Lei feriehus i Lunderskov - Book her

Feriehus i Lunderskov, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Lunderskov byr på deilig, sønderjysk natur og kort avstand til byer og severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Lunderskov

 
 

gjester har gitt Lunderskov en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Lunderskov er en liten, hyggelig stasjonsby i Sønderjyllands grønne natur, 15 kilometer vest for Kolding sentrum. Eignen har fine friluftsmuligheter for hele familien. Dere kan vandre i skogen, bade i sjøene, fiske og spille golf, og vil dere se noe annet, så er det bare en kort biltur til de mange byene og attraksjonene på eignen. Dere kan kjøpe dagligvarer i Lunderskov, og flere ganger i året kan dere også besøke et lokalt marked her. Byene i nærheten, Vejen og Kolding, har mange severdigheter og gode muligheter for innkjøp.

 

Strande

Det er ikke noen badestrand i umiddelbar nærhet av Lunderskov. På Skærbæk Strand, nordøst for Kolding kan dere bade fra en fin, hvit sandstrand med rent vann og sandbunn. Skærbæk Strand ligger i det naturskjønne området Strandparken, hvor dere har en nydelig utsikt til Løverodde på den andre side fjorden (26 km).

Natur

Lunderskov er omgitt av grønne områder, skog, naturområder, marker og Kolding Å. Litt øst for Lunderskov kan dere besøke Harte Statsskov som byr på et kupert terreng, en allsidig beplantning, fine vandreruter av ulike lenger og bålplass og hundeskog. Denne rekreative skogen har status som fredskog og den nydelige rammen rundt består av Stallerup Sø mot øst og Vester Nebel Ådal mot vest.

Aktiviteter

Eignen rundt Lunderskov er veldig naturskjønn og innbyr til vandreturer i de flotte skogene. Dere kan også besøke flere, attraktive golfbaner i området. Prøv for eksempel banene hos Kolding Golf Club (11 km) og Birkemose Golf Club, nordøst for Kolding (20 km). Unn dere en tur til Slotssøbadet i Kolding - et opplevelsesbad for barn og voksne. Her kan dere nyte et stort vannland med rutsjebaner, spabad, sauna, romersk dampbad, mosjonsrom, solarier og helserom.

Severdigheter

Besøk Kolding med hyggelige, gamle gater, grønne områder, gode butikker, museer, kunstgallerier, teater, sjarmerende torg med restauranter og kafeer, et rikholdig musikkliv, Slotssøen og den over 700 år gamle kongeborgen Koldinghus (15 km). I den vakre Geografisk Have i Kolding kan dere nyte synet og duften av en krydder- og legeurtehage, en rosenhage og en dufthage. Den botaniske hagen har dessuten mange veksthus, en dyrefold, to lekeplasser og områder som har blitt inspirert av andre verdensdeler. I Vejen finner dere Vejen Kunstmuseum som byr på skiftende kunstutstillinger året gjennom (15 km).

Utfluktsmål

På det smukt beliggende kunstmuseum Trapholt kan dere få oppleve interessante utstillinger med moderne dansk billedkunst og møbeldesign. Museets samling av kunsthåndverk omfatter keramikk og tekstil. Keramikksamlingen er blant landets største (20 km). Opplev en spennende og medrivende forestilling i Orion Planetarium i Jels (24 km). Hygum Hjemstavnsgård er et hyggelig frilandsmuseum i Rødding, der dere kan se gamle redskap og bygninger, og barna kan være med på festlige aktiviteter (39 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lunderskov

Søk feriehus