ideelle forhold her. Det er mulig å fiske fra kysten langs Als´165 km strand, i Put&Take fiskejsøer, i vannløp og på havet. Desuten arransjeres det fisketurer med en ekte trefiskeskøyte fra Mommark Havn og fra Sønderborg. Det finnes nær Augustenborg ved Alssund Golfklub en veldig flott golfbane, som for øvede såvel som nybegynnere er verdt et besøk. Det finnes flere sykkelruter i området, som fører gjennom det naturskjønne landskapet. Det er ideelt å vandre langs stranden, gjennom engene og i skogene.

Severdigheter

Den lille by Mommark ligger ca. 5 km syd for Nørre Kettingskov, og her finnes en rolig og idyllisk havn, som både fungerer som en fiskeri- og lystbåthavn. Atmosfæren er helt spesiel her. De gamle stendysser i skogene Blemmekobbel og Oleskobbel er noen av Als´historiske severdigheter. Desuten finnes det hele 3 slott og et utall av vakre vind- og vannmøller på Als. Besøk Sønderborg med den smukke havnefronten, de historiske byggningene, de gode innkjøpsmuligheter og Sønderborg Slot. Sønderborg ligger ca. 17 km fra Nørre Kettingskov.

Utfluktsmål

Fra Mommark Havn, 5 km mot syd, kan De seile en tur til den hyggelige og stemningsfyllte øy Ærø. Overfarten fra Mommark til Søby på Ærø tar ca. 1 time. På den 34 km lange øyen finner De bl.a. mange møller, slott, steindysser og gravhøyer. Opplev f.eks.: Augustenborg Slot med slottskirke og -park, der det er mulighet for å få en rundvisning (9 m). Vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekken Vibæk. Sønderborg Slot, som er renovert i barokkstil, og det tilhørende museet for den sønderjyske historien (17 km). Nordborg Slot fra 1150 (20 km). Den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, som tidligere lå midt i et militært område og som i dag er innrettet med bilder og minner fra slagmarken (22 km). Ta evt. på en dagstur til den tyske grensen, som ligger bare 45 km fra Nørre Kettingskov. Gråsten Slot og Slotshave er omgitt av flott, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slotshagen er tilgjengelig for publikum (32 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Nørre Kettingskov

Søk feriehus
 
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 65-2009

    
   1 uke fra NOK 3681,-
    
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 65-2002

    
   1 uke fra NOK 4767,-
    
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 65-2003

    
   1 uke fra NOK 4563,-
    
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 65-2007

    
   1 uke fra NOK 4009,-
    
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 65-2006

    
   1 uke fra NOK 4653,-
    
  •  

   Nørre Kettingskov Feriehus, Nørre Kettingskov

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 65-2005

    
   1 uke fra NOK 2695,-