Lei feriehus i Løjt - Book her

Feriehus i Løjt, Sørøstjylland, Danmark til utleining!

Det idylliske Løjt ligger på den bakkede halvøyen Løjt Land.

 

Gjestevurderinger fra Løjt

 
 

23 gjester har gitt Løjt en gjennomsnittlig vurdering på 4,43 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet ligger tett på Aabenraa Fjord og byr på tallrike aktiviteter for hele familien. De kan kjøpe dagligvarer innen en radius av 3 km, og tett ved ferieområdet kan De seile med en liten ferge til øyen Barsø, der en krigerisk høvding med navnet Bars herjet i Vikingtiden. Området er preget av vakker, skiftende natur, rene strander og Aabenraa med de mange forretninger, spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter (10 km).

 
Badebro på den fine sandstranden i feriehusområdet Løjt Fin badestrand med blått flagg ved feriehusområdet Løjt Lang badebro på stranden med det klare vannet i ferieområdet Løjt Aabenraa Golfklubs fine og velpassede golfbane ligger meget tett på ferieområdet Løjt
 

Strande

Strandene i området er veldig barnevennlige, da det rene vannet er stille og lavt. Bare få hundrede meter fra ferieområdet finner De en strand med Blått Flagg. Kysten ved Aabenraa Fjord byr på mange idylliske bukter og øyer, og her finner De lett et uforstyrret sted.

Natur

Sønderjylland er meget rikt på skog. Langs med østkysten ligger de store bøkeskogene og inne i landet finner De nåletresplantasjer. Naturen på Løjt Land adskiller seg fra det øvrige landskapet i Sønderjylland, fordi naturen her er mere bakket. Sønderjyllands typiske natur kommer til uttrykk i det varierte landskapet rundt Hostrup Sø (19 km). Her kan De finne små skoger med eiketrær, piletrær og bøketrær. Nord og vest for sjøen ligger myrer med vannfyllte tørveskjæringer og små sjøer, og øst for sjøen ligger det fredede området Bjergskov og Sønder Hostrup Overdrev. Varnæs Hoved er et fredet område, der det bakkede landskapet blir preget av marker, små myrer, skog og en sjø. Ved kysten er det strand og skråninger (27 km).

Aktiviteter

Ferieområdet byr på flere aktiviteter som f.eks. swimmingpool, minigolf, bordtennis, billard og basketball. Her finner De desuten en golfbane og en svømmehall. I sommerperioden er det mange arransjementer i Sønderjylland. Her kan De oppleve byfester, ringridning, dyrskue og markeder. Langs de merkede vandre- og sykkelstier i ferieområdet venter det Dem deilige naturopplevelser. Ta en tur med den historiske jernbanen (mellom Aabenraa og Rødekro) eller seil en tur med hjuldamperen fra Haderslev eller Aabenraa. De kan fiske i bl.a. Aabenraa Fjord, eller ombord på en fiskeskøyte, som seiler ut fra Aabenraa, i områdets Put & Take fiskeparker eller naturlige sjøer.

Severdigheter

Besøk øyen Barsø, der de gamle grusveiene og gårder har blitt bevart. Her er alt stadigvekk mere gammeldags enn på halvøyen Løjt. Nyt også den flotte utsikt fra de mange bakkene ut over markene, de mange gårdene, tangen Sønderballe Hoved, Genner Bugt og Løjt Land. Det finnes et utall av fortidsminner i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, ligger vakkert over for Skarrev (9 km), hvor det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fannt man gravgaver og 10 skjeletter. Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft. Besøk Aabenraa, som byr på en hyggelig havn, strand, en skjøn gågate med markeder, en gammel bydel og Aabenraa Slot, som er omgitt av vann og trær (10 km).

Utfluktsmål

Tett på byen Haderslev finner De den store parken Dyrehaven. Her kan De nyte naturen i et landskap med skog, gressarealer, enger, rådyr og krondyr (23 km). I området omkring Løjt finner De mange interessante slott, som f.eks. Aabenraa Slot, som er omgitt av vann og trær, og Gram Slot, som i dag har et museum for naturhistorie og geologi (42 km). Besøk Sønderborg med den vakre havnefronten, de historiske byggningene, de gode innkjøpsmulighetene og slottet, der De kan oppleve samlinger fra Middelalderen og opp til nåtiden. LEGOLAND er bygget av 50 mio. byggeklosser. Mer enn 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! Den morsomste lekeplassen for hele familien byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (105 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Løjt

Søk feriehus